2021 Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Darth Bane ευχαριστώ φιλαράκι! Να είσαι καλά!
Κάτι τελευταίο που ξέχασα, σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος. Σε πόσες μέρες περίπου πριν (από την ημέρα που πρέπει να φύγει καποιος για τη μετάθεση) γνωστοποιείται στη μονάδα η εντολή μετάθεσης; Είναι κάτι στάνταρ η παίζει ανάλογα τη κατάσταση;
Ευχαριστώ
Κάτι τελευταίο που ξέχασα, σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος. Σε πόσες μέρες περίπου πριν (από την ημέρα που πρέπει να φύγει καποιος για τη μετάθεση) γνωστοποιείται στη μονάδα η εντολή μετάθεσης; Είναι κάτι στάνταρ η παίζει ανάλογα τη κατάσταση;
Ευχαριστώ
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Οι μεταθεσεις σκανε ολες μαζι στη μοναδα. Οι "βυσματιες" 4μηνοι μαθαινουν οτι φευγουν σε 2-3 μερες απο τη μερα που ερχονται οι μεταθεσεις (πολλες φορες τους λενε οτι φευγουν και την ιδια μερα, ετσι ειχε γινει με μενα) και οι 5μηνοι το μαθαινουν ειτε εκεινες τις μερες οτι φευγουν σε 1 μηνα, ειτε παλι 2-3 μερες πριν φυγουν και αυτοι, επειδη η μοναδα απλα δε τους το εχει αναφερει τοσο καιρο.Besso2021 έγραψε: Darth Bane ευχαριστώ φιλαράκι! Να είσαι καλά!
Ευχαριστώ
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Δεν ισχύει πάντα αυτό. Σήμερα ήρθε σήμα για ένα παιδί από τη μονάδα μου ότι θα φύγει με μετάθεση στις 9 Ιουλίου δηλαδή σε περίπου 10 ημέρες. Κοντά στο 4μηνο δηλαδή
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Για αλλον δεν ηρθε; Μηπως ειναι κατ εξαιρεση?Yellow έγραψε: Δεν ισχύει πάντα αυτό. Σήμερα ήρθε σήμα για ένα παιδί από τη μονάδα μου ότι θα φύγει με μετάθεση στις 9 Ιουλίου δηλαδή σε περίπου 10 ημέρες. Κοντά στο 4μηνο δηλαδή
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Παιδιά έχουμε κανένα νέο για τις βυσματικες γι αυτές τις μέρες ;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Γνωρίζουμε κάποιο νέο για βυσματικες σειράς 371; Γιατί περιμένουν κι άλλοι στρατιώτες αλλά τίποτα ευχαριστώ
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
20 με 25 Ιουλίου είχα ενημέρωση όλες οι βυσματικες β εσσο θα έχουν φύγει για τις νέες μονάδες τους. Είχε αλλος παροια ενημέρωση;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Μου είπαν ότι 15 βγαίνουν τα ονόματα και οι τόποι μεταθέσεων Και εκείνες τις μέρες φεύγουμε κιόλας το αργότερο μια εβδομάδα
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Καλησπέρα παιδιά
Έχουμε κάτι για σήμερα μιας και είναι 15 του μήνα; Υπάρχει κάτι νεότερο;
Έχουμε κάτι για σήμερα μιας και είναι 15 του μήνα; Υπάρχει κάτι νεότερο;
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Παιδιά εμένα με πήρε τηλέφωνο σήμερα το "βύσμα" και μου είπε ότι φεύγω στην μονάδα της επιλογής μου 22-23 Ιουλίου. Μου είπε ότι στις επόμενες μέρες θα πάει σήμα στη μονάδα.
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Και στα δικά σας.
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Και στα δικά σας.
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Παιδιά και εμένα για 23 είπε το βυσμα Ωστόσο επίσημα απ'τη μοναδα δεν μας είπαν κάτι.
Λογικά τις επόμενες μέρες ή Αυριο-παρασκευη ή Δευτέρα να σκάσουν οι μεταθέσεις για τους περισσοτερους ή για τους βυσματουχους...
Λογικά τις επόμενες μέρες ή Αυριο-παρασκευη ή Δευτέρα να σκάσουν οι μεταθέσεις για τους περισσοτερους ή για τους βυσματουχους...
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Μου αρέσει που θεωρείται βυσματική την μετάθεση σας
Και παίζει να πάτε σε μονάδες που θα πήξετε μέχρι τέλους Αυγούστου.

Β ΕΣΣΟ βύσματικες
μακαρι να επηζα και εγω για 1,5 μηνα διπλα στο σπιτι μου και να ειχα μετα τα ΔΝ μου μεχρι να απολυθωfsafsa έγραψε:Μου αρέσει που θεωρείται βυσματική την μετάθεση σαςΚαι παίζει να πάτε σε μονάδες που θα πήξετε μέχρι τέλους Αυγούστου.
Β ΕΣΣΟ βύσματικες
Καλησπέρα παιδιά! Και εμένα έπεσε τηλ χθες ότι η μετάθεση μου βγήκε στη μονάδα που δήλωσα και είπε 23 Ιουλίου. Ωστόσο δεν έχουμε ακόμη επίσημη ενημέρωση από τη μονάδα που βρισκόμαστε. Στς 23 Ιουλίου λογικά εννοουν ότι θα φύγουμε ή θα πρέπει να έχουμε παρουσιαστεί ήδη στη νέα μονάδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες