Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
sagiorgos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sagiorgos »

Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτησω από την μονάδα που ήμουν πήρα (βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας οπλιτών θητείας) αυτήν μπορώ να την δηλωσω ως χρόνο εμπειρίας στα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ αργότερα; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από anonymous19970 »

sagiorgos έγραψε:Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτησω από την μονάδα που ήμουν πήρα (βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας οπλιτών θητείας) αυτήν μπορώ να την δηλωσω ως χρόνο εμπειρίας στα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ αργότερα; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Εγω προσωπικα το εστειλα και πηρα κανονικα τα μορια προυπηρεσιας αλλα αποτι εμαθα και να μην το εστελνες παλι θα στα εδιναν γιατι με το ς. Α. Βρισκουν ολα τα στοιχεια απο τη θητεια που εκανες

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Politis1994 »

33ΜΚ έγραψε:Οι 94αρηδες να μπαίνατε ΟΒΑ να είχατε μπροστά σας ακόμα 3-4 χρονια ακόμα για να κάνετε τα χαρτιά σας.ο άλλος λέει προσφυγή, που θα κανεις προσφυγή κατά του ελληνικού κράτους και θα βρεις το δίκιο σου; Ξέρεις σε ποια χώρα ζεις ;
.Να μιλας για συγκεκριμένα άτομα αν θες. Εγω προσπάθησα πολλές φορές. Λες να μην ήθελα αεροπορία οβα με 1000 ευρω και ξυσιμο. Τι μας πέρασες άσχετους. Οβα στην αεροπορία ειναι σαν αξιωματικος στη ξηρά. Έκανα τα πάντα ακομα και οβα στη ξηρα θα πήγαινα και ας ημουν της αεροπορίας αλλα δε γίνεται. Ρωτάς τι έχει τραβηξει ο καθένας και πόσο άτυχος μπορεί να είναι; Όχι οπότε μη μιλας γτ κάποιοι το γουσταραν τρελά να πάνε στρατό και σαν οβα και παντου. Και οχι σαν άλλους που κλεγονται για μεταθέσεις ωραρια κλπ. Κατάλαβες; Ακομα κ οβα ναυτικό ήθελα και ας ημουν σμηνίτης οκ;

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Τσιλαρε ρε μάγκα δε τελείωσε η ζωή σου αν δε μπεις στο δημόσιο και γενικά στα σώματα ασφαλειας οκ και εγώ δεκτό γούσταρα πολλά πράγματα και ο κάθε εγώ αυτό δε σημαίνει πως μπορούν να πραγματοποιηθούν κιόλας.Δε σου έκατσε λόγω ηλικίας σταθηκες ατυχώς ευκαιρίες είχες όμως έτσι και αλλιώς από το 18 βγάζει προκηρύξεις για ΟΒΑ και πιο πριν σε έπιασαν τόσες έκανες τα χαρτιά σου σε όλες;

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Και όσο για την αεροπορία που λες σταθηκες άτυχος και λόγω βύσματος ξέρεις τι παίζει στην αεροπορία δε χρειάζεται ανάλυση .200-300 άτομα πάντα τα άτομα που παίρνει και οι 200 βύσματα οι υπόλοιποι μόνο μόρια άνω των 800
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

33ΜΚ έγραψε:Τσιλαρε ρε μάγκα δε τελείωσε η ζωή σου αν δε μπεις στο δημόσιο και γενικά στα σώματα ασφαλειας οκ και εγώ δεκτό γούσταρα πολλά πράγματα και ο κάθε εγώ αυτό δε σημαίνει πως μπορούν να πραγματοποιηθούν κιόλας.Δε σου έκατσε λόγω ηλικίας σταθηκες ατυχώς ευκαιρίες είχες όμως έτσι και αλλιώς από το 18 βγάζει προκηρύξεις για ΟΒΑ και πιο πριν σε έπιασαν τόσες έκανες τα χαρτιά σου σε όλες;

ναι σε ολες δηλωσα και οππι ακόμα για να δινω ΑΛΛΑ και για να τρώω ξύλο δε το παίζω κάποιος. Απλά σε κάθε μία εφτεγε κ κτ που δε το ήξερα εκ των προτέρων. Δεν έμαθα το φόρουμ νωρίς αυτό ήταν το μόνο λάθος. Τέλος πάντων σωστά τα λες
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Για αυτό όλοι όσοι διαβάζουν το φόρουμ να μάθουν τα πάντα σε υγειονομικα σε τεχνικά σε ολα τα ζητήματα μπας και σωθούν. Ουτε αεροπορία θα έκανα θητεία αν ήξερα ότι μετά απο 10 χρόνια θα έβγαιναν προκυρηξεις κατι που θεωρούνταν πεθαμένο.
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Σωστος ο πολιτης 94 που να γνωριζει αν μετα απο 12 χρονια θα εβγαζε εποπ
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Σωστος ο πολιτης 94 που να γνωριζει αν μετα απο 12 χρονια θα εβγαζε εποπ[/QUOTEΥπάρχουν και χειρότερα όμως οι 93 δεν πρόλαβαν τπτ. Ολα αδικα... Το υψος στις γυναίκες σε λιγο θα παει 1.10 Αλβανοι στο στρατό. Και αλλοι ακραίοι ολο και πληθαίνουν... Εμβόλια κείνο τ άλλο... Οβα 31 πολίτες μονο 27 πόσο δίκαια ειναι ολα αυτα ρε; Είπαμε η κάθε κυβέρνηση κάνει ότι θέλει όχι κ ετσι ομως. Υπάρχουν νορμες που τις ακολουθουν όλοι. Απλα οι πολιτες αντιμετωπίζονται ως 2η κατηγορία. Με την δικαιολογία οτι οι οβα έχουν προϋπηρεσία στη... Σκοπιά στη λάντζα κλπ ε και γω εχω. Λέει θέλουμε πιο νέους. Αφού ενας πολίτης 28 είναι πιο νέος απο έναν οβα 30 αρα οριστε μια χαρα ηλίκιακη ανανέωση θα φέρναμε. Οι προσλήψεις που έγιναν το 21 δεν ηταν 2600 ΜΗ ΓΕΛΙΈΣΤΕ. ΦΊΛΟΙ ΜΟΥ ΟΒΑ ΑΠΛΑ ΜΠΉΚΑΝ ΕΠΟΠ. ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΛΛΆ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΟΒΑ. ΚΑΙ μπράβο στα παιδιά! Εμείς ομως τίποτα; Οι 8000 εποπ σε 5 χρονια λέει.3000 οβα 4000 εισακτέοι. Ηδη μπηκαν οβα επειτα απο 3000 θα μπουν πες οι 2000. Οι εισακτέοι έχουν ΕΒΕ αρα κάποια τμήματα θα μείνουν ΚΕΝΆ ΟΠΩΣ ΈΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΊΔΩΝ ΦΕΤΟΣ. ΞΥΠΝΉΣΤΕ

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Απο τους 15000 στο τελος αν τους πάρει και ολους χλωμό τ βλέπω... Οι μισοι θα ειναι οι ηδη υπηρετουντες που απλα θα προάγονται.ΓΙΆΝΝΗΣ ΚΕΡΝΆΕΙ ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΊΝΕΙ.

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Var »

Ξέρει κανείς αν τα μόρια ειδικών δυνάμεων τα παίρνουμε παντού ή μόνο σε αντίστοιχη ειδικότητα
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Var έγραψε:Ξέρει κανείς αν τα μόρια ειδικών δυνάμεων τα παίρνουμε παντού ή μόνο σε αντίστοιχη ειδικότητα
τα 100 μορια αυτα τα παιρνεις αν δηλωσεις την ιδια ειδικοτητα και πρεπει να δηλωσεις ξανα ειδικες δυναμεις

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Var »

Ελπίζω να το αλλάξουν αυτό
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από GreekGod »

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Διότι μερικοί δεν μπορούν να δηλώσουν την ειδικότητα που είχαν σαν φαντάροι.
The only easy day was yesterday.
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ydneas »

Μια ερώτηση παιδιά. Διεκδικούμε μόνο τις θέσεις της ειδικότητας που έχουμε δηλώσει ή ανάλογα με τα μόρια μας μπορεί να μπούμε σε άλλη ειδικότητα; Επίσης επιλεγουμε μόνο μια ειδικότητα; Ευχαριστώ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες