Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Όντος ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω. Εκτός αν είναι τόσο απλά το όλο θέμα... Αλλά όσο απλή κ να ειναι η σχολή το όλο θέμα είναι τα παιδιά που είναι περασμένοι εκτός Αθηνών κ δεν ξέρουν τι να κάνουν
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Εμένα αυτή που γνώρισα τυχαία και δουλεύει στην τράπεζα είπε ότι θα κας κλείσει ξενοδοχείο η τράπεζα στην εκπαίδευση. Αλλά δε ξέρω κατά ποσο ισχύει.
Λογικά θα ισχύει κ αυτό που είπε ο τραπεζίτης
Να κρατήσετε τις αποδείξεις για να πληρώσουν τα έξοδα. Σίγουρα κατι θα υπάρχει ολόκληρη τράπεζα λίγο δύσκολο να το αφήσει τουλάχιστον αυτό στο φλου. Η θα στείλουν κάνα email στα παιδιά που ειναι απο μακρυά πως θα πράξουν. Γιατί πρέπει να πάρουν μαζί τους ένα σορό πράγματα για 1 μήνα. Πολλά κενά παντός αλλά θα δείξει η συνέχεια. Ίσως όμως να έχουμε καμία ενημέρωση από βδομάδα κ ελπίζω όχι όπως τη Προηγούμενη μέρα μεσημέρι mail μέχρι αύριο θέλω να στείλεις τα τάδε χαρτιά 🤣
Να κρατήσετε τις αποδείξεις για να πληρώσουν τα έξοδα. Σίγουρα κατι θα υπάρχει ολόκληρη τράπεζα λίγο δύσκολο να το αφήσει τουλάχιστον αυτό στο φλου. Η θα στείλουν κάνα email στα παιδιά που ειναι απο μακρυά πως θα πράξουν. Γιατί πρέπει να πάρουν μαζί τους ένα σορό πράγματα για 1 μήνα. Πολλά κενά παντός αλλά θα δείξει η συνέχεια. Ίσως όμως να έχουμε καμία ενημέρωση από βδομάδα κ ελπίζω όχι όπως τη Προηγούμενη μέρα μεσημέρι mail μέχρι αύριο θέλω να στείλεις τα τάδε χαρτιά 🤣
Ο. Π. Κ. Ε
Και πάνω από όλα ας ελπίσουμε να μην έχουμε κάποια αλλαγή λόγω κρουσμάτων
Αυτό όντως είναι ένα θέμα, μακάρι να μην αλλάξει κάτι στο 90 γιατί έκατσαν τώρα τα περισσότερα κρούσματα. Λίγο έμεινε, για να δούμε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Πιστεύω με κρούσματα θα έχουμε μπλεξίματα μάγκες
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
μπα... Το αποκλείω... Οι συνδικαλιστές τράπεζας πιέζουν πολύ για προσωπικό... Η εκπαίδευση θ βγει φαστ τρακTzoulianos έγραψε:Πιστεύω με κρούσματα θα έχουμε μπλεξίματα μάγκες
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Η εκπαίδευση Δεν είναι 5 εβδομαδες; Η μπορεί και λιγότερο;
Καλημέρα σε όλους!
Αν δεν κάνω λάθος είναι 5-8 εβδομάδες. Δεν ξέρω τώρα, ας πει κάποιος αν γνωρίζει κάτι διαφορετικό.
Αν δεν κάνω λάθος είναι 5-8 εβδομάδες. Δεν ξέρω τώρα, ας πει κάποιος αν γνωρίζει κάτι διαφορετικό.
-
- Επιλοχίας
Σωστος... Εκτιμώ ότι θ είναι ο λιγότερος χρόνος που μπορεί.5spyros94 έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
-
- Επιλοχίας
Καλή χρονιά συνάδελφοι...
Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε με υγεία χαρά ευτυχία σε όλους και στις οικογένειας σας.
Ο. Π. Κ. Ε
Καλή χρονιά παιδιά με υγεία και να μας πάνε όλα καλά στο νέο μας ξεκίνημα!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Καλή χρονιά μαγκες μου
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Καλή χρόνια παιδιά! Με υγεία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες