Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

jioseftsavi έγραψε:Αν ειναι μακρυ το φορτηγο ουτε στην Ασφαλτο δεν το πας. Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο λες. Στο στριψιμο μεσα στην πολη σε στενα μπορει να παρεις σβαρνα καμια κολονα. Η κανενα αυτοκινητο. Η απλα να καβαλησεις κανενα πεζοδρομιο. Επαγγελματιας οδηγος ειμαι με μπαζαδικο δικο μου τετραξονα! Οι οδηγοι στο ΠΣ κανονικα θα πρεπει να εξεταζοταν στο θεμα οδηγησης. Εκει να εβλεπα ποσοι θα περνουσαν
εσύ με τον τετραξονα ξέρεις δέκα παραπάνω πράγματα από έναν νταλικερη σε ότι αφορά το βουνό, όπως το πώς να ανέβεις ή να κατέβεις ένα φουλ λασπωμενο τερέν
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Δεν ειναι οτι εγω ξερω. Απλα για να αποκτησεις την εμπειρια ειτε σε φορτηγο. Αλλα ακομη και σε ΙΧ θελεις ωρες στο τιμονι. Και εγω οταν ημουν πιτσιρικας και ημουν στου δασκαλου οδηγησης το φορτηγο μου ετρεμε το ποδι! Το θυμαμαι και γελαω. Απλα το πηγαινα στο δρομο με τερμα στρες! Και 1000 παρατηρησεις του δασκαλου. Μην πας πολυ δεξια. Ανοιξου κι αλλο. ΚΤΛΠ. Τωρα σε βουνο με φορτιο χαλικι 25 τονους και αποβαρο 14. Κανω ανατροπη με κληση στον δρομο τραβηχτο! Τελος παντων θελω να καταληξω οτι περνανε στο ΠΣ οδηγοι και μερικοι μενουν εργατες. Δεν μπαινουν στο τιμονι. Προχθες που πεθανε στο βουνο ο Αρχιπυροσβεστης δεν υπηρχε οδηγος να παρει το οχημα να τον παει γρηγορα στο νοσοκομειο. Χαθηκε χρονος. Και πιθανοτατα καποιος που ηταν μαζι του στο βουνο να ειχε μπει οδηγος. Δεν το αποκλειω.
Comando epoxikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Comando epoxikos »

jioseftsavi έγραψε: Δεν ειναι οτι εγω ξερω. Απλα για να αποκτησεις την εμπειρια ειτε σε φορτηγο. Αλλα ακομη και σε ΙΧ θελεις ωρες στο τιμονι. Και εγω οταν ημουν πιτσιρικας και ημουν στου δασκαλου οδηγησης το φορτηγο μου ετρεμε το ποδι! Το θυμαμαι και γελαω. Απλα το πηγαινα στο δρομο με τερμα στρες! Και 1000 παρατηρησεις του δασκαλου. Μην πας πολυ δεξια. Ανοιξου κι αλλο. ΚΤΛΠ. Τωρα σε βουνο με φορτιο χαλικι 25 τονους και αποβαρο 14. Κανω ανατροπη με κληση στον δρομο τραβηχτο! Τελος παντων θελω να καταληξω οτι περνανε στο ΠΣ οδηγοι και μερικοι μενουν εργατες. Δεν μπαινουν στο τιμονι. Προχθες που πεθανε στο βουνο ο Αρχιπυροσβεστης δεν υπηρχε οδηγος να παρει το οχημα να τον παει γρηγορα στο νοσοκομειο. Χαθηκε χρονος. Και πιθανοτατα καποιος που ηταν μαζι του στο βουνο να ειχε μπει οδηγος. Δεν το αποκλειω.
Οτι να λεμε η εμπειρια ειναι εμπειρια, σιγουρα ενας που δουλευε σε νταμαρια χωματουργικο ειναι οτι πρεπει για οδηγος πυροσβεστικου (οσο αναφορα τις δασικες πυρκαγιες), αλλα και ο νταλικερης που πηγαινε στην ασφαλτο σιγουρα ειναι πολυ πιο καταλληλος απο εναν ανιδεο που εχει απλα διπλωμα, και ισως για την οδηγηση μεσα στην πολη ειναι ακομα πιο ικανος και απο αυτον με χωματουργικο, να μη τα πολυλογουμε, το συμπερασμα ειναι οτι η προυπηρεσια πρεπει να μετρησει οπως ξανα μετρησε στην παλια προκυρηξη μονιμων, και πιστευω ετσι θα γινει, να ενημερωσω οτι δεν ειμαι οδηγος, ειμαι μαχιμος εποχικος απλα ο αδερφος μ θελει να κανει τα χαρτια στην προκυρηξη που προκειται να βγει, δουλευει απο 21 χρονων τσιγκελαδικο ψυγειο σε δρολολογια Ελλαδα Ισπανια, και ειναι 26 πιστευω οτι η εμπειρια του πρεπει να εκτιμηθει
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Για οσους ξερουν τι σημαινει τσιγκελαδικο τρανσπορτ 👏👏

Εννοειται πως πρεπει να προσμετραται ως επιπροσθετο προσον η προυπηρεσια ως οδηγος

Βαρεων οχηματων η οποια να αποδεικνυεται απ τα ενσημα.

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ας ελπίσουμε να γίνει όπως παλιά
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

jioseftsavi έγραψε:Δεν ειναι οτι εγω ξερω. Απλα για να αποκτησεις την εμπειρια ειτε σε φορτηγο. Αλλα ακομη και σε ΙΧ θελεις ωρες στο τιμονι. Και εγω οταν ημουν πιτσιρικας και ημουν στου δασκαλου οδηγησης το φορτηγο μου ετρεμε το ποδι! Το θυμαμαι και γελαω. Απλα το πηγαινα στο δρομο με τερμα στρες! Και 1000 παρατηρησεις του δασκαλου. Μην πας πολυ δεξια. Ανοιξου κι αλλο. ΚΤΛΠ. Τωρα σε βουνο με φορτιο χαλικι 25 τονους και αποβαρο 14. Κανω ανατροπη με κληση στον δρομο τραβηχτο! Τελος παντων θελω να καταληξω οτι περνανε στο ΠΣ οδηγοι και μερικοι μενουν εργατες. Δεν μπαινουν στο τιμονι. Προχθες που πεθανε στο βουνο ο Αρχιπυροσβεστης δεν υπηρχε οδηγος να παρει το οχημα να τον παει γρηγορα στο νοσοκομειο. Χαθηκε χρονος. Και πιθανοτατα καποιος που ηταν μαζι του στο βουνο να ειχε μπει οδηγος. Δεν το αποκλειω.

Υγ Στην Χίο δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου όχι πυροσβεστικού οχήματος!

Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Stan20 »

Έχουμε κάτι νεότερο μήπως;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Player7 »

Σήμερα πήγαν πάλι τα Σωματεία στο Χαρδαλιας για το όριο ηλικίας και τους το ξεκοψε ότι δε πρόκειται να πάει 40 κ 45 που θέλουν. 28 μάχιμοι και 32 οδηγοί τους είπε.

Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Pyr0 »

Και ακριβώς τα ίδια θα είναι και οι ιδιώτες; 😅😅 Ένα 28 το πετάξει απλό εκεί και τέλος.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

Player7 έγραψε:Σήμερα πήγαν πάλι τα Σωματεία στο Χαρδαλιας για το όριο ηλικίας και τους το ξεκοψε ότι δε πρόκειται να πάει 40 κ 45 που θέλουν.28 μάχιμοι και 32 οδηγοί τους είπε.

Πια σωματεία πήγαν;

και βρήκαν τον ίδιο τον χαρδαλιά;

Απο που προέρχεται η πληροφορία; Διότι τα σωματεία δεν ενημέρωσαν για κάτι τέτοιο, που θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα κάνανε αν ίσχυε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Παρ Ιούλ 16, 2021 8:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Εγώ θεωρώ ότι πολλά ακούγονται και να μην πιστεύουμε τίποτα μέχρι να βγει κάτι. Υποτιθέμενα αυτό το φεκ δεν είναι να βγει Αύγουστο 1-2 μήνες νωρίτερα από την προκήρυξη... Αναμένουμε οπότε.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Player7 »

Προφανώς σε αυτό το 28 και 32 θα προσαυξανονται οι αντιπυρικές που έχει ο κάθε εποχικος λογικά!
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Αν μια στο δις ισχύει δεν θα μπουν πάρα μα πάρα πολύ δεν ξέρω δεν νομίζω άμα τους συμφέρει κάτι τέτοιο.
GIGN 🇨Ӻ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GIGN 🇨Ӻ »

Παιδιά αν είδατε και στην προκήρυξη των εποπ, το Υπουργείο δεν έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία για τους οβα που είχαν χρόνια προϋπηρεσία και δε τους απορρόφησε αυτόματα, ίσα ίσα τους είχε όριο ηλικίας 28+3. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και στη Πυροσβεστική γι αυτό επιμένουν στο 28 και 32.

Εφοσον μιλάμε για γερασμένο προσωπικό, σας φαίνεταιογικο να πάρει 40αρηδες και 45αηδες;

Gendarmerie Nationale
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Πηγές από τα σωματια μετά από συνάντηση με τον υπουργό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο εμβολιασμενοι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: D.Y.K και 2 επισκέπτες