Πιστευω θα τραβηξει καποια ατομα οππι επειδη εκτος απο Αθηνα θα παρει Θες/νικη και Πατρα οποτε αν καποιος δν ειναι επιτυχον στν ΤΤΕ πχ Θες/νικη και ειναι αθηνα θα προτιμησει οππι να παει στον τοπο του
Πιστευω θα τραβηξει καποια ατομα οππι επειδη εκτος απο Αθηνα θα παρει Θες/νικη και Πατρα οποτε αν καποιος δν ειναι επιτυχον στν ΤΤΕ πχ Θες/νικη και ειναι αθηνα θα προτιμησει οππι να παει στον τοπο του
Δύσκολο το βλέπω αυτό γιατί οι οργανικές θέσεις της οππι είναι στην Αθήνα, συν ότι οι επιτυχόντες τις οππι δεν ξέρουν που θα τοποθετηθούν και πως θα γίνει η τοποθέτηση. Έτσι κι αλλιώς 76 άτομα είναι μόνο για την ΤτΕ, οποίος έφτασε στο σημείο να είναι στον τελικό πίνακα προσληπτέων που αναμένουμε δύσκολο να απορρίψει στην τελική φάση την θέση.
Ακριβώς αυτό... Είναι κίνηση αυτοκτονίας όποιος την κάνει... Καλά βέβαια επιλογές είναι κάποιοι μπορεί να το βλέπουν διαφορετικά... Μακάρι να έχουμε σύντομα νεότερα.
Με την ΟΠΠΙ είναι ακόμη αβέβαιο το τοπίο. Δύσκολο να αφήσει την τράπεζα κάποιος με μεγαλύτερο μισθό για να πάει στην Οππι. Εκτός εάν κάποιος έχει σαν όνειρο ζωής να γίνει αστυφύλακας.
Ακόμη δεν ξέρουμε πόσα πανεπιστήμια θα λάβουν θέσεις Οππι. Επίσης οι ΟΠΠΙ είναι ειδικοί φρουροί. Αυτό σημαίνει ότι εάν μια άλλη κυβέρνηση καταργήσει την ΟΠΠΙ, οι ΟΠΠΙΤΕΣ πάνε σε άλλη ομάδα της αστυνομίας.
Οτι και να τους εμεινε το θεμα ειναι το μετα, τι γινεται μολις βγαλουν τα αποτελεσματα, θα πρεπει να παμε στην αστυνομια παλι να παρουμε τπτ η απλα θε περιμενουμε ποτε θε μας παρει η τραπεζα
Όταν είχα μιλήσει μαζί τους μου είχα πει ότι μόλις βγουν τα αποτελέσματα μετά από μια αεβδομαδα θα μας καλέσει η τράπεζα και ότι θέλουν 1 Δεκεμβρίου να αρχίσουμε τώρα δεν ξέρω αν θα μας πάει πάρα πισω
Lkwwwq έγραψε:Όταν είχα μιλήσει μαζί τους μου είχα πει ότι μόλις βγουν τα αποτελέσματα μετά από μια αεβδομαδα θα μας καλέσει η τράπεζα και ότι θέλουν 1 Δεκεμβρίου να αρχίσουμε τώρα δεν ξέρω αν θα μας πάει πάρα πισω
αυτό ξέρω κ εγώ προς το παρόν έτσι είναι το σχεδιο
Τα πτυχία του εοππεπ έχουν barcode πάνω και ελέγχεται η εγκυρότητα τους άμεσα. Αν όντως μας δίνουν μια εβδομάδα να πάμε να υπογράψουμε και μας θέλουν και 1 Δεκεμβρίου να δουλεύουμε, μέχρι Παρασκευή πρέπει να βγουν.