Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
Βάση ευρωπαϊκής οδηγίας το όριο ηλικίας είναι 41ετων για τα σώματα ασφάλειας και μόνο στην Ελλάδα και Κύπρο δεν εφαρμόζονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Μην νομίζετε ότι οι δικηγόροι θα το αφήσουν έτσι αν γίνουν πρόσφυγες από πολίτες και εποχικούς για το όριο. Στο παρελθόν έχουν δικαιωθεί αρκετοί έστω και μετά από χρόνια.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 9
Παιδιά εγω επειδη κανω κάποιες κινήσεις να αυξησω τα μόρια μου. Συμφωνείτε ολοι δηλαδή οτι εως τον Απρίλιο του χρόνου θα εχει βγει σίγουρα προκύρηξη πυροσβεστικης ειτε μονίμων η εποχικών. Θα έχει βγει κάτι όμως λέτε;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
πιστεύω κατά 99.9% πενταετων ή μόνιμω, οχι για εποχικούςPolitis1994 έγραψε:Παιδιά εγω επειδη κανω κάποιες κινήσεις να αυξησω τα μόρια μου. Συμφωνείτε ολοι δηλαδή οτι εως τον Απρίλιο του χρόνου θα εχει βγει σίγουρα προκύρηξη πυροσβεστικης ειτε μονίμων η εποχικών. Θα έχει βγει κάτι όμως λέτε;
Το υπουργείο προσανατολιζεται στο 35+ όσες αντιπυρικές έχει κάποιος εποχικος. Εκεί μάλλον θα καταληξουν!
Gendarmerie Nationale
GIGN 🇨Ӻ έγραψε:Το υπουργείο προσανατολιζεται στο 35+ όσες αντιπυρικές έχει κάποιος εποχικος. Εκεί μάλλον θα καταληξουν!
Στο 41 μάλλον εννοείς
ειδικων πυροσβεστων 7ετιαςmikeangel έγραψε:πιστεύω κατά 99.9% πενταετων ή μόνιμω, οχι για εποχικούςPolitis1994 έγραψε:Παιδιά εγω επειδη κανω κάποιες κινήσεις να αυξησω τα μόρια μου. Συμφωνείτε ολοι δηλαδή οτι εως τον Απρίλιο του χρόνου θα εχει βγει σίγουρα προκύρηξη πυροσβεστικης ειτε μονίμων η εποχικών. Θα έχει βγει κάτι όμως λέτε;
Θοδωρης
Θοδωρας έγραψε:ειδικων πυροσβεστων 7ετιαςmikeangel έγραψε:πιστεύω κατά 99.9% πενταετων ή μόνιμω, οχι για εποχικούςPolitis1994 έγραψε:Παιδιά εγω επειδη κανω κάποιες κινήσεις να αυξησω τα μόρια μου. Συμφωνείτε ολοι δηλαδή οτι εως τον Απρίλιο του χρόνου θα εχει βγει σίγουρα προκύρηξη πυροσβεστικης ειτε μονίμων η εποχικών. Θα έχει βγει κάτι όμως λέτε;
Μέχρι το τέλος της αντιπυρικης λογικά θα έχει βγει
Εθα γινει χαμος... Χαμος... Με δοκιμος αγγλικα με ολα τα διπλωματα εκτος το ε και υπολογιστες λογικα θα εχω πιθανοτητες
Ωραίος. Βγαλε και ενα ecdl καλου κακού γιατι με αυτους που μπλέξαμε μπορει να το εχει προαπαιτούμενο... Τι οχι; Παπαπα αν ειναι δυνατών. Εκει που τρεχεις για να σβήσεις καμια φωτια θα σταματήσεις να φτιαξεις κ το κατι τις σου στο εξελακι
Ο. Π. Κ. Ε
Και ecdl και αλλο πτυχιο... Ασε απο χαρτια χορτασαμε αλλα δεν γινετε δουλεια
djtzou έγραψε:Εθα γινει χαμος... Χαμος... Με δοκιμος αγγλικα με ολα τα διπλωματα εκτος το ε και υπολογιστες λογικα θα εχω πιθανοτητες
Βγάλε το ecdl και είσαι άρχοντας! Αν και νομίζω θα παίξει ρόλο και ο βαθμός απολυτηρίου Λυκείου.
-Bildakoss-
Άρχισαν τα όργανα πολύ νωρίς μάγκες, σκέψου ότι επίσημα δεν ανακοινώθηκε τίποτα για την προκυρβξη και άρχισαν οι επιστολές και οι ερωτήσεις από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, φαντάσου να βγει ο υπουργός και επίσημα να ανακοίνωσει το Τι έχει να γίνει. Από την αρχή το λέω ότι η δουλειά πάει για κωλοτουμπα και ανατροπή όλων των φημών για τα όρια ηλικίας.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Τι μισθολόγιο τι γνωρίζει κανένας;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Μάγκες οι ειδικές δυνάμεις θα παίρνουν μόρια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 5 επισκέπτες