Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από eirini k »

lenaaa έγραψε:Ολο ακουω για την προκυρηξη 2022 αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει δλδ μπαινουμε χωρις πανελελε;Θα ηθελα να μαθω, ειμαι κοπελα 17 χρονων, τελειωνω φετος λυκειο και θα ηθελα να μπω πολυ στις στρατιωτικες σχολες, αλλα επειδη ξερω ποσα μορια θελει εχω απογοητευτει, τωρα εχω τουλαχιστον μια μικρη ελπιδα.

Ας μου εξηγησει καποιος τι γινεται και πως λειτουργει ολο αυτο το συστημα Αν δεν του ειναι δυσκολο

ευχαριστω πολυ!Εικόνα

θελει να εισαι απο 18 και πανω και ειναι και αναλιγος σε καποιες ειδικοτητες περνεις μορια και απο το απολυτηριο λυκειου η απο επαλ... Τωρα δεν ξερω αν εχεις καποια πιστοποιηση αγγλικων η πληροφορικης για εξτρα μορια

Άβαταρ μέλους
TRK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από TRK »

Αν θελεις πραγματικα να μπεις στο στρατο, κατσε διαβασε να μπεις εστω απο μονιμων υπαξιωματικων το οριο ηλικιας ειναι 21 εχεις ακομη μερικα χρονια μπροστα σου, ο ΕΠΟΠ να ειναι η τελευταια σου επιλογη, μπορεις εννοειται να κανεις τα χαρτια αν εισαι ενηλικη. Για να μαθεις Περισσοτερα δες την φετινη προκυρηξη.
ARMY1964
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ARMY1964 »

Loopatic έγραψε:Ε καλυτερα να μην γινουν αδερφε μου απο το να τρωνε εται αδικα βυσματα θέσεις παιδιών που αξίζουν εγω σου μιλαω με στοιχεια εδω οποιος θελει ας δει τους πίνακες επιτυχόντων πν γι αυτους που μπηκαν αυγουστο και αυτους για τις 36 κενές θέσεις ειδικοτητα τ/μηχ. Προτιμας εσυ προκηρύξεις και να μπαινει κοσμος που δεν το αξιζει ας πουμε. Γι αυτο αυτη η χωρα δεν θα αλλαξει προς το καλυτερο ποτε. Εγω που ειχα ψηφίσει αυτο το κόμμα προτιμω να μου κοπει το χερι παρα να τους ψηφίσω ξανα μετα απο τοσες αδικιες που εκαναν.

φιλε loopatic σωστα τα λες Εικόνα

και γω ειχα παρει μερος και αδικηθηκα στην τελευταια προκυρηξη!

δυστυχως αυτη ειναι η χωρα μας!

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ακριβως αυτη ας μη ξεχνάμε οτι οι εποπ ππυ μπηκαν οι μισοι πχ ειναι οβα αρα.. Τι προσθήκη δυναμικού είναι αυτή; Ας εβγαζε μονο εποπ. Ταχα σου βγάζει οβα πχ 1000 και μετα εποπ 1700 και οι 800 γίνονται εποπ... 🤣🤣🤣🤣 Αυτο λέγετε βαθμολογικη προαγωγή συμβασιουχων και οχι προσθηκη δυναμικού. Επισης εδω ελλαδα πρέπει να εισαι αγορακι εως 27 νεαρο κλπ. Ψηλο γυμνασμενο, χωρης μυωπία χωρης ψεγαδι... Στρατός ειναι η GNTM. Τωρα γιατί στο Αφγανιστάν οι Αμερικανοί κομάντο και οι Εγγλέζοι εχουν μέσο όρο ηλικίας 35 συν... Τι να σας πω είμαστε πιο έξυπνοι μάλλον.

Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Loopatic »

Οι οβα γνώριζαν εξαρχης οτι πανε για 3+3 χρονια. Τωρα αυτα οι οβα μονο που υπηρετούν 31 οι υπολοιποι 28 και να βγαινει προκήρυξη οι μισοι να ειναι οβα και οι υπολοιποι βυσματα χωρις πτυχίο εεε πολυ δίκαιη διαδικασία. Οι ολοι 28 η ολοι 31. Δίκαια πραγματα αλλα ατην ελλαδα που να ξερουν τι σημαινει δίκαιο..
veta__6
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από veta__6 »

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι τελειόφοιτη σχολής της φιλοσοφικής και θέλω όταν βγει η επόμενη προκήρυξη του ΕΠΟΠ να υποβάλλω αίτηση. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω άδεια ναυαγοσώστη και άδεια χειριστή ταχύπλοου σκάφους από το λιμεναρχείο. Αυτό μετράει κάπου; Μου δίνει παραπάνω πιθανότητες δηλαδή;(Οι άδειες αυτές είναι ακόμα σε ισχύ) Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει

eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από eirini k »

veta__6 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Είμαι τελειόφοιτη σχολής της φιλοσοφικής και θέλω όταν βγει η επόμενη προκήρυξη του ΕΠΟΠ να υποβάλλω αίτηση. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω άδεια ναυαγοσώστη και άδεια χειριστή ταχύπλοου σκάφους από το λιμεναρχείο. Αυτό μετράει κάπου; Μου δίνει παραπάνω πιθανότητες δηλαδή;(Οι άδειες αυτές είναι ακόμα σε ισχύ) Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει

οταν θα βγει η προκυρηξη θα δεις τα προσοντα που ζηταει τωρα για την αδεια ταχυπλοου δεν νομιζω να πιανει κατι αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Και εγώ ρε μάγκες έχω δίπλωμα αεροσκάφους. Τι σημαίνει θα πιλοταρω F16; Ρε πάμε καλά; Όσο για διπλώματα ναυαγοσωστικής κτλπ δε πιάνει τίποτα από όλα αυτά ούτε ότι είσαι τελειόφοιτη φιλοσοφικής, το αν έχεις τελειώσει κάτι πρέπει να σχετίζεται και με την ειδικότητα που θα ζητάει.Αν είχες τελειώσει ας πούμε νοσηλεύτρια θα έμπαινες σε 424-401 και τα εξής
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλό θα ήταν όταν κάτι δεν το γνωρίζουμε να το ψάχνουμε πρώτα και να αποφεύγονται οι ειρωνείες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες προκηρύξεις που βγήκαν το 2021 τα δικαιολογητικά που έχεις χρησιμεύουν στα εξής:

Το πτυχίο ΑΕΙ του τμήματος Φιλοσοφικής μπορείς να το καταθέσεις μόνο στην ειδικότητα: Ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στην αεροπορία στρατού του στρατού ξηράς.

Το πτυχίο ναυαγοσωστικής μπορείς να το καταθέσεις μόνο στην πολεμική αεροπορία στην ειδικότητα Αρμενιστής.

Το πτυχίο ταχύπλοου δεν ζητείται πουθενά.

Guest5555
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Guest5555 »

Καλημέρα έχουμε κανένα νέο για Το ΦΕΚ;
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Μέχρι σήμερα κανένα νεότερο.
veta__6
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από veta__6 »

Με καλυψες, ς' ευχαριστώ πολύ
Guest5555
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εγώ πιστεύω θα αργήσει να βγει φεκ λέγαν τελος Οκτωβρίου τπτ τωτα τελος Δεκεμβρίου το βλέπω να βγαινει
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο θα σκάσει το φεκ. Μέχρι σήμερα ξέρουμε για 1700 θέσεις εποπ στον προϋπολογισμό για το 2022.
Guest5555
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καλησπέρα είχαμε κανένα νέο η μπααΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες