Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
Κατά τα αλλά ο Χαρδαλιάς τν ήθελε να πάρει ατομα ήταν λέει πανέτοιμη .. Κάθε. Χρόνο πανέτοιμη και κάθε χρόνο καιγόμαστε ! Μετά από όλα αυτά πιστεύω αρχικά ότι θα πάρουν όλους τους επιλαχόντες. Δεύτερον όλοι θα γίνουν μόνιμοι, τρίτον θα ξαναπάρουν 10000000% πολύ σύντομα εποχικούς και γενικά θα βγάζουν προκηρύξεις (εάν δν πέσει η κυβέρνηση). Καθαρά προσωπική μ γνώμη ένα από όλα αυτά θα ίσχυσει σίγουρα... Ο Θεός βοηθός παιδιά όσοι είστε σ εκείνες τις περιοχές κουράγιο και δύναμη . εμεις εδώ εύβοια σκατα όλα
Πρώτο θύμα, ένας 40χρονος εθελοντής πυροσβέστης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Παρ Αύγ 06, 2021 4:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Δεν υπάρχει εξοπλισμός πουθενά
Τα πράγματα είναι τραγικά, υπάρχουν χέρια και εθελοντές και δεν υπάρχει εξοπλισμός
Τα πράγματα είναι τραγικά, υπάρχουν χέρια και εθελοντές και δεν υπάρχει εξοπλισμός
Ελπίζω τώρα να εξαντλήσουν κυρίως στις πληγείσες περιοχές τις λίστες με τους επιλαχόντες γιατί από όσο είδατε προσωπικό μάχιμο δν υπάρχει ούτε καν για να καλύψει αυτό π γίνεται κ που γίνεται τόσα χρόνια ! Σκατα στα μουτρα του χαρδαλιά ! Δήλωνε και πανέτοιμος ! Ναιιι πανέτοιμος να τραμπουκίζει μόνο αυτό ξέρει ν κάνει το *****
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 9
Ολοι πλεον καταλαβαν οτι απο καραβαναδες εποπ οβα αστυνομία κλπ. Πυροσβεστες χρειαζομαστε δε χρειάζεται να πω κάτι αλλο παρα μια ευχή για προσθήκη δυναμικού και μέσων. Καλή δύναμη.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 135
Predator έγραψε:Ελπίζω τώρα να εξαντλήσουν κυρίως στις πληγείσες περιοχές τις λίστες με τους επιλαχόντες γιατί από όσο είδατε προσωπικό μάχιμο δν υπάρχει ούτε καν για να καλύψει αυτό π γίνεται κ που γίνεται τόσα χρόνια ! Σκατα στα μουτρα του χαρδαλιά ! Δήλωνε και πανέτοιμος ! Ναιιι πανέτοιμος να τραμπουκίζει μόνο αυτό ξέρει ν κάνει το *****
Μην γίνεσαι γραφικός. Επειδή είσαι κάπου στους επιλαχόντες και θες να μπεις μπας και γινεις μόνιμος μετά όπως οι υπόλοιποι.
Επειδή νομίζω εχεις πει ότι είσαι από Εύβοια καλό θα ήταν να μην περίμενεις να πάρει επιλαχόντες (και μάλιστα να τους πάρει ολους Για να είσαι και εσυ κάπου μέσα) για να πας να βοηθήσεις. Καλό θα ήταν και ο εθελοντισμός χωρίς Αντάλλαγμα αυτή την ώρα.
Εννοείται πως θέλω να μπω .. Πες μου όμως που έχω άδικο σε αυτό που ειπα; σκέψου λίγο τι γινόταν . άγιο στεφανο μόνο εθελοντικά ήταν το ξέρεις ότι τις πυροσβεστικής δν είχε κανέναν; Μόνο κ μόνο γ αυτό το λόγο πρέπει να πάρει άτομα και φυσικά να μπούμε και άτομα που θελουμε ξέρουμε το αντικείμενο και θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε.. Γραφικός ξε γραφικός αυτή είναι η αλήθεια ..
Εν βρασμώ μιλάμε τώρα, δε περιμένω να πάρει περισσότερα άτομα πέρα απ όσα έχουν πει, μη πω θα είναι και έκπληξη μιας και μας έχουν συνηθίσει στις κωλοτούμπες όσον αφορά τον αριθμό.
Εγώ πάντως ελπίζω ότι μετά από τόσο κράξιμο θα εξαντλήσει τις λίστες διότι δήλωναν πανέτοιμη ενώ έχουν 5000 κενά. Επίσης πιστεύω θα βγάζει αβέρτα για εποχικούς. Μακάρι να γίνουν αυτά γιατί αρχικά θα μπούμε παρα πολλοί από δω μέσα ειδικά αν πάρει κ πολλούς από λίστες εγώ είμαι κοντά κ έχω πολλές ελπίδες .. Καλώς ή κακώς έτσι έχει το πράγμα
πόσοι πολίτες θα μπουν περίπου; Με βάση τα νούμερα που λέτε?Predator έγραψε:Εγώ πάντως ελπίζω ότι μετά από τόσο κράξιμο θα εξαντλήσει τις λίστες διότι δήλωναν πανέτοιμη ενώ έχουν 5000 κενά. Επίσης πιστεύω θα βγάζει αβέρτα για εποχικούς. Μακάρι να γίνουν αυτά γιατί αρχικά θα μπούμε παρα πολλοί από δω μέσα ειδικά αν πάρει κ πολλούς από λίστες εγώ είμαι κοντά κ έχω πολλές ελπίδες .. Καλώς ή κακώς έτσι έχει το πράγμα
- Selby23
Μερικοί κάνετε λες και ξεχάσατε τις διαδικασιες που υπάρχουν για όλα αυτά. πιστευτέ λόγο της κρίσιμης κατάστασης θα γίνουν όλα μπάτε σκυλί αλέστε.
Εγώ. Δν μιλάω για τώρα . τώρα δν γίνεται διότι θέλει εκπαίδευση κλπ. Εγώ μιλάω μελλοντικά ένα μήνα πχ .έννοια σας κ τις διαδικασίες τις γνωρίζω παρα πολύ καλά
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος.
Στην προκήρυξη που λέμε σαν εθελοντής πυροσβέστης θα αυξάνετε το όριο ηλικίας όπως ήταν και στην προκήρυξη των 5ετών;
Γιατί στον κάθε χρόνο εθελοντή σου δύνανε συν 1 χρόνο στο όριο ηλικίας
Απαγορεύονται τα Greeklish (Nassos)
Στην προκήρυξη που λέμε σαν εθελοντής πυροσβέστης θα αυξάνετε το όριο ηλικίας όπως ήταν και στην προκήρυξη των 5ετών;
Γιατί στον κάθε χρόνο εθελοντή σου δύνανε συν 1 χρόνο στο όριο ηλικίας
Απαγορεύονται τα Greeklish (Nassos)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Αύγ 08, 2021 9:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Selby23
Αυτο που βλέπουμε όλοι είναι ότι είναι περισσότεροι οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το θέμα με τις φωτιες στις φωτιές, από τους πυροσβεστες που βρίσκονται σε αυτές ! Τα λεει όλα αυτο !
Έτσι ακριβώς είναι φίλεμου δυστυχώς .. Τα είπες όλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες