Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Εσεις τα τυπακια που μεωνετε συνεχεια τους εποχικους ανοιξτε τη τηλεοραση σημερα να δειτε ειδησεις. Ολα αυτα που λετε τα λεφτε γι αυτα τα ανθρωπακια με τις μπεζ στολες που θα δειτε... Αν εχετε λιγο τσιπα πανω σας και φορατε παντελονια το λιγοτερο που εχετε να κανετε ειναι να ζητησετε συγνωμη και μονο που τους πιασατε στο στομα σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 29, 2021 10:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια ερώτηση παιδιά. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτούς τους 150 Πυροσβέστες που βγήκε πριν λίγο καιρό η προκηρηξη; Θα είναι μόνιμοι η μόνο για το έτος 2021-2022; . Και ποια καθήκοντα θα έχουνε; . Έχω και πτυχίο που συμβαδίζει με αυτά που ζητάνε γι αυτό ρωτάω αν αξίζει να κάνω τα χαρτιά μ. Ευχαριστώ.
Όσοι επιχείρησαν σε Κινέτα και Μάτι εθελοντές-πολιτες με βεβαίωση από ΠΣ έρχεται κάτι καλό για αυτούς στην προκήρυξη...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 63
Ασφαλώς και αξίζει φίλε μου! Αξιωματικός μονιμος γίνεσαιFanis679 έγραψε:Μια ερώτηση παιδιά. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτούς τους 150 Πυροσβέστες που βγήκε πριν λίγο καιρό η προκηρηξη; Θα είναι μόνιμοι η μόνο για το έτος 2021-2022; Και ποια καθήκοντα θα έχουνε; Έχω και πτυχίο που συμβαδίζει με αυτά που ζητάνε γι αυτό ρωτάω αν αξίζει να κάνω τα χαρτιά μ. Ευχαριστώ.
-
- Ανθυπασπιστής
Δεν στα είπαν φίλε μου καλά οι γνωστοί σου!Pezonautis194 έγραψε:άσε μας ρε φίλε σβήνεις εσύ φωτιές πάνε πρώτα οι μόνιμοι τις σβήνουν και εσύ μετά απλά βρέχεις τις σβησμένες εστίες μην γίνει αναζωπύρωση έχουμε και γνωστούς μέσα μόνιμους και εποχικούς και μας τα λένε! Το έχετε δει λες και δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εσάς! Απλά κάνετε τα χασομερια για να μην τα κάνουν οι μονιμοιComando epoxikos έγραψε:Εσεις τα τυπακια που μεωνετε συνεχεια τους εποχικους ανοιξτε τη τηλεοραση σημερα να δειτε ειδησεις. Ολα αυτα που λετε τα λεφτε γι αυτα τα ανθρωπακια με τις μπλε στολες που θα δειτε... Αν εχετε λιγο τσιπα πανω σας και φορατε παντελονια το λιγοτερο που εχετε να κανετε ειναι να ζητησετε συγνωμη και μονο που τους πιασατε στο στομα σας
Η βροχή σβήνει τις φωτιές οι μπλε πάνε στο μέτωπο και οι μπεζ απλά περιμένουν τροφό για φαγητό!
Δεν έχεις βαρεθεί να προκαλείς; Προσωπική ζωή τίποτα Ε;
Τα περιπολικά τι πλήρωμα έχουν ξέρεις;
Τα πεζοπόρα τι στελεχοι έχουν ξέρεις;
Γνωρίζεις ότι ο μάχιμος (μπλε) όταν φτάσει πεζοπόρο ανεβαίνει στο δικρουνο;
Και στο κάτω κάτω ας μην ζήταγε το ΠΣ 2300 άτομα για να σβήνουνε τα σβησμένα!
Υγ κούρασες
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Παιδια μην μαλωνετε δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, ολοι μας εχουμε τους ιδιους στοχουν να μπουμε στο ΠΣ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Δεν είναι αξιωματικοί μόνιμοι ! Είναι πυροσβέστες πτυχιούχοι Ειδικών καθηκόντων για 5 χρόνια !ETH-EP-PYR έγραψε:Ασφαλώς και αξίζει φίλε μου! Αξιωματικός μονιμος γίνεσαιFanis679 έγραψε:Μια ερώτηση παιδιά. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτούς τους 150 Πυροσβέστες που βγήκε πριν λίγο καιρό η προκηρηξη; Θα είναι μόνιμοι η μόνο για το έτος 2021-2022; Και ποια καθήκοντα θα έχουνε; Έχω και πτυχίο που συμβαδίζει με αυτά που ζητάνε γι αυτό ρωτάω αν αξίζει να κάνω τα χαρτιά μ. Ευχαριστώ.
- Selby23
- Posts in topic: 135
ETH-EP-PYR έγραψε:Καταρχήν δεν είναι εποχικός!Αλλά θα σου απαντήσω γιατί δεν μπορώ τους πονηρούς!
Θα στο πω απλά!
Οι συμβασιούχοι του ΠΣ δεν βγήκαν στον δρόμο να παρακαλάνε για 12μηνη εργασία, ξέρουν πολύ καλά τι έχουν υπογράψει!
Όταν όμως ο φορέας για τον οποίο εργάζονται έχει περισσότερα κενά από τους συμβασιούχος και ετοιμάζει προκήρυξη για περισσότερες θέσεις από ότι είναι η συμβασιούχοι εννοείται πως θέλουν και θεωρούν δικαιο την απορρόφηση!
Έτσι απλά!
Το θεωρούν όπως είπες κατά την ταπεινή σου άποψη που είναι υποκειμενική άποψη, όπως και υπόλοιπες γνώμες είναι υποκειμενικές δηλαδή ότι τον συμφέρει τον καθένα.
Αλλά φιλαράκι εκανα συγκεκριμένη ερώτηση και θέλω απάντηση σε ότι ρωτάω, αν εσυ μετάφραζεις την ερώτηση κατά το δικό σου μυαλό και βλέπεις όπως και υπόλοιποι την «αδικία» να πλησιάζει και τσινάς δεν σου φταίμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 29, 2021 10:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Selby23
- Posts in topic: 135
Pyr έγραψε:Προσωπική απόφαση του καθενός ειναι αυτή αν υπάρξει τέτοια εξέλιξη ...
τι ερώτηση ειναι αυτή; Ο καθένας πράττει ανάλογα των εξελίξεων ανάλογα με τα θέλω του.
Ρε θα μου πεις ΕΣΥ τι ερώτηση θα κάνω ;
Τα θέλω σας τα ξέρουμε εσάς των εποχικων μπήκατε με νοοτροπία που σας καλλιέργησαν ότι θα γινεται μόνιμοι με έναν νόμο μετά το πέρας της 5ετιας σας και μέχρι τότε θα Πορεύεστε 6 μηνες μισθος εποχικού και 6 μήνες 400? ταμείο. Και λέω εγώ τώρα αν αυτο που σας καλλιέργησαν είναι τελικά μουφα-φούσκα τι θα πράξετε ; Είχατε ποτέ σκεφτεί Εναλλακτική ή Επαναπαυτηκατε ;
Και τώρα που βλέπετε τα σκούρα να πλησιάζουν εχετε τρελαθεί και κάνετε σαν μανιακοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 29, 2021 10:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Πριν γράψετε οτιδηποτε βεβαιωθείτε τι ακριβώς γράφει η ρημαδα η προκυρηξη!Nick greek έγραψε:Δεν είναι αξιωματικοί μόνιμοι ! Είναι πυροσβέστες πτυχιούχοι Ειδικών καθηκόντων για 5 χρόνια !
Ειναι 150 θέσεις για πτυχιούχους που μετα απο μια 4μηνη εκπαίδευση γίνονται αξιωματικοί ειδικών καθηκόντων, οι οποιοι είναι μόνιμοι απλα τους υποχρεώνει αν δεχθούν την θεση να μην μπορουν να παραιτηθούν μεχρι να κλεισουν την 5ετια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 29, 2021 10:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω αλλιως το λεω αυτο τεσπα... Ολοι ζοριζονται κατα καποιο και οι εποχιακοι και το θεωρω σωστο να παρουν μορια αλλα και οι πολιτες σε δικες τους δουλειες. Δεν δουλευουν μονο οι εποχιακοι καλοκαιρια και ζοριζονται μονο αυτοι... Και στα πεπονια να δουλευα ναι και αυτο γαμησι ειναι ναι...Pyr έγραψε:Θόδωρα θέλεις σχόλιο για αυτό που έγραψες;
αν εσυ δουλεύεις στα πεπόνια το καλοκαίρι ειναι το ίδιο με το να δουλεύεις εποχικός πυροσβέστης;
στη φωτιά δε θα πετάς πεπόνια, μην τα γαμ... Αμε όλα δηλαδή λίγο λογική δεν βλάπτει...
Επίσης όπου θέλει κάνει ο καθένας τα χαρτιά του δεν ειπε κανείς κάτι διαφορετικό, κ εύχομαι όλοι μα όλοι εποχικοί κ πολίτες όσοι έχουν τα προσόντα και αξίζουν να ειναι στο σώμα κ σύντομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 29, 2021 10:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
Selby23 έγραψε:Το θεωρούν όπως είπες κατά την ταπεινή σου άποψη που είναι υποκειμενική άποψη, όπως και υπόλοιπες γνώμες είναι υποκειμενικές δηλαδή ότι τον συμφέρει τον καθένα.Αλλά φιλαράκι εκανα συγκεκριμένη ερώτηση και θέλω απάντηση σε ότι ρωτάω, αν εσυ μετάφραζεις την ερώτηση κατά το δικό σου μυαλό και βλέπεις όπως και υπόλοιποι την «αδικία» να πλησιάζει και τσινάς δεν σου φταίμε.
Μα ρε φίλε σε παρακολουθώ καιρό, δεν θέλεις να καταλάβεις παρά μόνο να πεις τα δικά σου!
Αν εσυ δεν θεωρείς στην ζωή δικαιο να εργάζεσαι εμισθα και όχι εθελοντικά για έναν φορέα σαν συμβασιούχος έχοντας μπει αξιοκρατικά αποκτώντας παράλληλα εμπειρία και αυτός ο φορέας έχεις μόνιμες αναγκες και ότι πρέπει να τις καλύψει από εσένα!
Εγω δεν συζητάω τίποτα άλλο μαζί σου!
Υγ στο ΙΣΝ γνωρίζεις ότι πάνε παιδιά εθελοντικά και εργάζονται; Γνωρίζεις τι κερδίζουν; Όχι τι ονειρεύονται αλλά τι κερδίζουν; Μάθε αν σε ενδιαφέρει!
Λυπάμαι αλλά όσο στέλνεις πονηρές ερωτήσεις ή βγάζεις εμπάθεια εγώ δεν σου ξανά απαντάω!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εχω δουλεια εξω που βγαζω πολυ περισσοτερα απο την πυροαβεστικη, παρολα αυτα καθομαι στην πυροσβεστικη για να στερησω τη θεση απο κατι ελεινα παιδακια σαν εσενα, καταλαβες κομμενε πυροσβεστη;Selby23 έγραψε:Ρε θα μου πεις ΕΣΥ τι ερώτηση θα κάνω ;Τα θέλω σας τα ξέρουμε εσάς των εποχικων μπήκατε με νοοτροπία που σας καλλιέργησαν ότι θα γινεται μόνιμοι με έναν νόμο μετά το πέρας της 5ετιας σας και μέχρι τότε θα Πορεύεστε 6 μηνες μισθος εποχικού και 6 μήνες 400? ταμείο. Και λέω εγώ τώρα αν αυτο που σας καλλιέργησαν είναι τελικά μουφα-φούσκα τι θα πράξετε ; Είχατε ποτέ σκεφτεί Εναλλακτική ή Επαναπαυτηκατε ;
Και τώρα που βλέπετε τα σκούρα να πλησιάζουν εχετε τρελαθεί και κάνετε σαν μανιακοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 29, 2021 10:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
καλά εσύ πρέπει να είσαι τέρμα αμόρφωτοςComando epoxikos έγραψε: Εχω δουλεια εξω που βγαζω πολυ περισσοτερα απο την πυροαβεστικη, παρολα αυτα καθομαι στην πυροσβεστικη για να στερησω τη θεση απο κατι ελεινα παιδακια σαν εσενα, καταλαβες κομμενε πυροσβεστη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Ιούλ 29, 2021 10:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες