δώσε καμιά πληροφορία! Η μάλλον καντο λίγο πιο κατανοητό,Loxias89 έγραψε:Όσοι επιχείρησαν σε Κινέτα και Μάτι εθελοντές-πολιτες με βεβαίωση από ΠΣ έρχεται κάτι καλό για αυτούς στην προκήρυξη...
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 135
Pezonautis194 έγραψε:καλά εσύ πρέπει να είσαι τέρμα αμόρφωτοςComando epoxikos έγραψε: Εχω δουλεια εξω που βγαζω πολυ περισσοτερα απο την πυροαβεστικη, παρολα αυτα καθομαι στην πυροσβεστικη για να στερησω τη θεση απο κατι ελεινα παιδακια σαν εσενα, καταλαβες κομμενε πυροσβεστη;
Εχει κοπεί και δεν το ξέρει αυτός και μετά να δω πως θα κάνει.
Θα του φταίει η πολιτεία, το κράτος και ο πρωθυπουργός.
Οσο για τον ETH-EP-PYR εσένα λυπάμαι πραγματικά γιατί ανακάτεψες τους εθελοντές που είναι άξιοι θαυμασμού πιο πάνω από τους εθελοντές χώρις να μου έρχονται εδώ και να μου λέμε απαιτούμε και δικαιούμαστε τις θέσεις.
Δεν σου ζήτησε κανείς να μου απαντήσεις σον και ντε.
Εκτιθεσαι και χαρακτηρίζεσαι.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 63
Ποιος εκτίθεται φαίνεται!Selby23 έγραψε:Pezonautis194 έγραψε:καλά εσύ πρέπει να είσαι τέρμα αμόρφωτοςComando epoxikos έγραψε: Εχω δουλεια εξω που βγαζω πολυ περισσοτερα απο την πυροαβεστικη, παρολα αυτα καθομαι στην πυροσβεστικη για να στερησω τη θεση απο κατι ελεινα παιδακια σαν εσενα, καταλαβες κομμενε πυροσβεστη;
Οσο για τον ETH-EP-PYR εσένα λυπάμαι πραγματικά γιατί ανακάτεψες τους εθελοντές που είναι άξιοι θαυμασμού πιο πάνω από τους εθελοντές χώρις να μου έρχονται εδώ και να μου λέμε απαιτούμε και δικαιούμαστε τις θέσεις.
Σου έχω κάνει άπειρες ερωτήσεις και δεν απαντάς σε καμία!
Μόνο να προκαλείς λέγοντας τα δικά σου!
Προφανώς και δεν συμμετέχεις στο νήμα για καλό!
Keep walking trol
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Αμορφωτος και παλιοπαιδο. Σημασια εχει που αφησα εσενα επιλαχοντα... ΚομμενεεεεεPezonautis194 έγραψε:καλά εσύ πρέπει να είσαι τέρμα αμόρφωτοςComando epoxikos έγραψε: Εχω δουλεια εξω που βγαζω πολυ περισσοτερα απο την πυροαβεστικη, παρολα αυτα καθομαι στην πυροσβεστικη για να στερησω τη θεση απο κατι ελεινα παιδακια σαν εσενα, καταλαβες κομμενε πυροσβεστη;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ποιος εχει κοπει ρε τρομπαδωρε; Εγω ειμαι ηδη στο σωμα ρε κλαπαναραSelby23 έγραψε:Pezonautis194 έγραψε:καλά εσύ πρέπει να είσαι τέρμα αμόρφωτοςComando epoxikos έγραψε: Εχω δουλεια εξω που βγαζω πολυ περισσοτερα απο την πυροαβεστικη, παρολα αυτα καθομαι στην πυροσβεστικη για να στερησω τη θεση απο κατι ελεινα παιδακια σαν εσενα, καταλαβες κομμενε πυροσβεστη;
Granite mountain έγραψε: https://www.facebook.com/106952522717824/posts/4365982886814745/?substory_index=0&sfnsn=mo .
Αυτός εδώ είναι ακόμα ένας "χοντρός" του κάθε selby23 ;
Από εδώ καταλαβαίνουμε την αξία των μηνυμάτων του κάθε selby23 edw mesa ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
όχι ρε αυτός είναι μόνιμος μπλέ είναι όχι μπεζ, Ο εποχικός είναι πιο πίσω τρέχει ακόμα γιατί είναι χοντρός, θα πάει μετά να σβήσει τα καμενα αφού περάσει η τροφο πρώτα και φάει, Χαχαχαχ θα τρελαθούμε τελείως ρρρρρρPyr έγραψε:Granite mountain έγραψε: https://www.facebook.com/106952522717824/posts/4365982886814745/?substory_index=0&sfnsn=mo .
Αυτός εδώ είναι ακόμα ένας "χοντρός" του κάθε selby23 ;
Από εδώ καταλαβαίνουμε την αξία των μηνυμάτων του κάθε selby23 edw mesa ...
Selby23 έγραψε:Pyr έγραψε:Προσωπική απόφαση του καθενός ειναι αυτή αν υπάρξει τέτοια εξέλιξη ...
τι ερώτηση ειναι αυτή; Ο καθένας πράττει ανάλογα των εξελίξεων ανάλογα με τα θέλω του.
Ρε θα μου πεις ΕΣΥ τι ερώτηση θα κάνω ;
Τα θέλω σας τα ξέρουμε εσάς των εποχικων μπήκατε με νοοτροπία που σας καλλιέργησαν ότι θα γινεται μόνιμοι με έναν νόμο μετά το πέρας της 5ετιας σας και μέχρι τότε θα Πορεύεστε 6 μηνες μισθος εποχικού και 6 μήνες 400? ταμείο. Και λέω εγώ τώρα αν αυτο που σας καλλιέργησαν είναι τελικά μουφα-φούσκα τι θα πράξετε ; Είχατε ποτέ σκεφτεί Εναλλακτική ή Επαναπαυτηκατε ;
Και τώρα που βλέπετε τα σκούρα να πλησιάζουν εχετε τρελαθεί και κάνετε σαν μανιακοί.
Αν είναι λίγο για εσένα η 5ετια του εποχικού δε μας αφορά για πολλούς είναι όνειρο ζωής η 5ετια εποχικού για πολλούς λόγους κ ας μην είναι κάτι μόνιμο.
Επίσης το τι θα κάνει κάποιος σε οποιαδήποτε εξέλιξη δεν σε αφορά γιατί δεν είσαι του κλάδου είναι καθαρά προσωπικό είτε αν θέλει να μονιμοποιηθεί, αν του δωθεί ευκαιρία είτε αν θέλει να παραιτηθεί οποιαδήποτε στιγμή από το Σώμα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Από ότι βλέπω εδώ το φόρουμ συνεχίζει τις προσωπικές κόντρες... Ρε μάγκες το καταντήσατε σαν την ΟΠΠΙ τουλάχιστον εδώ είχε ένα επίπεδο μέχρι πρότινος.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ε όχι και σαν αυτούς αυτοί το έχουν τερματίσει σε όλα τα επίπεδα, Ειδικά το νήμα το δεύτερο με τούς επιλαχοντεςKwnstantinos k έγραψε:Από ότι βλέπω εδώ το φόρουμ συνεχίζει τις προσωπικές κόντρες... Ρε μάγκες το καταντήσατε σαν την ΟΠΠΙ τουλάχιστον εδώ είχε ένα επίπεδο μέχρι πρότινος.
Kwnstantinos k έγραψε:Από ότι βλέπω εδώ το φόρουμ συνεχίζει τις προσωπικές κόντρες... Ρε μάγκες το καταντήσατε σαν την ΟΠΠΙ τουλάχιστον εδώ είχε ένα επίπεδο μέχρι πρότινος.
Σωστό, έκανα μια προσπάθεια κάνα 2 στοκια να τα βάλω μυαλό κ να καταλάβουν ότι άλλο η κακία που βγάζουν για κάτι κ άλλο η αντικειμενικότητα, έκανα την προσπάθεια μου τώρα θα τους αφήσω να βγάζουν κακία κ να τους γράφω κανονικά για την ώρα ας δούνε βίντεο και φωτό με τους "χοντρούς" με τα μπεζ ... Που δυστυχώς πέσαν έξω κ δεν φαίνεται σε καμία φωτογραφία κ κανένα βίντεο κάτι τέτοιο και απέδειξαν ότι ο λόγος τους είναι με γνώμονα την Κακια τους κ όχι με τα δεδομένα... Επομένως καμία αξία πλέον δε δίνω στα λεγόμενα των 2-3 στοκων του θέματος εδώ ... Απάντηση από εμένα δε θα ξανά έχετε γιατί κουράζω κ τους υπόλοιπους που θέλουν την ησυχία τους.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 37
Τελικά παιδιά το 21 το αποκλείουμε για προκυρηξη από 22 και μετα αυτό βγήκε προς τα έξω
-
- Αντισυνταγματάρχης
από πού βγήκε;Stamos epx έγραψε:Τελικά παιδιά το 21 το αποκλείουμε για προκυρηξη από 22 και μετα αυτό βγήκε προς τα έξω
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
βιάζεσαι αγορίνα μου να μαζέψεις κάνα χαρτί και εσύ για αυτό τα λες αυτά! Μην λες βγήκε προς τα έξω από που να λες πρώτα ότι κοτσάνα έρχεται στον καθένα την πεταειStamos epx έγραψε:Τελικά παιδιά το 21 το αποκλείουμε για προκυρηξη από 22 και μετα αυτό βγήκε προς τα έξω
-
- Αντισυνταγματάρχης
Στα 500 άτομα πού θα πάρει, οχι απλά κανένα χαρτί να μαζέψει κάποιος αλλά ρολά ολόκληρα θα γίνει Χαμος η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες