Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Καλημέρα! Πριν από λίγο με πήραν από την αστυνομική διεύθυνση και μου είπαν ότι χθες ήρθε ένα χαρτί ότι πρέπει την Δευτέρα να πάω να υπογράψω μια υπεύθυνη δήλωση για την γνησιότητα του λόουερ γιατί πρέπει να την στείλουν την Τρίτη. Βέβαια κάτι ανέφερε ότι το πτυχίο είναι γνήσιο αλλά χρειάζεται και αυτή η δήλωση.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Δηλαδή θα παμε μάλλον όλοι στα αστυνομικά τμήματα να κάνουμε Αυτήν την υπεύθυνη δήλωση;
Ποιο λοουερ είχες και πότε το πήρες;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
Ένα έντυπο φίρμα από τ Βρετανικό συμβούλιο είναι. Θα υπογράψετε ότι συναινειται να ελέγχει το πτυχιοιο. Αφορά τα προσωπικά δεδομενα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Α δηλαδη θα πρεπει να παμε να υπογραψουμε για να ξεκινησουν να τα Ελενχουν; Αν ειναι ετσι καλο 2022
Εγω δεν νομίζω οτι το κανουν σε ολους αυτο, παρα μονο σε μερικά πτυχία που θέλουν παραπάνω εξακρίβωση. Ουτος η αλλπς υπάρχουν παρα μα παρα πολλα. Κ αυτο πρώτη φορα το ακούω στα τόσα χρόνια
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Πάντως στο τηλεφωνο μου είχαν πει ότι μόνο ο έλεγχος γνησιότητας των πτυχίων αγγλικών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και τα αποτελέσματα αναμένονται τέλος νοεμβριου. Μετά μάλλον είναι στο χέρι της τράπεζας ποσο θα θέλει να το τρέξει το θέμα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
Λοιπόν για να άπαντησουν ότι τα πτυχία είναι οι θέλουν λεφτά όλα αυτά τα ξενόγλωσσα 10 ευρώ το καθένα... Τώρα εγκρίθηκε το κονδύλιο για να πληρωθούν όλα αυτά εκεί κολαει.
Όλα θέμα χρημάτων είναι.
Όλα θέμα χρημάτων είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 07, 2021 11:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Καλημέρα!Το ESB έχω
Πήγα στην αστυνομία. Αν κατάλαβα καλά είναι ένα χαρτί για τα προσωπικά δεδομένα.
Συμπλήρωσα στα αγγλικά ονοματεπώνυμο
Επίπεδο πτυχίου, ημερομηνία που το πήρα
Και υπέγραψα...
Πήγα στην αστυνομία. Αν κατάλαβα καλά είναι ένα χαρτί για τα προσωπικά δεδομένα.
Συμπλήρωσα στα αγγλικά ονοματεπώνυμο
Επίπεδο πτυχίου, ημερομηνία που το πήρα
Και υπέγραψα...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Σου είπε τίποτα ο αξιωματικός που είναι εκεί υπεύθυνος για αποτελέσματα Και λοιπα;
Γιατί όμως στο ζητήσαμε αυτό; Στέλνουν τα έγγραφα στο εξωτερικό στον φορέα και θέλουν να δουν αν είναι γνήσια; Δεν υπάρχει φορέας εδώ στην Ελλάδα;
Trapezitis έγραψε:Λοιπόν για να άπαντησουν ότι τα πτυχία είναι οι θέλουν λεφτά όλα αυτά τα ξενόγλωσσα 10 ευρώ το καθένα... Τώρα εγκρίθηκε το κονδύλιο για να πληρωθούν όλα αυτά εκεί κολαει.
Όλα θέμα χρημάτων είναι.
Η γνησιότητα νομίζω γίνεται και άμα πας στο site των πτυχίων και βάλεις τον κωδικό του πτυχίου.
Σου βγάζει αναλυτικά στοιχεία όπως όνομα βαθμολογία κτλπ.
Δεν ξέρω εάν ισχύει για κάθε πτυχίο.
Εάν θέλουν εσωτερικοί ή εξωτερικοι μηχανισμοί να τρώνε κρατικά λεφτά, είναι άλλο θέμα.
Και αυτό το λέω γιατί κάποτε σε δημόσιο φορέα που δούλευα σαν 8μηνο, χωρίς να είναι αρμοδιότητα μου (επειδη η δουλειά για τον μόνιμο είναι ντροπή), είχα ασχοληθεί με γνησιότητες πτυχίων.
Εκτός και εάν υπήρχε το κονδύλι χωρίς να το ξέρω και το κράτησε ο μόνιμος.
Διευκρινίζω όχι για ΑΣΕΠ προκηρύξεις.
Εκτός και εάν υπήρχε το κονδύλι χωρίς να το ξέρω και το κράτησε ο μόνιμος.
Διευκρινίζω όχι για ΑΣΕΠ προκηρύξεις.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Λογικα στο συγκεκριμενο πτυχιο δεν θα εχει online πλατφορμα που βαζεις τους κωδικους και στα βγαζει, γιατι γενικα δεν εχουν παρει τηλεφωνο να παμε να συπληρωσουμε χαρτι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες