Όχι η ειδικότητα που δήλωσα έχει τα λίγοτερα αγωνίσματα, ούτε μονόζυγο, ούτε κάνιστρα.Η αλήθεια όμως είναι ότι το μονόζυγο είναι πολύ δύσκολο και κυρίως για τις γυναίκες γι'αυτό άλλωστε και δεν δήλωσα τέτοια ειδικότητα. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο.
Τυχερουλα! Ακατορθωτα δεν ειναι τα κανιστρα, ολες τα βγαλουν... Αλλα οι ελξεις χλωμο Αλλα κ αυτοι ειναι ελεεινοι, ξερουν τι κανουν, αντε να δω του χρονου τι θα μας βαλουν να κανουμε! Το δεκαθλο σιγα σιγα θα δινουμε Σιγα θα κανουν τα αθληματα ιδια για ειδικες δυναμεις κ για τα οπλα-σωματα με τα ιδια ορια... Παντα θα προσπαθουν να βρισκουν τροπους για να απορριπτονται οι γυναικες... Τεσπα!
Παιδια το μονοζυγο ειναι ενα προβλημα το οποιο το εχω και εγω περα απο 2 με 3 ελξεις το πολυ... Το πολυ λεω εγω... Δεν τα καταφερνω και πολυ... Αλλα μην αχνωνεστε... Ξερουμε πως λειτουργουνε... Ολα ειναι εικονικα... Τα υπολοιπα αγωνισματα ειναι για την πλακα πιστευω ολες μας και ολοι τα βγαζουμε με λιγο προσπαθεια και κοπο... Παιδια μην κολατε πρεπει να ειστε Μαχημια μην κολατε πουθενα...
illy έγραψε: Τυχερουλα! Ακατορθωτα δεν ειναι τα κανιστρα, ολες τα βγαλουν... Αλλα οι ελξεις χλωμο Αλλα κ αυτοι ειναι ελεεινοι, ξερουν τι κανουν, αντε να δω του χρονου τι θα μας βαλουν να κανουμε! Το δεκαθλο σιγα σιγα θα δινουμε Σιγα θα κανουν τα αθληματα ιδια για ειδικες δυναμεις κ για τα οπλα-σωματα με τα ιδια ορια... Παντα θα προσπαθουν να βρισκουν τροπους για να απορριπτονται οι γυναικες... Τεσπα!
Δε μπορώ να καταλάβω, συνέχεια ακούω την κλασική πλέον ατάκα "ισότητα στα δυο φύλα, αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτόσεις όπως του στρατού, αυτή η ισότητα χάνετε... Δε προσπαθώ να κατακρίνω, απλά να εξηγήσω πως περνάμε τα ίδια γιατί εσείς το διαλέξατε
Καλημερα, μηπως μπορει να μου πει καποιος που εχει Ξανακανει τα χαρτια του για εποπ αν τα αθληματα θα τα δωσουμε σε μια πολη η ισχυει ο γεωγραφικος διαχωρισμος που εγινε και με τις συνεντευξεις;
Ισοτητα στα δυο φυλα σε οτι αφορα την διεκδικηση των θεσεων και οχι στην σωματικη ικανοτητα-δυνατοτητα διοτι αυτα τα ορια ειναι αντρικα... Εγω στην ουσια δεν συναγωνιζομαι με γυναικεια ορια που θα ηταν το πιο σωστο και για μενα και για καθε γυναικα αλλα ενα αντρα που ειναι πασιφανες οτι θα με κανει σκονη... Ισοτητα στην διεκδικηση θεσεων, οχι στη δυναμη διοτι ειναι φυσει αδυντον αυτο το πραγμα! Και ειναι τελειως διαφορετικο το σωματοτυπο της γυναικας απο εκεινο του αντρα οποτε σε καποια σημεια απο τη φυση του ο αντρας ειναι πιο δυνατος, οπως πχ στα χερια και στις ομωπλατες-για τις ελξεις δηλαδη- τελος παντων, το θεμα ειναι οτι ολα γινονται για να αποκλειονται οι γυναικες...
Δεν ειναι δυσκολο ουτε και ακατορθωτο να βγαλουν οι γυναικες 8 καμψεις και 4 ελξεις. Το θεμα ειναι πως θελουν να μπουν με το φραπε στο χερι. Και το λεω αυτο γιατι δεν εχω δει ουτε μια κοπελα να προπονητε σε αυτα. Αντε λιγο χαλαρο τρεξιματακι και οκ. Δεν ειναι ομως ετσι. Θελει να το παλεψεις το θεμα. Και σιγουρα μια βδομαδα πριν δεν βγαινει οτι και να κανεις. Γι΄αυτο μην λετε πως πεφτει τωρα αδικια και δεν υπαρχει ισοτητα λογο σωματοδομης. Δηλαδη αν σε κυνηγαγε ενα σκυλι να σας φαει τι θα κανατε; Θα πηδαγατε 10 μετρα να σωθειται!