Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Καλά εγώ ξέρω και εποχικό γυάλα μπούκα και 25αρη πολίτη αθλητή. Δεν είναι απόλυτο αυτό. Καλώς ή κακώς μέσα στους 2300 εποχικούς, υπάρχουν κάποιοι που δε μπορούν να βγάλουν τα αθλήματα, όπως εννοείται και πολλοί γιώταδες πολίτες θα κοπούν.

Λογικό είναι.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Καλά εγώ ξέρω και εποχικό γυάλα μπούκα και 25αρη πολίτη αθλητή. Δεν είναι απόλυτο αυτό.Καλώς ή κακώς μέσα στους 2300 εποχικούς, υπάρχουν κάποιοι που δε μπορούν να βγάλουν τα αθλήματα, όπως εννοείται και πολλοί γιώταδες πολίτες θα κοπούν.

Λογικό είναι.

Δε γίνεται εποχικός Γιωτας Ι1 προαπαιτούμενο ήταν στη προκήρυξη άρα άστοχο το σχόλιο σου για ακόμα μια φορά φίλε ecomike.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Θα εμπιστευτούμε το τι γράφει ο ελληνικός στρατος στο απολυτήριο του όχι εσένα.

Δεύτερον με αυτή τη λογική υπάρχουν περιπτώσεις που φαντάροι στην πολεμική αεροπορία είναι πολύ πιο ανώτεροι σωματικά από περιπτώσεις φαντάρων των ειδικών δυνάμεων ...

Οπότε να σκέφτεσαι πριν μιλάς.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Δεν είπα γιώταδες εποχικοί, είπα ότι κάποιοι σίγουρα δε θα μπορούν να βγάλουν τα όρια. Λογικό είναι, εσυ διαφωνείς; Πιστεύεις όλοι θα τα βγάλουν;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Δεν είπα γιώταδες εποχικοί, είπα ότι κάποιοι σίγουρα δε θα μπορούν να βγάλουν τα όρια. Λογικό είναι, εσυ διαφωνείς; Πιστεύεις όλοι θα τα βγάλουν;

Αν χρειαστεί και δε πάρουν απαλλαγή οι εποχικοί όσοι δε μπορούν τότε δε μπορούν εγώ τι θες να κάνω ; Τα παράπονα σου στον υπουργό όχι σε μένα.

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Rad. »

Η ψαλίδα 28 - 35 είναι τόσο μικρή που είναι αυθαίρετο να πει κάποιος πως ο πρώτος είναι ικανός ενώ ο δεύτερος όχι και το αντίθετο, πέρα απο αυτό αντικειμενικο κριτήριο είναι τα αθλήματα. Ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά να μου πει πως ένας 28 ετών δε θα νιώθει μετά από πέντε χρόνια 50, πολύ μεγάλο ποσοστό παιδιών που είναι στο σώμα έχουν μπει με προετοιμασία ίσα ίσα να περάσουν τα αθλήματα, έπειτα συνεχίζουν την καθιστική ζωή, δε πιστεύω να διαφωνεί κανένας με αυτό. Προσωπικά θα μιλήσω και χωρίς να θέλω να περιαυτολογησω ομως βλεπω παιδάκια με στολή που όχι να μας ανταγωνιστουν μπορούν, αλλά η ζωή τους μοιάζει με συνταξιούχου, Αναλύουμε θεωρώ αυτονόητα πράγματα, η γυμναστική και κατ επέκταση η φυσική κατάσταση είναι τρόπος ζωής. Στο κάτω κάτω και εκ του αποτελέσματος, στο μάτι όπως και στις πρόσφατες πυρκαγιές φάνηκε ακράδαντα πως το πρόβλημα στο ΠΣ είναι αλλου, φτάνει να ακούσεις τις συνομιλίες για το μάτι, είναι ανήθικο τουλάχιστον όταν δίνονται εντολές από πολιτικά πρόσωπα Να σωθούν σπίτια φίλων ή και δικά τους (αυτό συνέβη στο μάτι και στην Εύβοια) ταυτόχρονα οι ίδιοι να ρίχνουν ευθύνη στο γερασμένο προσωπικό για την ετοιμότητα του Πυροσβεστικου Σώματος.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Ε αυτό λέω τόσο καιρό ότι κάποιοι εποχικοί δε θα μπορούν να βγάλουν τα αθλήματα και με λέτε κομπλεξικό. Αφού όλοι το ξέρουμε ότι από τους 2300+ εποχικούς, είναι δεδομένο ότι κάποιοι δε μπορούν να πιάσουν τα όρια των αθλημάτων.

Αυτό λέω τόσο καιρό, δεν είπα ότι είναι άχρηστοι στη δουλειά τους. Απλά αναρωτιέμαι όντως θα τους κόβουν αν δε πιάνουν τα όρια; Ή θα τους περνάνε χαριστικα επειδή είναι εποχικοί; Μάλλον θα τους περνάνε.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Rad. έγραψε:Η ψαλίδα 28 - 35 είναι τόσο μικρή που είναι αυθαίρετο να πει κάποιος πως ο πρώτος είναι ικανός ενώ ο δεύτερος όχι και το αντίθετο, πέρα απο αυτό αντικειμενικο κριτήριο είναι τα αθλήματα. Ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά να μου πει πως ένας 28 ετών δε θα νιώθει μετά από πέντε χρόνια 50, πολύ μεγάλο ποσοστό παιδιών που είναι στο σώμα έχουν μπει με προετοιμασία ίσα ίσα να περάσουν τα αθλήματα, έπειτα συνεχίζουν την καθιστική ζωή, δε πιστεύω να διαφωνεί κανένας με αυτό. Προσωπικά θα μιλήσω και χωρίς να θέλω να περιαυτολογησω ομως βλεπω παιδάκια με στολή που όχι να μας ανταγωνιστουν μπορούν, αλλά η ζωή τους μοιάζει με συνταξιούχου, Αναλύουμε θεωρώ αυτονόητα πράγματα, η γυμναστική και κατ επέκταση η φυσική κατάσταση είναι τρόπος ζωής.Στο κάτω κάτω και εκ του αποτελέσματος, στο μάτι όπως και στις πρόσφατες πυρκαγιές φάνηκε ακράδαντα πως το πρόβλημα στο ΠΣ είναι αλλου, φτάνει να ακούσεις τις συνομιλίες για το μάτι, είναι ανήθικο τουλάχιστον όταν δίνονται εντολές από πολιτικά πρόσωπα Να σωθούν σπίτια φίλων ή και δικά τους (αυτό συνέβη στο μάτι και στην Εύβοια) ταυτόχρονα οι ίδιοι να ρίχνουν ευθύνη στο γερασμένο προσωπικό για την ετοιμότητα του Πυροσβεστικου Σώματος.

Συμφωνώ απόλυτα.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Ε αυτό λέω τόσο καιρό ότι κάποιοι εποχικοί δε θα μπορούν να βγάλουν τα αθλήματα και με λέτε κομπλεξικό.Αφού όλοι το ξέρουμε ότι από τους 2300+ εποχικούς, είναι δεδομένο ότι κάποιοι δε μπορούν να πιάσουν τα όρια των αθλημάτων.

Αυτό λέω τόσο καιρό, δεν είπα ότι είναι άχρηστοι στη δουλειά τους. Απλά αναρωτιέμαι όντως θα τους κόβουν αν δε πιάνουν τα όρια; Ή θα τους περνάνε χαριστικα επειδή είναι εποχικοί; Μάλλον θα τους περνάνε.

Εσύ τι θέμα έχεις και αναρωτιέσαι είσαι εποχικός και αγχώνεσαι ; Εσύ κοιτα την κατηγορία σου μην είσαι μανιά κουτσομπολα.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Φυσικά και με ενδιαφέρει, διότι αν οι θέσεις είναι ανοιχτές για όλους, και απλά οι εποχικοί παίρνουν έξτρα μόρια προϋπηρεσίας και άλλη ηλικία σημαίνει ότι κάθε εποχικος που κόβεται στις ΠΚΕ, η θέση πάει σε πολίτη. Όπως στη προκήρυξη των εποπ δηλαδή που οι συμβασιούχοι οβα διεκδικούσαν τις θέσεις μαζί με τους πολίτες και όχι άλλη κατηγορία.

Stamos epx
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Stamos epx »

Αλλαγή ατζέντας από κυβέρνηση πολύ απότομα πρωτεραιοτητα τα σύνορα με ότι αυτό συνεπάγεται.
DiegoMaradona
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DiegoMaradona »

Το 28 στην πυροσβεστική όπως και στην αστυνομία Υπάρχει διότι μέσω πανελλαδικών εξετάσεων μπορούν να δηλωθούν αυτές οι σχολές από άτομα μέχρι 25-26 και ως συνέπεια να είναι ενεργοί στα αντίστοιχα σώματα από τα 28.

Από τη στιγμή που ένας 30αρης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές τις σχολές μέσω πανελλαδικών γιατί να έχει μέσω δημόσιων διαγωνισμών;

Όσο μαχημος και να είναι αυτός ο 30αρης θα φάει τη θέση από έναν 18 χρόνο που έριξε διάβασμα αλλά δε μπήκε στη σχολή γτ η βάση πήγε στο Θεό επειδή πήραν λιγότερα άτομα, κάτι που προέκυψε από του γεγονός ότι χρειαζόντουσαν άμεσα προσωπικό και το πήραν μέσω προκηρύξεων.

Οπότε εποχικοί Ακόμα και Rambo να είναι, αν είναι άνω των 31 σπίτια τούς.

Καλύτερα να μπει στο σώμα ένας 20χρονος και να υπηρέτησει τη μέγιστη διάρκεια.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Diasostis31 »

29 ήταν πάντα η πυροσβεστικη, και μόνιμοι και ΠΠΥ εξ ιδιωτών. Οι σχολές είναι πλέον 2,5 3 χρόνια με όριο 26 άρα βγαίνουν στα 29.

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Predator »

Επειδή δεν έχω ασχοληθείς καθόλου με υο θέμα της νέας επικείμενης προκήρυξης διότι έφαγα μεγάλη ξενερα φέτος κ πλέον δν έχω χρόνο . πείτε μου . οι εποχικοί θα περάσουν αθλήματα τα ίδια με τους πολίτες ; Έχει ακουσει κανεις τι ηλικία θα έχει για τους εθελοντές διότι στις προκηρύξεις π βγάζει νομίζω είναι μέχρι 33. Δεν λέω να ξέρει κάποιος 100% αλλά εάν έχει ακουσει κάτι ίσως πιο έγκυρο
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από KYNHGOS »

EcoMike έγραψε:Ε αυτό λέω τόσο καιρό ότι κάποιοι εποχικοί δε θα μπορούν να βγάλουν τα αθλήματα και με λέτε κομπλεξικό.Αφού όλοι το ξέρουμε ότι από τους 2300+ εποχικούς, είναι δεδομένο ότι κάποιοι δε μπορούν να πιάσουν τα όρια των αθλημάτων.

Τι καηλα εχεις ρε μεγαλε τι θα γινει με τους εποχικους;

μην ασχολεισαι με ανθρωπους που ηδη δινουν μαχες (για 3η χρονια καποιοι) για την προστασια της ανθρωπινης ζωης Και για τις Περιουσιες με μεγαλη επιτυχια.

Αρκετα απασχολεις το φορουμ με το τι θα γινουν οι εποχικοι.

Κοιτα την παρτυ σου.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες