Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Αντί για απολυτήριο λυκείου μπορείς να πάρεις μέρος και εγώ το πτυχίο επαλ θα έχει τον ίδιο συντελεστή με το απολυτήριο ομως;
Να ρωτήσω κάτι και αν γνωρίζει κάποιος μου απαντάει αν ξέρει. Από τις ειδικότητες που έχουν αναρτηθεί στο link θα προκηρυχθούν όλες;
Καλησπέρα, καλές γιορτές ς'ολους, ες. Για να δουμε θ αναρτηθει και για το ΠΝ;
Στην προηγουμενη δεν ηταν ολες
Bliss έγραψε:Να ρωτήσω κάτι και αν γνωρίζει κάποιος μου απαντάει αν ξέρει. Από τις ειδικότητες που έχουν αναρτηθεί στο link θα προκηρυχθούν όλες;
Δεν θα προκηρυχθούν όλες οι ειδικότητες.
Καλημέρα σε όλους, έχω μια απορία στην ειδικότητα Τεχνίτης τηλεπικοινωνίων μετράει το πτυχίο Μηχανικών πληροφορικής; Πως μπορώ να το δω αν μετράει
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Όποιος έχει γνώση στον διαγωνισμό θα παρακαλούσα να μου στείλει ένα προσωπικό να μου λύσει κάποιες απορίες... Η οποίος έχει μπει ΕΠΟΠ με την τελευταία σειρά.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 25
Παιδιά εάν αναφέρουν κάτι για το ΠΝ στείλτε λινκ σας παρακαλώ
-
- Στρατιώτης
Καλησπερα... Ποσες ειδικοτητες εποπ μπορω να βαλω στα εγγραφα ; Εννοω βαζω μονο μια και αν τυχει με παιρνουν με προκυρυξη η μπορω να βαλω διαφορες και μπορουν να με παρουν οπου εχει ελλειψη ; Παρακαλω καποιος να απαντησει γιατι θελω να δηλωσω συμμετοχη στη προκυρυξη τον φεβρουαριο
Το να ψάξεις και να διαβάσεις την προηγούμενη προκήρυξη στο κεφάλι σου σαν ιδέα δεν παίζει έτσι; 

-
- Στρατιώτης
Χαλαρωσε μεγαλε μια ερωτηση εκανα... Μην απαντας απλα στο ποστ αν αρπαζεσαι
Allrightythennn έγραψε:Καλησπερα... Ποσες ειδικοτητες εποπ μπορω να βαλω στα εγγραφα ; Εννοω βαζω μονο μια και αν τυχει με παιρνουν με προκυρυξη η μπορω να βαλω διαφορες και μπορουν να με παρουν οπου εχει ελλειψη ; Παρακαλω καποιος να απαντησει γιατι θελω να δηλωσω συμμετοχη στη προκυρυξη τον φεβρουαριο
Στρατός Ξηράς = Δηλώνεις 1 ειδικότητα.
Πολεμική Αεροπορία= Δηλώνεις 1 ειδικότητα.
Νομικό Σώμα= Δηλώνεις 2 ειδικότητες.
Πολεμικό Ναυτικό = Δηλώνεις έως 4 ειδικότητες.
Θεωρητικά μπορούν να σε "ρίξουν" σε άλλη ειδικότητα εφόσον έχεις τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα από αυτή ή αυτές που δήλωσες, πρακτικά όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, καθώς πάντα συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός από ισάρισθμους υποψηφίους που έχουν δηλώσει την ειδικότητα αυτή.
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείς να βρεις τις τελευταίες προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2021), τις οποίες φυσικά και θα μελετήσεις καλά εάν δεν το έχεις κάνει ήδη και θα σου λυθούν όλες οι απορίες σίγουρα. Σε περίπτωση που θες να ρωτήσεις κάτι πιο εξειδικευμένο, τότε πολύ ευχαρίστως να βοηθήσουμε.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Νομικού Σώματος (2021)
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Με τα δεδομένα της προηγούμενης προκήρυξη τον ΕΠΟΠ εχω 450 μόρια πιστεύετε εχω ελπίδες για να μπω σε μια ειδικότητα με τα χαμηλότερα μόρια στον στρατο ξηράς.
εξαρτατε την ειδικοτητα που θα εχεις δηλωση και τα χαιρτια που εχεις και στα δινουν αυτα τα μοριαMethandienone384 έγραψε:Με τα δεδομένα της προηγούμενης προκήρυξη τον ΕΠΟΠ εχω 450 μόρια πιστεύετε εχω ελπίδες για να μπω σε μια ειδικότητα με τα χαμηλότερα μόρια στον στρατο ξηράς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες