Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 9
Σας ευχαριστώ όλους ωια τα λόγια σας. Ναι ειμαι και εθελοντης και μάλιστα 4 ολοκληρα χρόνια πέρασαν εχω μαθει παρα πολλά και βοηθαω στον πυροσβεστικο σταθμο μου και σε εξω οπου χρειαστεί. Μη νομίζετε υπάρχουν και σωστοι εθελοντές που ασχολούνται πράγματικα. Εγω ευχομαι παντως επειδη υπάρχουν πολιτες εθελοντές εποχικοι κλπ και θα γίνει της κακομοίρας να εβγαζε καλύτερα μια εποχικους και πιο ευκολα θα ηταν ολα.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 9
πoλυ ενδιαφέρον άρθρο gramm.gramm έγραψε:Διάβασα κάπου ότι έχει ψηφιστεί νόμος για εμάς τους εθελοντές ότι σε περίπτωση προκήρυξης καλύπτουμε το 25% των θέσεων. Λέτε να μας τις δώσουν ; Παραθέτω το link πιο κάτω
http://www.opengov.gr/yptp/?p=434
Προσωπικά ελπίζω σε προκήρυξη το 2022 (αν και μάλλον θα βγεί πιο πριν) αφού νωρίτερα δεν θα μπορώ να καταθέσω αίτηση αλλά για όσα παιδιά το θέλουν πραγματικά καλή επιτυχία
Εγώ πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα παιδιά μην βιάζεστε, κατά την γνώμη μου η προκυρβξη θα είναι έτοιμη μέσα στον Δεκέμβριο και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν τελειώσει όλα. Σας το ξαναλέω (αν και δεν είμαι εποχικός) τους εποχικούς θα τους πάρει όλους έιτε σαν μόνιμους είτε σαν ειδικούς πυροσβεστες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Εννοείται ρε οι εποχικοί αξίζουν μονιμοποίηση οπωσδήποτε ξέρεις τι είναι να κάνεις 2 αντιπυρικες περιόδους ;6 μήνες η καθεμία ; Πιστεύετε θα δώσει extra μοριοδοτηση στους εποχικούς στην νέα προκήρυξη που αναμένεται το 2022 να βγει
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 63
Διαφωνώ,Nick greek έγραψε:Εννοείται ρε οι εποχικοί αξίζουν μονιμοποίηση οπωσδήποτε ξέρεις τι είναι να κάνεις 2 αντιπυρικες περιόδους ;6 μήνες η καθεμία ; Πιστεύετε θα δώσει extra μοριοδοτηση στους εποχικούς στην νέα προκήρυξη που αναμένεται το 2022 να βγει
καλύτερα να μπουνε πολίτες με 0 αντιπυρικές περιόδους και 0 6μηνα η καθεμία!
Υπάρχουν αρκετοί εποχικοί σε μεγάλη ηλικία, με πολλά περιττά κιλά, που αν τους βάλεις το ατομικό σακίδιο τους στην πλάτη και τους πεις να ανέβουν 100 μέτρα σε ανηφόρα για πάνε σε φωτιά, έχουν πάθει έμφραγμα. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Δεν είναι όλοι έτσι αλλά το ηλικιακό είναι ένα σοβαρό θέμα για την προκύρηξη.
ETH-EP-PYR έγραψε:Διαφωνώ,Nick greek έγραψε:Εννοείται ρε οι εποχικοί αξίζουν μονιμοποίηση οπωσδήποτε ξέρεις τι είναι να κάνεις 2 αντιπυρικες περιόδους ;6 μήνες η καθεμία ; Πιστεύετε θα δώσει extra μοριοδοτηση στους εποχικούς στην νέα προκήρυξη που αναμένεται το 2022 να βγει
καλύτερα να μπουνε πολίτες με 0 αντιπυρικές περιόδους και 0 6μηνα η καθεμία!
ETH-EP-PYR έχεις δίκιο αυτό το σενάριο δεν τι είχα σκεφτει
-
- Ανθυπασπιστής
ΓΚΑΝΙΑΝ έγραψε:Υπάρχουν αρκετοί εποχικοί σε μεγάλη ηλικία, με πολλά περιττά κιλά, που αν τους βάλεις το ατομικό σακίδιο τους στην πλάτη και τους πεις να ανέβουν 100 μέτρα σε ανηφόρα για πάνε σε φωτιά, έχουν πάθει έμφραγμα. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Δεν είναι όλοι έτσι αλλά το ηλικιακό είναι ένα σοβαρό θέμα για την προκύρηξη.
Μια διευκρίνιση, οι εποχικοί είναι ήδη εμισθο προσωπικό του ΠΣ που έχει επιλέγει με μόρια, ιατρικά και αθλητικες δοκιμασιες (οποιες και να ήταν αυτες, αυτά ζήτησε το ΠΣ για το προσωπικό) με ανοιχτό διαγωνισμό
και επιχειρεί ήδη με αυτές τις συνθήκες!
Το χεις πει 500 φορές ότι είναι εμισθο προσωπικό, το ξέρουμε. Δηλαδη θες να μας πείσεις ότι δεν υπάρχουν αυτοί με τα περιττά κιλά; Είμαστε τυφλοί δε τους βλέπουμε μόνοι μας; Ελεος, γι αυτό και θα έχει όριο ηλικίας 35 για να μείνουν απέξω αυτοί. Το πρωσοπικο είναι ήδη γερασμένο και εσείς νομίζετε θα βάλει μέσα τους 40αρηδες.
-
- Ανθυπασπιστής
Να μιλήσουμε αντικειμενικά!Player7 έγραψε:Το χεις πει 500 φορές ότι είναι εμισθο προσωπικό, το ξέρουμε.Δηλαδη θες να μας πείσεις ότι δεν υπάρχουν αυτοί με τα περιττά κιλά; Είμαστε τυφλοί δε τους βλέπουμε μόνοι μας; Ελεος, γι αυτό και θα έχει όριο ηλικίας 35 για να μείνουν απέξω αυτοί. Το πρωσοπικο είναι ήδη γερασμένο και εσείς νομίζετε θα βάλει μέσα τους 40αρηδες.
Ασφαλώς και υπάρχουν όπως σε όλα τα σώματα ασφαλειας και σε ολόκληρη την κοινωνία!
Πες μου που δεν υπάρχουν άνθρωποι με περιττά κιλα;
Θα συμφωνήσω ότι δεν έπρεπε να τους πάρει ή αν έγιναν στην πορεία να τους έκοβε στον επανέλεγχο που γίνεται κάθε χρόνο!
Στην περίπτωση μας, Αυτό είναι το λάθος του ΠΣ!
Όταν έβγαλε για εποχικούς με όρια 40+45
Και εργάζονται ήδη για το ΠΣ την δύσκολη περίοδο έχει λογική να κοπούν;
Δλδ για το καλοκαίρι είναι καλοι αλλά για τον χειμώνα είναι ανίκανοι;
Άλλωστε η προκήρυξη θα αφορά μεγαλύτερο αριθμό από τους εποχικούς άρα υπάρχουν θέσεις για όλους!
Υγ θα μπορούσα και εγώ να βγάλω εμπάθεια και να πω γιατί οι πολίτες αφού είναι κομαντα δεν πήγαν εποχικοί ώστε να κόψουν αυτούς που έχουν περιττά κιλα; Αλλά δεν μπαίνω σε αυτό το γαϊτανάκι!
Υγ Να θυμίσω πως δεν είμαι εποχικός
και προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά!
Προφανώς υπάρχουν παντού χοντροί, γι αυτό υπάρχουν τα υγειονομικά και τα αθλήματα για να κόβονται αυτοί. Εσύ δηλαδή θες οι εποχικοί να μη περάσουν πάλι ΠΚΕ όταν βγει η προκηρυξη; Να μπουν έτσι περπατώντας επειδή ήταν εποχικοί;
Κάποιος πολίτης που έχει μόνιμη δουλειά γιατί να μπει εποχικος ρε αδερφέ; Για να είναι το χειμώνα οαεδ;
Καλώς ή κακώς εφόσον το προσωπικό είναι γερασμένο, είναι προφανές ότι το όριο ηλικίας για εποχικούς θα είναι μικρότερο από άλλες φορές μάλλον 35, οποτε αναγκαστικά θα μείνουν εκτός τουλάχιστον 1000 εποχικοί.
Κάποιος πολίτης που έχει μόνιμη δουλειά γιατί να μπει εποχικος ρε αδερφέ; Για να είναι το χειμώνα οαεδ;
Καλώς ή κακώς εφόσον το προσωπικό είναι γερασμένο, είναι προφανές ότι το όριο ηλικίας για εποχικούς θα είναι μικρότερο από άλλες φορές μάλλον 35, οποτε αναγκαστικά θα μείνουν εκτός τουλάχιστον 1000 εποχικοί.
ΓΚΑΝΙΑΝ έγραψε:Υπάρχουν αρκετοί εποχικοί σε μεγάλη ηλικία, με πολλά περιττά κιλά, που αν τους βάλεις το ατομικό σακίδιο τους στην πλάτη και τους πεις να ανέβουν 100 μέτρα σε ανηφόρα για πάνε σε φωτιά, έχουν πάθει έμφραγμα. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Δεν είναι όλοι έτσι αλλά το ηλικιακό είναι ένα σοβαρό θέμα για την προκύρηξη.
ότι ισχύει για το μόνιμο προσωπικό ισχύει κ για το εποχικό προσωπικό πάνω σε αυτό που λές, μονο που το εποχικό προσωπικό ειναι κατα πολύ καλύτερο σε ΗΛΙΚΙΑ αλλά και ΣΩΜΑΤΙΚΗ ικανότητα
* για τα προσόντα δε θα πώ κάτι είναι κλάσεις ανώτερα των πρώτων εποχικών του 2003 αλλά και ίδια με των σύγχρονων μονίμων... (βλέπε τελευταία προκήρυξη 2020 εποχικών)
+ 12 γιατρούς κάθε χρόνο
+ αποκλειστικά Ι1
+ πλέον βάση Π. Δ. Ο εποχικός κάνει οτι ο μόνιμος, στα συμβάντα ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ...
Φτάνει η καραμέλα με αυτό να μπούνε σε μια σειρά ολα...
Player7 έγραψε:Το χεις πει 500 φορές ότι είναι εμισθο προσωπικό, το ξέρουμε.Δηλαδη θες να μας πείσεις ότι δεν υπάρχουν αυτοί με τα περιττά κιλά; Είμαστε τυφλοί δε τους βλέπουμε μόνοι μας; Ελεος, γι αυτό και θα έχει όριο ηλικίας 35 για να μείνουν απέξω αυτοί. Το πρωσοπικο είναι ήδη γερασμένο και εσείς νομίζετε θα βάλει μέσα τους 40αρηδες.
Μα ναι υπάρχουν με περιττά κιλά όπως και οι μόνιμοι στο Π. Σ. Εχουν χοντρούς όπως κ σε κάθε σώμα αυτό δε σε ενοχλεί;
*ΆΣΧΕΤΟ αλλα επίκαιρο και ο κιελίνι της ιταλίας ειναι 37 ετών αλλα δε νομίζω να χαμπαριάζει κάτι... Επομένως πώς ξέρεις πώς ειναι και οι 37ριδες εποχικοί;
*Είπαμε περιττά κιλά έχουν παντού ενα ποσοστό είτε λέγεται εποχικοί είτε μόνιμοι Π. Σ. Είτε μόνιμοι ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΌ...
δεν λέει κάτι αυτό... Ας αποδείξει ο καθένας τι αξίζει ... Αυτό ειναι το σωστό...
Το καλοκαίρι νέος ο εποχικός και το χειμώνα γέρος; Σκέψου λιγάκι...
Οπότε δεν στέκει το σχόλιο σου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες