κάτσε να δούμε αν θα είναι 500 βιάζεστε πολύ εσείς οι εποχικοί και θα έχουμε κλάματα!mikeangel έγραψε:Στα 500 άτομα πού θα πάρει, οχι απλά κανένα χαρτί να μαζέψει κάποιος αλλά ρολά ολόκληρα θα γίνει Χαμος η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
μάλιστα αφεντικό ότι πείτε, δεν θα ξαναμιλήσουμε πείτε εσείς παντογνώστη κρεμόμαστε από τα χείλη σαςPezonautis194 έγραψε:κάτσε να δούμε αν θα είναι 500 βιάζεστε πολύ εσείς οι εποχικοί και θα έχουμε κλάματα!mikeangel έγραψε:Στα 500 άτομα πού θα πάρει, οχι απλά κανένα χαρτί να μαζέψει κάποιος αλλά ρολά ολόκληρα θα γίνει Χαμος η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο
-
ένα πράγμα δεν μπορώ την κλαψα και όλοι εσείς οι εποχικοί την έχετε έμφυτη από την στιγμή που υπογράψατε λες και όταν μπήκατε σας είπαν θα γίνετε μόνιμοι! Με αθλήματα της πλάκας ούτε αθλήματα δεν δωσατεmikeangel έγραψε:μάλιστα αφεντικό ότι πείτε, δεν θα ξαναμιλήσουμε πείτε εσείς παντογνώστη κρεμόμαστε από τα χείλη σαςPezonautis194 έγραψε:κάτσε να δούμε αν θα είναι 500 βιάζεστε πολύ εσείς οι εποχικοί και θα έχουμε κλάματα!mikeangel έγραψε:Στα 500 άτομα πού θα πάρει, οχι απλά κανένα χαρτί να μαζέψει κάποιος αλλά ρολά ολόκληρα θα γίνει Χαμος η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο
-
- Αντισυνταγματάρχης
ζητάμε συγνώμη δεν θα ξανά επαναληφθεί, θα ζητήσουμε από το υπουργείο να μας βάλει να ξαναδωσουμε αθλήματα πού θα πεις εσύ, Τι άλλο θέλετε μήπως να παραιτηθούμε; Αμέσως κύριεPezonautis194 έγραψε:ένα πράγμα δεν μπορώ την κλαψα και όλοι εσείς οι εποχικοί την έχετε έμφυτη από την στιγμή που υπογράψατε λες και όταν μπήκατε σας είπαν θα γίνετε μόνιμοι! Με αθλήματα της πλάκας ούτε αθλήματα δεν δωσατεmikeangel έγραψε:μάλιστα αφεντικό ότι πείτε, δεν θα ξαναμιλήσουμε πείτε εσείς παντογνώστη κρεμόμαστε από τα χείλη σαςPezonautis194 έγραψε:κάτσε να δούμε αν θα είναι 500 βιάζεστε πολύ εσείς οι εποχικοί και θα έχουμε κλάματα!mikeangel έγραψε:Στα 500 άτομα πού θα πάρει, οχι απλά κανένα χαρτί να μαζέψει κάποιος αλλά ρολά ολόκληρα θα γίνει Χαμος η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Φιλε mikelangel του λες ειρωνικα οτι ειναι παντογνωστης, αλλα και συ κανεις το ιδιο, λεγοντας με σιγουρια οτι θεσεις των πολιτων θα ειναι 500. Εχεις καποια σιγουρη πληροφορια;
-
- Αντισυνταγματάρχης
αφού έχει βουίξει ο τόπος για 3.000, τι να πω εγώ 3.500 να το παίξω παλαβός?BorderRanger έγραψε:Φιλε mikelangel του λες ειρωνικα οτι ειναι παντογνωστης, αλλα και συ κανεις το ιδιο, λεγοντας με σιγουρια οτι θεσεις των πολιτων θα ειναι 500. Εχεις καποια σιγουρη πληροφορια;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 59
Και όλοι οι εποχικοι να μπουν,700+ θέσεις μένουν. Οι 200 εποχικό είναι παλιοί με δημοτικό που έχουν μείνει. Παλιό πασοκ ορθόδοξο
- Selby23
- Posts in topic: 135
Εγώ θέλω να ερθει το πιο ανατρεπτικό σενάριο και να βγει μέσω ΑΣΕΠ που εκει δεν υπάρχει είμαι εποχικός είμαι πολίτης κτλ. Όπως στα καταστήματα κρατήσεις. 😂
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Αρα μας λες mikelangel οτι οι εποχικοι θα απορροφηθουν αυτοματα?
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 26
Είναι σώμα ασφάλειας η πυροσβεστική μπορεί να κάνει προσλήψεις εκτός ασεπ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
όχι βέβαιαBorderRanger έγραψε:Αρα μας λες mikelangel οτι οι εποχικοι θα απορροφηθουν αυτοματα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
παλιό ορθόδοξο και για τα γκολντεν μπο'ι'ς και για τον απλό λαό, τωρα λίγοι και καλοίΔιασωστης31 έγραψε:Και όλοι οι εποχικοι να μπουν,700+ θέσεις μένουν.Οι 200 εποχικό είναι παλιοί με δημοτικό που έχουν μείνει. Παλιό πασοκ ορθόδοξο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εκκληση προς ολους τους εποχικους συναδελφους, μην ασχολειστε αλλο με τα γελια υποκειμενα. Γραψτε τους στα πελε σας... Αφου βλεπετε οτι ειναι ολοι απο οικογενειες με προβληματα. Κραζουν αυτο που δε καταφεραν να γινουν και σπαζονται γι αυτο που θα ακολουθησει. Μη τους πατε αλλο. Κοντρα γιατι πολλοι ειναι λιγο πριν την αυτοκτονια και θα εχουμε τιψεις. Αφηστε τους να τραγουδανε
Λοιπόν παλικάρια φαύλος κύκλος η κουβέντα μας ... Ένα πράγμα θα πω φιλικά προς κάθε κατεύθυνση ... Όλα είναι φήμες αναμονή λοιπόν για τα επίσημα, ότι λέγετε εδώ πέρα από τα επίσημα είναι φήμες κ δεν σημαίνει ότι θα ισχύσουν ...
Εγώ πραγματικά εύχομαι τα καλύτερο για όλους και ότι περισσότερο έχει ο καθένας να ανταμειφθεί ... Απλά όμορφα και δίκαια.
Τώρα το τι είναι ο καθένας είναι για τον εαυτό του και το τι θα μετρήσει δε θα το πω ούτε εγώ ούτε κανένας εδώ μέσα αλλά το ίδιο το υπουργείο - Σώμα.
Κάθε κακία που λέγεται για εποχικούς θα πέσει στο κενό, ότι είναι να γίνει θα γίνει ...
Σίγουρα όμως να ξέρετε είναι τρομερά ωραία εμπειρία να είναι κάποιος εποχικός πυρστης ...
Εγώ πραγματικά εύχομαι τα καλύτερο για όλους και ότι περισσότερο έχει ο καθένας να ανταμειφθεί ... Απλά όμορφα και δίκαια.
Τώρα το τι είναι ο καθένας είναι για τον εαυτό του και το τι θα μετρήσει δε θα το πω ούτε εγώ ούτε κανένας εδώ μέσα αλλά το ίδιο το υπουργείο - Σώμα.
Κάθε κακία που λέγεται για εποχικούς θα πέσει στο κενό, ότι είναι να γίνει θα γίνει ...
Σίγουρα όμως να ξέρετε είναι τρομερά ωραία εμπειρία να είναι κάποιος εποχικός πυρστης ...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω καιρό το θέμα και έχω δει όλες τις απόψεις. Νομίζω ομως οτι το πιο σημαντικό που ειπώθηκε πέρασε λίγο απαρατήρητο. Είμαι συμβασιούχος πυροσβέστης απο αυτους που πολυ πιθανόν να μην έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην επικείμενη προκύρηξη λόγω ηλικίας. Προβληματίστηκα πολύ όταν αρχισαν να ακούγονται αυτά για το όριο ηλικίας. Έχουν γραφτεί αρκετά οπότε μην επαναλαμβάνομαι. Δεν μου έκαναν εντύπωση όμως γιατι αυτή η κυβέρνηση έχει δείξει ότι έχει την τάση να βολεύει τα δικά της παιδιά άρα λέω θα βαλουν όριο ηλικίας για να εξασφαλίσουν περισσότερες θέσεις για τους δικούς τους. Όμως με προβλημάτιζε το πως θα καταφέρουν να χώσουν τους δικούς τους όταν υπάρχουν τόσα άτομα που θα κάνουν τα χαρτιά τους και πολύ πιθανόν να είναι σε καλυτερη μοίρα;
Μόνο με έναν τρόπο. Αυτο που αναφέρθηκε για την βεβαιωση ότι κάποιος επιχείρησε στο Μάτι! Με μία τέτοια βεβαίωση, που μπορει να μοριοδοτείται πολύ υψηλά, κι οι τελευταιοι μπορούν να βρεθούν πρώτοι!
Κι αντε εσύ να αποδείξεις οτι αυτος που βρέθηκε απο πάνω σου, και έχει την βεβαιωση, ηταν εκεί. Οκ για τους εθελοντές πυροσβέστες φαντάζομαι οτι θα αναφέρονται σε συμβάντα, υπηρεσίες εκεινων των ημερών κτλ κτλ οπότε μπορει να βεβαιωθει. Τον πολίτη όμως; Ποιος μπορει να δώσει βεβαιωση οτι ήταν εκει; Πού έχει καταγραφεί; Εγω σε αναφορές συμβάντων δεν εχω δει ποτέ οτι βοήθησε ο τάδε πολίτης.
Νομίζω οτι αν η προκύρηξη έχει μία τέτοια διάταξη τα πράγματα γίνονται πολύ "φωτογραφικά" γιατί δεν υπάρχει τρόπος επιβεβαιωσης. Αυτά.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Διαβάζω καιρό το θέμα και έχω δει όλες τις απόψεις. Νομίζω ομως οτι το πιο σημαντικό που ειπώθηκε πέρασε λίγο απαρατήρητο. Είμαι συμβασιούχος πυροσβέστης απο αυτους που πολυ πιθανόν να μην έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην επικείμενη προκύρηξη λόγω ηλικίας. Προβληματίστηκα πολύ όταν αρχισαν να ακούγονται αυτά για το όριο ηλικίας. Έχουν γραφτεί αρκετά οπότε μην επαναλαμβάνομαι. Δεν μου έκαναν εντύπωση όμως γιατι αυτή η κυβέρνηση έχει δείξει ότι έχει την τάση να βολεύει τα δικά της παιδιά άρα λέω θα βαλουν όριο ηλικίας για να εξασφαλίσουν περισσότερες θέσεις για τους δικούς τους. Όμως με προβλημάτιζε το πως θα καταφέρουν να χώσουν τους δικούς τους όταν υπάρχουν τόσα άτομα που θα κάνουν τα χαρτιά τους και πολύ πιθανόν να είναι σε καλυτερη μοίρα;
Μόνο με έναν τρόπο. Αυτο που αναφέρθηκε για την βεβαιωση ότι κάποιος επιχείρησε στο Μάτι! Με μία τέτοια βεβαίωση, που μπορει να μοριοδοτείται πολύ υψηλά, κι οι τελευταιοι μπορούν να βρεθούν πρώτοι!
Κι αντε εσύ να αποδείξεις οτι αυτος που βρέθηκε απο πάνω σου, και έχει την βεβαιωση, ηταν εκεί. Οκ για τους εθελοντές πυροσβέστες φαντάζομαι οτι θα αναφέρονται σε συμβάντα, υπηρεσίες εκεινων των ημερών κτλ κτλ οπότε μπορει να βεβαιωθει. Τον πολίτη όμως; Ποιος μπορει να δώσει βεβαιωση οτι ήταν εκει; Πού έχει καταγραφεί; Εγω σε αναφορές συμβάντων δεν εχω δει ποτέ οτι βοήθησε ο τάδε πολίτης.
Νομίζω οτι αν η προκύρηξη έχει μία τέτοια διάταξη τα πράγματα γίνονται πολύ "φωτογραφικά" γιατί δεν υπάρχει τρόπος επιβεβαιωσης. Αυτά.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες