Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Navy »

Loopatic έγραψε:Τ/μηχ επαιρναν 43 ατομα και δεν πηραν Ουτε τα μισα και ξαφνικα τωρα εχουν καλεσει κατάλληλους. Αμα σε ειχε γραψει ακατάλληλο δεν θα σε καλέσουν καν λογικα θα καλέσουν 36 ατομα απο το πουθενα να πανε για να μπουν. Η προκήρυξη αυτη ηταν τερμα βυσματικη εγω απο τις 4 που ειχα κανει μονο στην μια ημουν κατάλληλος στις αλλες τρεις δεν μου λεει τιποτα παραπανω και σε αυτην που ημουν κατάλληλος ειδα στις λίστες 4 ατομα με λιγοτερα μορια απο εμενα και εμενα δεν με κάλεσαν ΠΚΕ μην ψαχνεις να βρεις ακρη αγορινα απλα βγηκε μια συμπληρωματική για ατομα φαντασματα που εμφανίστηκαν σαν μανιταρια απο το πουθενα
Διερωτώμαι το εξής, φίλε μου. Ορκίστηκαν ήδη τα παιδια και ζητάνε άτομα που κρίθηκαν κατάλληλα βάσει μοριοδοτησης τότε γιατί δεν τους φώναξαν απ την αρχή εφόσον δεν καλύφθηκαν οι θέσεις; Αν διαβαζεις προσεκτικα αναφέρει κατάλληλους σε σειρά μοριοδοτησης όχι για κανέναν άλλο λόγο.

Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Loopatic »

Ορκίστηκαν τα παιδια αλλα εχουν παραιτηθει κάποιοι και εχουν κενο. Την ιδια απορία εχω και εγω εφοσον σε κάποιες ειδικότητες απο αυτες πηραν λιγότερους απο οσους ζήταγαν πως εχουν τωρα κατάλληλα ατομα και δεν τα κάλεσαν απο την αρχη αλλα εβαλαν μεσα 77 αρμενιστες απο 8 που ζήταγαν. Η απορία σου λύνεται ευκολα θα φωναξουν ατομα δικα τους που ισως δεν ειχανε κανει καν αιτηση η ηταν σε καποια αλλη ειδικοτητα που δεν ζηταγε πτυχία και θα τους βαλουν εκει βαση μορίων εννοει στους τ/μηχ να φωνάξει ατομο που να εχει 180 μετα καποιον με 170 αλλα αν υπηρχαν αυτα τα ατομα θα ειχε παρει τους 43 που ζηταγε εξαρχης η θα ειχαν αναπληρωματικούς στις ειδικότητες αυτες
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Για αυτο επρεπε για τις θέσεις αυτες να βγαλει παλι προκήρυξη μιας και οταν βγηκε ζηταγε απο τον κοσμο ecdl με ολα κλειστα και δεν εδωσαν καμια παράταση οπως εγινε με την προκήρυξη τον ΟΒΑ που ελεγε λογω κοβιντ δινουν παράταση. Ξεκαθαρα βυσματικά πραγματα γι αυτο υπαρχουν και ατομα μεσα που κόπηκαν στα αθλήματα μην ψαχνεις να βρεις ακρη
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι αν δεν καλυφθούν οι θέσεις και βάσει των θεμάτων που εχουμε με τους γειτονες, θεωρω ότι θα βγάλουν ΦΕΚ για δευτερη προκηρυξη τέλος Οκτωβρη. Εκαναν μεγά ατόπημα φίλε μου, έμειναν έξω άτομα με μόρια εξειδικευμένα εξαιτίας του ecdl Και παιρνουν παντελως Άσχετους μόνο και μόνο επειδή είχαν την πιστοποιηση. Ας έδιναν παραταση. Είναι δυνατόν να μην περναει κάποιος με περισσοτερα μόρια απ τον αλλον;
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παράταση δεν δόθηκε για να καλύψουν το πελατολόγιο τους γι αυτο οι 77 αρμενιστες Γιατι δεν ηθελε πιστοποίηση και μπηκαν και ατομα που σου ξαναλεω κόπηκαν στα αθλήματα και ειναι μεσα και εμειναν εξω αδικα πολλα ατομα με πτυχία. Δεν πειραζει οπως στρώνουν θα κοιμηθούν οι εκλογές πλησιάζουν ο κοσμος δεν ξεχνάει
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Πήραν 12 Τ/ΜΗΧ από 43 και ήδη έχουν παραιτηθει, έβαλαν προαπαιτουμενο το ecdl εν μέσω καραντινας. Με τα ΠΑΝΤΑ κλειστά. Τι να πει κανείς; Και όσοι δηλώσουν να πανε τώρα αν δεν την ξέρουν τη δουλεια, θα ξαναπαραιτηθουν. Αντε να βγαίνει η δευτερη, τότε.
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγω ημουν κατάλληλος σε μια ειδικοτητα και δεν με φωναξαν ΠΚΕ και φωναξαν 4 ατομα με πιο λιγα μορια απο εμενα αρα καμια σειρα προτεραιότητας βαση μορίων αλλα βαση γνωριμιών. Και υπαρχουν ολα με αποδειξεις
Άβαταρ μέλους
TRK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από TRK »

Πολλοι απο τους επιτυχοντες δεν πηγανε καν στο ΠΝ, μονο ΟΒΑ κυριως ηταν, κριμα γιατι ειναι αρκετα ατομα σαν και εσενα Navy που το αγαπανε και δεν μπηκαν κατευθειαν επειδη δεν ειχαν ECDL
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μα οι 36 θέσεις που εβγαλαν υποτιθεται φωναξαν τ/μηχ απο οσους ειχανε κανει αιτηση οταν ανοιξαν οι αιτησεις και ηταν κατάλληλοι και ξαναλεω Αμα υπηρχαν κατάλληλοι τοτε πως δεν πηραν 43 ατομα; Πως υπαρχουν κατάλληλοι τωρα αφου δεν συμπλήρωσαν τα ατομα και δεν τους κάλεσαν; Δεν βγηκε για να κανουν εκ νέου τα χαρτια αλλα βαση των ατόμων που δεν κάλεσαν ΠΚΕ τοτε
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Και στους αρμενιστες το είχαν προαπαιτουμενο νομίζω το ecdl, απλά δήλωσαν αρκετοί επειδή ήταν από Γενικό Λυκειο κι όχι από ΕΠΑΛ. Σου ευχομαι φίλε μου, καλη επιτυχια τώρα στη δευτερη που θα βγει.
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Στους αρμενιστες δεν ηθελε ecdl γιατι το ανωτοτακο χαρτι ηταν αεν η αεν δεν ανηκει στο υπουργειο παιδειας αρα δεν ηταν ΑΕΙ/ΤΕΙ
Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγω φιλε μου μονο αν βγει φετος προλαβαινω αλλα δεν μου αρεσει γενικα η αδικια που εγινε σε πολλα ατομα δεν εχει να κανει μονο με εμενα γιατι εμειναν εξω ατομα με γνωσεις και μπηκαν ατομα χωρις ουτε ενα χαρτι
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Loopatic έγραψε:Εγω φιλε μου μονο αν βγει φετος προλαβαινω αλλα δεν μου αρεσει γενικα η αδικια που εγινε σε πολλα ατομα δεν εχει να κανει μονο με εμενα γιατι εμειναν εξω ατομα με γνωσεις και μπηκαν ατομα χωρις ουτε ενα χαρτι
Εχεις ΔΙΚΙΟ, κόπηκαν άτομα με τεχνογνωσία που θα προσφεραν στο Ναυτικό. Κάτσε να δουμε μήπως και βγάλουν δευτερη. Όλα τα δημοσιευματα στο army,kranos κλπ κάνουν αναφορές για τέλη Οκτωβρίου είναι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιωτόπουλος στα ΝΕΑ το καλοκαίρι μετά την ολοκλήρωση της πρωτης προκηρυξης.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Loopatic έγραψε:Στους αρμενιστες δεν ηθελε ecdl γιατι το ανωτοτακο χαρτι ηταν αεν η αεν δεν ανηκει στο υπουργειο παιδειας αρα δεν ηταν ΑΕΙ/ΤΕΙ
Σωστός!

Loopatic
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

εδω λεει μεσα στο 2021 τωρα μακαρι να βγει και σου ευχομαι καλη επιτυχια και ελπιζω να μπεις ειδικα αν το θες πολυ γιατι εμεις που το θελαμε περιμεναμε περιπου δεκα χρονια και μας εφαγαν τα βυσματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες