Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
Γνωρίζει κανείς αν θα έχει θέσεις για 31 ΜΕΕΔ; Και εάν το σχολείο με τους περσινούς ΕΠΟΠ έχει ξεκινήσει;
Ακούγεται ότι στην προκυριξη ΕΠΟΠ 2022 θα έχει προαπαιτούμενο να είσαι εμβολιασμενος. Ξέρει κανείς κάτι;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 14
ideal έγραψε:Ακούγεται ότι στην προκυριξη ΕΠΟΠ 2022 θα έχει προαπαιτούμενο να είσαι εμβολιασμενος. Ξέρει κανείς κάτι;
Είναι πολύ πιθανό. Ακούγεται και εκ των έσω. Η πίεση είναι μεγάλη και στις μονάδες από τους διοικητές για όσους είναι ανεμβολιαστοι
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 25
Βγήκε κάτι για πν ; Και εάν όχι ακόμα ξέρετε ποτέ θα βγει
Αυτές είναι οι προτεραιότητες του ΥΠΕΘΑ για το 2022 - Τι περιλαμβάνει το ετήσιο σχέδιο δράσης
Μεταξύ άλλων:
Πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) και Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) :
Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων με προσωπικό κρίσιμων εξειδικεύσεων.
Πηγή
Μεταξύ άλλων:
Πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) και Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) :
Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων με προσωπικό κρίσιμων εξειδικεύσεων.
Πηγή
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Είναι σίγουρο ότι θα βγουν μέσα στο 2022 οι προκήρυξεις για εποπ και οβα. Ίσως τρέξει πιο νωρίς φέτος η διαδικασία από το 2021 γιατί δεν υπάρχει lockdown.
ale3andros12 έγραψε:Αντί για απολυτήριο λυκείου μπορείς να πάρεις μέρος και εγώ το πτυχίο επαλ θα έχει τον ίδιο συντελεστή με το απολυτήριο ομως;
Φυσικά και μπορείς, η προκήρυξη επεξηγεί πλήρως τα προσόντα που χρειάζεται η κάθε ειδικότητα.
Ἀνδρῶν γὰρ ἐπιφανῶν πᾶσα γῆ τάφος.
-
- Υποδεκανέας
Κάτι για ΠΝ μάθαμε ;
Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Είμαι γεννημένος 4/3/1994.
Σε παλιότερη δημοσίευση κάποιου είπε ότι δικαίωμα θα έχουν του 1995 και μετά.
Γενικά μέσα στα τυπικά προσόντα αναφέρει να έχει κλείσει τα 18 και να μην υπερβαίνει το 28ετος της ηλικίας του.
Εμείς του 1994 λογικά έχουμε δικαίωμα συμμετοχής βάση αυτού έτσι;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Είμαι γεννημένος 4/3/1994.
Σε παλιότερη δημοσίευση κάποιου είπε ότι δικαίωμα θα έχουν του 1995 και μετά.
Γενικά μέσα στα τυπικά προσόντα αναφέρει να έχει κλείσει τα 18 και να μην υπερβαίνει το 28ετος της ηλικίας του.
Εμείς του 1994 λογικά έχουμε δικαίωμα συμμετοχής βάση αυτού έτσι;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
27 είμαστε και εμείς του 199428 πες να κλείσουμε μέχρι να βγει εάν βγει προσωπικά από τον Μάρτιο και μετά
-
- Υποστράτηγος
κ γω 94 είμαι. Δυστυχώς παίξαμε κ χάσαμε. Απο 95 κ μετα θα λεει εκτός αν το ανέβαζε ο υπουργός και οχι μονο στους οβα. Αλλα το έκανε μονο στους οβα 31 αντισυνταγματικα φυσικά. Εμεις είμαστε για πέταμα τώρα. Και οι οβα στην ουσια εως 30 μπορουν εμεις 27. Γενικά στις ένοπλες δυνάμεις αφαιρείς πλιν 1 απο αυτό που λενε. Τόσο απλά! Τόσο αντισυνταγματικα!Antomts έγραψε:27 είμαστε και εμείς του 199428 πες να κλείσουμε μέχρι να βγει εάν βγει προσωπικά από τον Μάρτιο και μετά
Κανονικά πρέπει να λένε 1994 μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Κάπως έτσι.
Όπως είναι στην αστυνομία.
Δεν νομίζω θα μπορούμε.
Εφόσον στα τυπικά προσόντα λέει να μην υπερβαίνει το 28ετος της Ηλικίας του ο υποψήφιος.
Δηλαδή μέχρι και 28 χρόνων κλεισμένα μπορείς
Όπως είναι στην αστυνομία.
Δεν νομίζω θα μπορούμε.
Εφόσον στα τυπικά προσόντα λέει να μην υπερβαίνει το 28ετος της Ηλικίας του ο υποψήφιος.
Δηλαδή μέχρι και 28 χρόνων κλεισμένα μπορείς
Αυτό σηκώνει προσφυγή κατά την γνώμη μου εφόσον λέει να μην υπερβαίνει το 28ετος της Ηλικίας του ο υποψήφιος!Αν κάνω λάθος διορθώστε με
- Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
- Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας και να Μην Έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξης τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.
- Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,65μ.
- Να έχουν γραμματικές γνώσεις, Το επίπεδο των οποίων καθορίζεται κατά ειδικότητες με απόφαση του Υπουργού Εθνικής 'Aμυνας και να μην είναι κατώτερες του κατόχου απολυτηρίου Γυμνασίου.
- Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης (I/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων. Κλπ
Οι 94αρηδες να μπαίνατε ΟΒΑ να είχατε μπροστά σας ακόμα 3-4 χρονια ακόμα για να κάνετε τα χαρτιά σας.ο άλλος λέει προσφυγή, που θα κανεις προσφυγή κατά του ελληνικού κράτους και θα βρεις το δίκιο σου; Ξέρεις σε ποια χώρα ζεις ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες