Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
Καλησπέρα κύριοι! Έχω μια απορία. Μιλαμε για την προκύρηξη αλλά δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για τις τοποθετήσεις που θα κάνουν. Οι εποχικοί θα μείνουν ως έχουν σε υπηρεσίες η πεζοπόρα τμήματα και μετά βάσει μορίων μεταθέσεις ή θα γίνει κάτι ανάλογο με αστυνομία (δλδ νησιά και Αθηνα)
Η πυροσβεστική σαν υπηρεσία έχει τρέξιμο η είναι πιο χαλαρά;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 19
Φιλε υπαρχει επίσημη πληροφορια η απλα το ακουσες;MakisD έγραψε: 33 εποχικοί 30 εθελοντές 28 πολίτες έκλεισε η ηλικία περιμένουμε τα μόρια τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 22, 2021 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MakisD έγραψε:33 εποχικοί 30 εθελοντές 28 πολίτες έκλεισε η ηλικία περιμένουμε τα μόρια τώρα
Τίποτα το επίσημο. Το μόνο το οποίο ισχύει μέχρι στιγμής είναι ότι ο αρχηγός της Πυροσβεστικής τους κάλεσε τον Σεπτέμβρη να συζητήσουν μαζί για την προκυρηξη (εννοώ σωματείο) και να κλείσουν τα αυτιά τους στης φήμες. Τα συμπέρασμα δικά σας.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 19
KΑλησπερα Ιάσονα. Αρχικα ειμαι εθελοντης πυροσβεστης και βλέπω τι άψογη συνεργασία υπάρχει μεταξύ εθελ και εποχικων. Οχι απλα αξιζεται αλλα θα μπείτε κιολας. Το επίπεδο σας ειναι ανωτέρω πολλων μονίμων. Καλη επιτυχια στην επικείμενη προκύρηξη και ολα θα πανε κατευχην Μου ηρθε αυτο το μηνυμα στα εισερχομενα μου και χαρηκα υπερβολικα που υπαρχουν παιδια απ τους πολιτες με τετοια μυαλα. Με τετοια ατομα θα κανουμε αψοξη συνεργασια στα συμβαντα, οι αλλοι που μας βριζουν ολη μερα και να μπουν σαν (εχθρους θα μας βλεπουν), ευχομαι τετοια παιδια παντελονατα να μπουν απ τους πολιτες
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 63
Aergos έγραψε:Η πυροσβεστική σαν υπηρεσία έχει τρέξιμο η είναι πιο χαλαρά;
Όταν δεν υπάρχει συμβάν είναι νορμαλ!
Όταν υπάρχει συμβάν ... με χωρίς ρόδες
Ελπίζω να σε κάλυψα
Ήταν προκήρυξη μονίμων...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
ότι πεις θα περιμένουν το σωματείο των εποχικών ο βαψομαλιας με τον χαρδαλια για να αποφασίσει τι τους βολεύει αν τα πιστεύεται αυτά πάμε καλά! Αυτά γίνονται για να μην υπάρξει αντίδραση εν μέσω καλοκαιριού!Stan20 έγραψε:Τίποτα το επίσημο. Το μόνο το οποίο ισχύει μέχρι στιγμής είναι ότι ο αρχηγός της Πυροσβεστικής τους κάλεσε τον Σεπτέμβρη να συζητήσουν μαζί για την προκυρηξη (εννοώ σωματείο) και να κλείσουν τα αυτιά τους στης φήμες. Τα συμπέρασμα δικά σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 22, 2021 8:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ήταν προκήρυξη μονίμων...
Pezonautis194 έγραψε:ότι πεις θα περιμένουν το σωματείο των εποχικών ο βαψομαλιας με τον χαρδαλια για να αποφασίσει τι τους βολεύει αν τα πιστεύεται αυτά πάμε καλά! Αυτά γίνονται για να μην υπάρξει αντίδραση εν μέσω καλοκαιριού!
Εγώ σου είπα τι ανακοίνωσε το σωματείο των εποχικών και γι αυτό έγραψα τα συμπέρασματα Δικά σας, εσυ πες μας τι πιστεύεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 22, 2021 8:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 40
σου είπα παραπάνω θα μπει κόφτης στους εποχικούς με την ηλικία δεν θα μπουν όλοι! Αυτη είναι η γνώμη μου και από την γενική εικόνα που βλέπω και γνωστούς που έχω στο προποStan20 έγραψε:Pezonautis194 έγραψε:ότι πεις θα περιμένουν το σωματείο των εποχικών ο βαψομαλιας με τον χαρδαλια για να αποφασίσει τι τους βολεύει αν τα πιστεύεται αυτά πάμε καλά! Αυτά γίνονται για να μην υπάρξει αντίδραση εν μέσω καλοκαιριού!
Εγώ σου είπα τι ανακοίνωσε το σωματείο των εποχικών και γι αυτό έγραψα τα συμπέρασματα Δικά σας, εσυ πες μας τι πιστεύεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
πριν λίγο νερό είπαμε το νερό νεράκι στα όρια τις αφυδατοσης,27 ώρες στο πόδι, δεν το συνεχίζωAergos έγραψε:Η πυροσβεστική σαν υπηρεσία έχει τρέξιμο η είναι πιο χαλαρά;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
καιρόmikeangel έγραψε:πριν λίγο καιρό Είπαμε το νερό νεράκι στα όρια τις αφυδατοσης,27 ώρες στο πόδι, δεν το συνεχίζωAergos έγραψε:Η πυροσβεστική σαν υπηρεσία έχει τρέξιμο η είναι πιο χαλαρά;
Τελευταίες πληροφορίες.45 όριο για εποχικούς, "έσπασαν" στο Υπουργείο τελικά και ενέδωσαν στις ορέξεις των Σωματείων!
-
- Posts in topic: 21
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες