Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Su-35 έγραψε:11 Εικόνα
Αποδειξε τοΕικόναΕικόναΕικόνα

Dum spiro spero
seagul28
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από seagul28 »

Γεια σας σε όλους... Μένω Καλύβια (Ανατολικη Αττική) και ψαχνω για στιβο (που να ειναι ανοιχτός και να λειτουργει) για να κάνω προπόνηση για τα αθλήματα... Οχι μόνο για το τρέξιμο αλλα και για τα υπόλοιπα. Με προπονητή δηλαδη... Ξέρει κανεις να μου προτείνει που μπορώ να βρώ; Γιατι ο χρόνος περνάει και μεχρι στιγμής κάνω προπόνηση μόνο στο τρέξιμο.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από tati »

Για ρωτα στο δημο σου για το δημοτικο γηπεδο αν εχετε.

οσο για προπονητη ομως θα πρεπει να βρεις μονοσ σου...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για προπονητη τσεκαρε αγγελιες φιλε στις γυρω γυρω περιοχες σου
seagul28
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δ. Υ. Κ έγραψε: Για προπονητη τσεκαρε αγγελιες φιλε στις γυρω γυρω περιοχες σου

Γήπεδο εχουμε... Για γήπεδο με σκαμα ψαχνω...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Με σκαμα γιατι φιλε μου;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεία σας παιδιά, διαβάζω αυτά που γράφετε και έχω αγχωθεί λιγάκι. Ρωτάτε εάν είναι ελαστικοί οι επιτηρητές, εάν κόβουν με το παραμικρό εγώ πιστεύω ότι είναι γιατί τα όρια είναι δύσκολα κακά τα ψέματα αφού και άντρες δεν μπορούν να τα βγάλουν. Επείσις πιστεύω ότι μετράει το βίσμα και το λέω αυτό γιατί μία χωριανή μου χοντρούλα δεν πέρασε ούτε το μήκος ούτε το ύψος αλλά στο τέλος ήταν μέσα. Αφού στην προκύρηξη λέει ότι πρέπει να έχεις συγκεκριμένο βάρος ανάλογα με το ύψος σου κανονικά θα την είχαν κόψει οι γιατροί αλλά τι λέμε τώρα. Ένα ταλευταίο παράδειγμα γνώρισα μία κοπέλα που έκανε 8 μήνες προπόνηση για την προκύρηξη και στο γήπεδο τα πέρασε όλα και με καλό χρόνο αλλά στο τέλος πήραν κάτι χροντρούλες που έβγαιναν από τις τελευταίες. Θυμηθήτε ότι τα αναλυτικά μόρια του καθενός δεν βγαινουν και για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε και ένσταση. Έχω ακούσει ότι πέρασαν άτομα που δεν εμφανίστηκαν καθόλου στα αθλήματα, ότι πέρασαν κοντοί και χοντροί και γενικά ότι η λίστα με τα βύσματα έχει σταλεί από την Αθήνα και ότι ξέρουν ποιοι θα είναι περασμένοι. Τουλάχιστον θα μας μείνει και το ωραίο κορμί που φτιαξαμε. Κάτι τελευταίο κάποιος από εδώ μέσα έγραψε ότι για το μήκος δεν πηδούν από την άσπρη γραμμή αλλά από την αρχή του σκάματος είναι αλήθεια; Ότι είναι να γίναι θα γίνει.Εικόνα
lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από lolita »

Ωραια η κοζανη! Σωστα ολα αυτα που ειπες, τα ξερω κι εγω που εχω δωσει, στο μηκος δεν υπαρχει ασπρη γραμμη, απ την αρχη του σκαματος ναι
Anonymous

Έχεις δίκιο είναι ωραία η ρουφιάνα η κοζάνη, εύχομαι από το Νοέμβριο να είμαστε συνάδελφοι. Δεν θέλω να σας πρίζω αλλά ποια η διαφορά εάν πηδήξουμε από την άσπρη γραμμή ή από το σκάμα, αυτό που θέλω να πω είναι η μέτρηση αρχίζει από την άσπρη γραμμή και εμείς πηδάμε από την αρχή του σκάματος δηλ μας χαρίζουν και λίγο; Εγώ πάντως έβαλα τον άντρα μου να δοκιμάσει και αυτός δεν μπόρεσε να πιάσει το όριο.lolita καλή επιτυχία και αν είμαστε τυχερές και περάσεις πεζικό μπορεί να τα πούμε στο Άργος Ορετικο.
lolita
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από lolita »

Δεν εδωσα φετος αλλα ευχαριστω! Για το μηκος παρε φορα πολυ κ να σε νοιαζει να φτασεις τα 3 και κατι μετρα που ειναι, μην σε αγχωνει απο που θα πηδηξεις, δεν τους νοιαζει

Anonymous

Εαν εχετε τα μόρια και το βυσμα περάσατε... Χρειάζονται μορια και βύσμα για συνεντευξη και αθλητικες δοκιμασιες. ΤΕΛΟΣ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Ο, τι ειναι να γινει θα γινει, μην αγχωνεστε παιδια!
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μητσος έγραψε:Εαν εχετε τα μόρια και το βυσμα περάσατε... Χρειάζονται μορια και βύσμα για συνεντευξη και αθλητικες δοκιμασιες. ΤΕΛΟΣ

Εικόνα
seagul28
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΔΥΚ μου θελω να εξασκηθω στο υψος... Που να το κανω; Να απλωσω μια κορδελα και να αρχισω να πηδαω; Θα φαω τουμπες χαχαχα... Θέλω και σκαμα για το μηκος. Να φαω τις τουμπες μου για αρχη και να εξοικιωθω.
Anonymous

Οντως παιδια οπως τα λεει ο Μητσος είναι αν εχετε βυσμα μην σας νοιαζουν τα αθληματα... Χαλαρα... Εδωσα και περσι και γινοταν της τρελης απο τα βυσματα αυτοι που ειχαν βυσμα πηγαιναν πολυ χαλαρα και οι περισσοτεροι δεν τα βγαλαν...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης