Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Comando epoxikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Comando epoxikos »

Οι πολιτες που σπαζεστε σα παρθενες κοπειτε απο τωρα γιατι δεν εχετε ελπιδες, οι εποχικοι θα μπουνε ολοι και λενε για τα ορια π ακουτε να μη κλαιτε και τους ζαλιζετε τα @@@@, αλλα και παλι ολοι οι κομμενοι πολιτες που παλεψαν για εποχικοι και πηραν τον πουλο και μπαινουν στα φορουν να ψσχτουν πως θα μπουν, να τους ενημερωσω οτι δε θα μπουμ γιατι θα ειναι τεραστιος ο ανταγωνισμος στους πολιτες γιατι θα μπουν 500 απο τις 30000 αιτησεις (το λιγοτερο) που θα γινουν, αρα καταλαβαινε πως οσοι δεν εχετε απολυτηριο πανω απο 17 (μονο στους πολιτες θα μετραει) ξενες γλωσες υπολογιστες και 7-8, αδερφια και προηπηρεσια σαν επαγγελματιες οδηγοι (για τους οδηγους) μην ελπιζετε γιατι θα κοπειτε για ακομα μια φορα και σας κοβω για πρωτη πτερυγα δαφνι απντα ψυχολογικα που θα αποκτησετε, τα σουργελα που πηγαν κ εβγαλαν εμα επαγγελματικο και νομιζουν οτι τους περιμενει η θεση καλυτερα να πανε να πηδηξουν απο κανα γκρεμο γιατι θα παθουν μεγαλη πανολεθρια
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Stan20 »

EcoMike έγραψε:Οταν επιβεβαιωθουν αυτα τα ορια ηλικιας ελατε στο Συνταγμα να κλαψετε, φαινεται απο τις απαντησεις σας για καταχαζους κλπ ποσο εχετε χεστει και σπαζεστε!

Στο Σύνταγμα βλέπω να κλαις μόνος όταν θα πάρει όλους τους εποχικούς και εμείς θα παλεύουμε με 30000 αιτήσεις για μια θέση. Τοτε να σε δω πόσο μάγκας είσαι και πόσο θα σπάσεις πανηλιθιε. Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και το σώμα θα προτιμήσει να κρατήσει στην δύναμη του αυτούς που έχει ήδη εκπαιδευσει 3 χρόνια τώρα. Ξυπνα επιτέλους γιατί ΚΟΥΡΑΣΕΣ με τις ηλιθιότητες σου.

Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Stan20 έγραψε:
EcoMike έγραψε:Οταν επιβεβαιωθουν αυτα τα ορια ηλικιας ελατε στο Συνταγμα να κλαψετε, φαινεται απο τις απαντησεις σας για καταχαζους κλπ ποσο εχετε χεστει και σπαζεστε!

Στο Σύνταγμα βλέπω να κλαις μόνος όταν θα πάρει όλους τους εποχικούς και εμείς θα παλεύουμε με 30000 αιτήσεις για μια θέση. Τοτε να σε δω πόσο μάγκας είσαι και πόσο θα σπάσεις πανηλιθιε. Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και το σώμα θα προτιμήσει να κρατήσει στην δύναμη του αυτούς που έχει ήδη εκπαιδευσει 3 χρόνια τώρα. Ξυπνα επιτέλους γιατί ΚΟΥΡΑΣΕΣ με τις ηλιθιότητες σου.

σπασμένοι εποχικοί θα μπουν αρκετοί πολίτες οι υπόλοιποι στις τρύπες σας για κλαψα
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

ΠουStan20 χαλάρωσε θα λερωσεις το σωβρακο!
Comando epoxikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Comando epoxikos »

Pezonautis194 έγραψε:
Stan20 έγραψε:

σπασμένοι εποχικοί θα μπουν αρκετοί πολίτες οι υπόλοιποι στις τρύπες σας για κλαψα
Γιωτομπαλο πεζοναυτη πηγαινε παλι εθελοντης πεζοναυτης γιατι στην πυροσβεστικη ουτε σαν εθελοντης δε περνας, κ εκει κομμενος εισαι 🤣
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Καλησπερα team. Δεν χρειαζεται διαπληκτισμος. Οποιος εχει τα προσοντα της προκυρηξης θα μπει. Δεν αλλαζει κατι με το να μαλωνουμε. Οτι ειναι να γινει θα γινει! Να δηλωσω για αλλη μια φορα οτι ειμαι επιλαχων εποχικος μεσα στην 5αδα στην περιοχη μου. Γιαυτο και συμμετεχω εδω στο φορουμ. Αν και το να απορροφηθω το βλεπω πολυ δυσκολο εως αδυνατον. Επισης επειδη διαβασα ποιο πανω για μεγαλα πτυχια και αδερφια. Ειμαι πτυχιουχος λυκειου με 20 βαθμο και πολυτεκνος.+ αλλα πολλα. Αλλα ουτος η αλλος ειμαι 33 κλεισμενα, δεν θα συμμετασχω στην προκυρηξη μονιμων. Αλλα και εποχικο να μην με παρουν ειτε σαν επιλαχων στου 2020. Ειτε σε νεα Δεν θα κλαψω κιολας. Τι ειχαμε τι χασαμε. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα δειτε οτι το 80% των εποχικων ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα απορροφηθει. Και το λεω Χωρις να εχω συμφερον ουτε σαν τωρινος εποχικος. Αλλα ουτε σαν υποψηφιος στην μονιμων πυροσβεστων. Υπομονη και εχει για ολους ο θεος παιδες.
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

EcoMike έγραψε:ΠουStan20 χαλάρωσε θα λερωσεις το σωβρακο!

Ο ΒΛΑΚΑΣ της ημέρας με διαφορά είσαι.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Κανενας εποχικος δεν περισεψε ποτε... Κ αν ακομα καποιοι δεν μπουνε τωρα...

Το σωμα δεν θα τους πεταξει στο δρομο... Οπως και τοσα χρονια κανεις δν πηγε χαμενος...

Οι πολιτες να κρατανε μικρο καλαθι που Νομιζουν οτι θα μπουνε ετσι ευκολα!

Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Θοδωρας »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Κανενας εποχικος δεν περισεψε ποτε... Κ αν ακομα καποιοι δεν μπουνε τωρα...

Το σωμα δεν θα τους πεταξει στο δρομο... Οπως και τοσα χρονια κανεις δν πηγε χαμενος...

θα δειξει οταν βγει η προκυρηξη αν βγει. Μεχρι τοτε ας κρατησουμε ολοι μικρο καλαθι, και συμφωνω οτι το σωμα δεν προκειται να τους πεταξει, αλλα δεν ειναι και σιγουρο και πως θα τους κανει μονιμους αν εχει μικρο οριο ηλικιας...
Θοδωρης
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Κανενας εποχικος δεν περισεψε ποτε... Κ αν ακομα καποιοι δεν μπουνε τωρα...

Όντως ποτέ δεν χάθηκε εποχικός, αυτο είναι γεγονός. Εστω και μετά από χρόνια αποκατασταθηκαν ολοι (εκτός από αυτούς που δεν έχουν απολυτήριο γυμνασίου).

Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Θοδωρας »

συμφωνω Ας βαλουνε 45 οριο ηλικιας για εποχιακους τα μορια κανονικα για καθε αντυπυρικη περιοδο οπως πρεπει, και να δωσουν ολες τις διαδικασιες κανονικα και να μπουν
Θοδωρης
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Εστω οτι ισχυσει το σεναριο του οριου ηλικιας που γραφετε. Δηλαδη τα 32 ετη και για τους εποχικους.+ 1 χρονο αυξηση αυτου για καθε χρονο προυπηρεσιας. Και μεινουν πολλοι εποχικοι απο εξω. Νομιζετε οτι θα μεινει ετσι; Οτι θα τους αφησει απλα εποχικους η οτι θα τους διωξει; Σε ενα χρονο Μπορει να ξανα βγαλει καινουργια Προκυρηξη Που θα αφορα μονο τους εποχικους και να τους κανει μονιμους. Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι 2500 υπηρετουντες στο ΠΣ ως υπαλληλοι εποχικης απασχολησης αργα η γρηγορα. Με τον ενα η με τον αλλο τροπο. Θα απορροφηθουν.
Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

jioseftsavi έγραψε:Καλησπερα team. Δεν χρειαζεται διαπληκτισμος. Οποιος εχει τα προσοντα της προκυρηξης θα μπει. Δεν αλλαζει κατι με το να μαλωνουμε. Οτι ειναι να γινει θα γινει! Να δηλωσω για αλλη μια φορα οτι ειμαι επιλαχων εποχικος μεσα στην 5αδα στην περιοχη μου. Γιαυτο και συμμετεχω εδω στο φορουμ. Αν και το να απορροφηθω το βλεπω πολυ δυσκολο εως αδυνατον. Επισης επειδη διαβασα ποιο πανω για μεγαλα πτυχια και αδερφια. Ειμαι πτυχιουχος λυκειου με 20 βαθμο και πολυτεκνος.+ αλλα πολλα. Αλλα ουτος η αλλος ειμαι 33 κλεισμενα, δεν θα συμμετασχω στην προκυρηξη μονιμων. Αλλα και εποχικο να μην με παρουν ειτε σαν επιλαχων στου 2020. Ειτε σε νεα Δεν θα κλαψω κιολας. Τι ειχαμε τι χασαμε. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα δειτε οτι το 80% των εποχικων ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα απορροφηθει. Και το λεω Χωρις να εχω συμφερον ουτε σαν τωρινος εποχικος. Αλλα ουτε σαν υποψηφιος στην μονιμων πυροσβεστων. Υπομονη και εχει για ολους ο θεος παιδες.

20 απολυτήριο από ποιο χωριό στο δώσανε ;

Νυχτερινό ;

Ποσά έδωσες στους καθηγητές σου ;

Για αν είσαι 33 δεν σίγουρα δεν είσαι από Ενιαίο γιατί γινόταν Συμψηφισμός ο βαθμός του απολυτηρίου με τις πανελλήνιες.

Αρα θα ήσουν είτε γιατρός είτε Δικηγορος είτε αξιωματικός σε οποιοδήποτε σώμα.

Μην παίζεις με την Νοημοσύνη μας εσυ και κάτι άλλοι που το παίζετε ότι εχετε 18-19-20 και τόσα χρόνια βαράτε Μύγες και θυμηθήκατε τώρα μετά από τόσες Προκηρύξεις να ενδιαφερθείτε.

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

Και ρε παιδιά εσεις οι εποχικοί βγάζετε πολλές Ανασφάλειες. Το κακό είναι ότι οι διαχειριστές είναι απών να σας μπαναρουν και να σας διαγραφούν που βρίζεται. 3000 είπαμε ανοιχτοί για ολους τι δεν καταλαβαίνετε πλεον θεωρείται δεδομένο αυτο.

Γι αυτο και ταχα μου κάνουν ερωτήσεις οι ίδιοι οι βουλευτές της ΝΔ στο ιδιο τους το κόμμα και στο υπουργείο για τους εποχικούς για ηλικίες κτλ.

Ετσι εκανα και με τις προηγούμενες ΟΠΠΙ ΕΠΟΠ ΣΦ για να μην αναλαμβάνουν αυτοί την ευθύνη αλλά ο μη εκλεγμένος υπουργός χρυσοκομπλεξιδης.

Ώστε να Υποχρεώνεστε εσεις σε καθε βουλευτάκο ότι αυτός έκανε ότι μπορούσε και νοιάστηκε για εσάς μπας και τους ψηφίσετε.

Και για εποχικούς τα είπε και ο Χαρδαλιάς ολοκάθαρα γι αυτο γίνετε χάμος και δεν υπάρχει περιπτώσει να το γυρίσει για να τον πουν κωλοτουμπα και αναξιόπιστο.

Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Θοδωρας »

Selby23 έγραψε:
jioseftsavi έγραψε:Καλησπερα team. Δεν χρειαζεται διαπληκτισμος. Οποιος εχει τα προσοντα της προκυρηξης θα μπει. Δεν αλλαζει κατι με το να μαλωνουμε. Οτι ειναι να γινει θα γινει! Να δηλωσω για αλλη μια φορα οτι ειμαι επιλαχων εποχικος μεσα στην 5αδα στην περιοχη μου. Γιαυτο και συμμετεχω εδω στο φορουμ. Αν και το να απορροφηθω το βλεπω πολυ δυσκολο εως αδυνατον. Επισης επειδη διαβασα ποιο πανω για μεγαλα πτυχια και αδερφια. Ειμαι πτυχιουχος λυκειου με 20 βαθμο και πολυτεκνος.+ αλλα πολλα. Αλλα ουτος η αλλος ειμαι 33 κλεισμενα, δεν θα συμμετασχω στην προκυρηξη μονιμων. Αλλα και εποχικο να μην με παρουν ειτε σαν επιλαχων στου 2020. Ειτε σε νεα Δεν θα κλαψω κιολας. Τι ειχαμε τι χασαμε. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα δειτε οτι το 80% των εποχικων ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα απορροφηθει. Και το λεω Χωρις να εχω συμφερον ουτε σαν τωρινος εποχικος. Αλλα ουτε σαν υποψηφιος στην μονιμων πυροσβεστων. Υπομονη και εχει για ολους ο θεος παιδες.

20 απολυτήριο από ποιο χωριό στο δώσανε ;

Νυχτερινό ;

Ποσά έδωσες στους καθηγητές σου ;

Για αν είσαι 33 δεν σίγουρα δεν είσαι από Ενιαίο γιατί γινόταν Συμψηφισμός ο βαθμός του απολυτηρίου με τις πανελλήνιες.

Αρα θα ήσουν είτε γιατρός είτε Δικηγορος είτε αξιωματικός σε οποιοδήποτε σώμα.

Μην παίζεις με την Νοημοσύνη μας εσυ και κάτι άλλοι που το παίζετε ότι εχετε 18-19-20 και τόσα χρόνια βαράτε Μύγες και θυμηθήκατε τώρα μετά από τόσες Προκηρύξεις να ενδιαφερθείτε.

ναι φιλε και γιατι να μην εχει απολυτηριο 20; Δεν καταλαβα και γω Εχω 19 απο επαλ τι παει να πει οτι τωρα θυμηθηκαμε την προκυρηξη; Η οτι βαραμε μυγες ;
Θοδωρης
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες