Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
Έχεις διαβάσει τι έχω γράψει; Ποια κακία μου λες φαντάσματα ψάχνεις μου φαίνεται και βλέπεις πλεκτάνη εκεί που δεν υπάρχει, γιαυτό δύο σελίδες πριν διάβασε ποια είναι η γνώμη μου Για τους εποχικούς. Δεδομένο είναι τα όσα είπε ο χαρδαλιας, δεδομένη είναι η τάση του Χρυσοχοιδη όσον αφορά τα όρια ηλικίας, δεδομένο είναι ότι έστειλαν σπίτι τους οβα.
Το δικό σου δεδομένο είναι (δεν έχεις καμία σχέση ο ΣΦ με τον εποχικό)
Έγινε.
Έγινε.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 135
Stan20 έγραψε:Selby23 έγραψε:Ρε παιδιά υφυπουργός είναι ο Χαρδαλιάς του υπουργείου σε συγκεκριμένο τμήμα.Το κουμάντο το κάνει Χρυσοχοΐδης ο κομπλεξικός.
Τα όρια γι αυτον είναι συγκεκριμένα μας το εχει αποδείξει άπειρες φορές.
Αυτός θα δώσει τα κριτήρια να ξέρετε.
Και οι πς στο υπουργείο προστασίας του πολίτη υπάγονται !
Ποτέ μας έχει αποδείξει ο χρυσοχοιδης ότι τα όρια είναι αυτά;
Ψαξου λίγο να δέις.
Εχει γίνει σάλος από το 2019 με ειδικούς και εσυ εδώ λες ποτέ στο απέδειξε.
Και για την ιστορία επειδή μαλλον δεν ψάχνεσαι πριν σχεδόν 20 χρόνια πίσω ο Χρυσοχοΐδης έφερε πρώτη φορά αυτά τα όρια στις τότε προκήρυξεις και από τότε δεν άλλαξαν ποτέ.
Rad. έγραψε:Έχεις διαβάσει τι έχω γράψει; Ποια κακία μου λες φαντάσματα ψάχνεις μου φαίνεται και βλέπεις πλεκτάνη εκεί που δεν υπάρχει, γιαυτό δύο σελίδες πριν διάβασε ποια είναι η γνώμη μου Για τους εποχικούς.Δεδομένο είναι τα όσα είπε ο χαρδαλιας, δεδομένη είναι η τάση του Χρυσοχοιδη όσον αφορά τα όρια ηλικίας, δεδομένο είναι ότι έστειλαν σπίτι τους οβα.
Έγινε.
Πάλι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, ΟΒΑ ΜΕ εποχ πυρστες ...
ΟΒΑ πέρα από μια προκήρυξη όλες οι άλλες πάντα ήταν 28 ετών + άλλο υπουργείο.
Εποχ πυρστες 40 - 45 τα όρια των 2 ειδικοτήτων.
Τι συγκρίνεις πάλι ; Είναι τελείως διαφορετικό...
Ουσιαστικά όσοι μπήκαν οβα μέχρι και 28 έδωσε τις προσαυξήσεις για κάθε χρόνο και επιπλέον όριο και μπήκαν πόσο τα εκατό έμεινε απέξω νομίζεις των οβα ; Μη τρελαθουμε ...
Το ίδιο θα γίνει και εδώ. Τα όρια θα είναι 28 μάχιμοι,32 οδηγοί και θα παίρνουν προσαύξηση τις αντιπυρικές. Παπαλα αυτά τα 40 και 45, οσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο καλύτερα.
Να το θέσω αλλιώς για να το καταλάβεις.
Το θέμα δεν είναι το αν έχουν ή όχι ομοιότητες τα δύο σώματα, είναι η πολιτική βούληση, αυτή είναι η ομοιότητα και τα δεδομένα που προείπα. Γιαυτό σε βλέπω αισιόδοξο, το να σκέφτεσαι πως δεν είναι το ίδιο οι εποχικοί άρα εγώ θα έχω άλλη αντιμετώπιση αφελές τουλάχιστον το βρίσκω. Στους οβα δεν ήταν τέτοιο το ποσοστό γιατί ο μέσος όρος ηλικίας δεν είναι ίδιος με των εποχικών απλά πράγματα.
Το θέμα δεν είναι το αν έχουν ή όχι ομοιότητες τα δύο σώματα, είναι η πολιτική βούληση, αυτή είναι η ομοιότητα και τα δεδομένα που προείπα. Γιαυτό σε βλέπω αισιόδοξο, το να σκέφτεσαι πως δεν είναι το ίδιο οι εποχικοί άρα εγώ θα έχω άλλη αντιμετώπιση αφελές τουλάχιστον το βρίσκω. Στους οβα δεν ήταν τέτοιο το ποσοστό γιατί ο μέσος όρος ηλικίας δεν είναι ίδιος με των εποχικών απλά πράγματα.
Player και οι ιδιώτες 28 και οι 2 κατηγορίες εννοείς δηλαδή; Αν οι εποχικοί παίξουν σε αυτές της ηλικίες; .
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 37
Ρε μεγάλε μιλάτε όλοι είδατε κάτι γραπτό; Στο τέλος δε θα βγει τίποτα και τζάμπα σπερνετε πανικό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη βγει τίποτα να ξέρετε μια χαρα βολεύονται για 5 χρόνια με τους εποχικους βγαίνει η δουλειά ρολόι. Το χειμώνα μετά δεν ασχολείται κανένας όλοι ασχολούνται με το κοβιντ και τα μέτρα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 59
Stamos epx έγραψε:Ρε μεγάλε μιλάτε όλοι είδατε κάτι γραπτό; Στο τέλος δε θα βγει τίποτα και τζάμπα σπερνετε πανικό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη βγει τίποτα να ξέρετε μια χαρα βολεύονται για 5 χρόνια με τους εποχικους βγαίνει η δουλειά ρολόι. Το χειμώνα μετά δεν ασχολείται κανένας όλοι ασχολούνται με το κοβιντ και τα μέτρα.
Η πυροσβεστικη είναι η προεκλογική τους προκήρυξη, τον Οκτώβριο αν έχει εμβολιαστεί το 60% μαζί με τις εκλογές θα βγάλουν και φεκ με 3000 θέσεις.
Η δουλειά βγαίνει με τους εποχικους, αλλά φέτος αππστρατευονται και πολλοί μόνιμοι και ΠΠΥ εξ εποχικών.
Όπως έγραψε και το σωματείο πήραν φέτος επιλαχόντες 69-73 ετών, παλιούς εποχικους, οι οποίοι μόλις υπέγραψαν σαν ΠΠΥ βγήκαν και στην σύνταξη γιατί το όριο είναι 67.
Μιας και δεν υπαρχει τιποτα δεδομενο ακομα και εκφραζουμε ολοι την προσωπικη μας εκτιμηση...
Εκτιμω οτι : Το οριο ηλικιας για τους πολιτες ειτε μαχιμος ειτε οδηγος θα ειναι 28 μαξ 29.
Στους εποχικους με βαση τις φημες εκτιμω οτι θα ειναι 28 μαχιμοι 32 οδηγοι + οσες αντιπυρικες εχει ο καθε ενας (σημειωση... Ως πληρη αντιπυρικη συμφωνα με τα ισχυοντα του παρελθοντος θεωρειται 3.5 μηνες και πανω) με οτι συνεπαγεται αυτο.
Αθληματα πιστευω να μπουνε ιδια με
Των ειδικων φρουρων για ολους.
Τελος... Οσοι εποχικοι δεν μπουνε απο ηλικιακο κριτηριο Στην διαφαινομενη προκ κατα 99 τα 100 στο τελος της 5ετιας θα τους κανουν 5ετης... Κοινως πιστευω ακραδαντα οτι κανεις εποχικος δεν θα παει χαμενος.
Ολα αυτα ξανα λεω αποτελουν προσωπικη εκτιμηση που μπορει τελικα να αποδειχθει τελειως εσφαλμενη.
Σταματηστε να τρωγεστε ορισμενοι και Να ειστε απολυτοι και προσπαθειστε να παραθετετε τις προσωπικες Σας αποψεις ευγενικα μιας και τιποτα ακομα δεν εχει οριστικοποιηθει κ οσα κ αν λεμε... Εμεις αλλοι αποφασιζουν.
Εκτιμω οτι : Το οριο ηλικιας για τους πολιτες ειτε μαχιμος ειτε οδηγος θα ειναι 28 μαξ 29.
Στους εποχικους με βαση τις φημες εκτιμω οτι θα ειναι 28 μαχιμοι 32 οδηγοι + οσες αντιπυρικες εχει ο καθε ενας (σημειωση... Ως πληρη αντιπυρικη συμφωνα με τα ισχυοντα του παρελθοντος θεωρειται 3.5 μηνες και πανω) με οτι συνεπαγεται αυτο.
Αθληματα πιστευω να μπουνε ιδια με
Των ειδικων φρουρων για ολους.
Τελος... Οσοι εποχικοι δεν μπουνε απο ηλικιακο κριτηριο Στην διαφαινομενη προκ κατα 99 τα 100 στο τελος της 5ετιας θα τους κανουν 5ετης... Κοινως πιστευω ακραδαντα οτι κανεις εποχικος δεν θα παει χαμενος.
Ολα αυτα ξανα λεω αποτελουν προσωπικη εκτιμηση που μπορει τελικα να αποδειχθει τελειως εσφαλμενη.
Σταματηστε να τρωγεστε ορισμενοι και Να ειστε απολυτοι και προσπαθειστε να παραθετετε τις προσωπικες Σας αποψεις ευγενικα μιας και τιποτα ακομα δεν εχει οριστικοποιηθει κ οσα κ αν λεμε... Εμεις αλλοι αποφασιζουν.
Καλημέρα διασωστη όντως ισχύει αυτό είναι να φύγουν 2 πάρα πολύ μεγάλες σειρές με πόσα χιλιάδες άτομα του 90-91 αν θυμάμαι καλά θα μείνει πάλι χωρίς προσωπικότητα θα πρέπει να πάρει ούτε το 3000ρο τους φτάνει άμα φύγουν και οι άλλοι.4000 οργανικές θέσεις πάλι δεν καλύπτουν τίποτα με το 3000ρο. Θεωρω αν όντως απορροφήσει τους εποχικούς όλους ή ακόμα και όχι θα βγάλει ξανά για εποχικούς κάποια άτομα. Δεν βγαίνουν αριθμητικά να μείνει έτσι το σώμα. Έχει τεράστιες ελλείψεις που όντως δεν ξέρω όπως αναφέρατε με τους 2500 τους βολεύει. Περιμένουμε Να δούμε φυσικά υπάρχει περίπτωση και να μην βγει άμα δεν εμβολιαστούν στο ποσοστό που θέλουν εννοείται. Επίσης άκουσα ότι για να κάνεις αίτηση πρέπει να είσαι πλήρως εμβολιασμενος ιδιώτης η εποχικος. Ειδωμεν μέχρι τότε.Φιλικά.
Rad. έγραψε:Να το θέσω αλλιώς για να το καταλάβεις.
Πολιτική βούληση ήταν και το 40-45 όρια εποχικών με την ίδια κυβέρνηση ίδιο υπουργό ίδιο υφυπουργό.
Αν δεν έκαναν αυτές οι ηλικίες, τότε απλό θα έβαζαν 28 και 32 για να κάνουν ...
Αλλά τα δεδομένα δείχνουν ότι κάνουν αυτές οι ηλικίες ...
Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας σε αυτό ;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οι πυροσβέστες 5ετους υποχρέωσης είναι κανονική πυροσβέστες που μετά από 5 χρόνια αν κάνουν αίτηση μονιμοποιούνται; επίσης δουλεύουν όλο το χρόνο η μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες;
Ρε pyr θες θα μου εξηγήσεις γιατί η κυβέρνηση έγραψε στα τέτοια της οβα με 6 χρόνια υπηρεσία και τους πέταξε εκτός εποπ λόγω ηλικίας; Μιλάμε για ανθρώπους με 6 ολόκληρα χρόνια υπηρεσία και όχι μόνο 2 εξάμηνα όπως οι εποχικοί.
Θέλουν τις περισσότερες θέσεις για τους πολίτες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
6 χρόνια γοπινκ είναι καλή προϋπηρεσία δεν μπορώ να πωPlayer7 έγραψε:Ρε pyr θες θα μου εξηγήσεις γιατί η κυβέρνηση έγραψε στα τέτοια της οβα με 6 χρόνια υπηρεσία και τους πέταξε εκτός εποπ λόγω ηλικίας;Μιλάμε για ανθρώπους με 6 ολόκληρα χρόνια υπηρεσία και όχι μόνο 2 εξάμηνα όπως οι εποχικοί.
Player7 έγραψε:Ρε pyr θες θα μου εξηγήσεις γιατί η κυβέρνηση έγραψε στα τέτοια της οβα με 6 χρόνια υπηρεσία και τους πέταξε εκτός εποπ λόγω ηλικίας;Μιλάμε για ανθρώπους με 6 ολόκληρα χρόνια υπηρεσία και όχι μόνο 2 εξάμηνα όπως οι εποχικοί.
28 + 3 = 31 άρα μέχρι 28 οποίος μπήκε ΟΒΑ έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση ... Πάντα 28 είχαν όριο οι ΟΒΑ...
Το λάθος εδώ είναι ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις πείραζαν το όριο αυτό.
Στους εποχικούς πυρστες από το 2003 μέχρι σήμερα το καθεστώς είναι όρια όπως μέχρι και 40+ ...
Όπως είχαν δικαίωμα το 2011 να κάνουν αίτηση έτσι πρεπει και τώρα απλά με αθλήματα ύψος και προϋπηρεσία όπως παντού ... Δίκαια πράγματα ούτε απαλλαγές τίποτα λιγότερο από τους πολίτες.
Υπάρχει κάποια διαφωνία ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες