Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Crypton X
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Crypton X »

6-7 άτομα θα δώσουν αύριο εντάξει ; Αυτοί θα είναι ; Θα μπορεί κάποιος από εσάς να μπορεί να παρευρεθεί εκεί ;
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Ήταν και κάποιοι που δεν πήραν υγειονομική καρτέλα όποτε κάλεσαν περισσότερους επιλαχόντες εξ αρχής
Crypton X
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Θα μπορέσει κάποιος από εσάς παιδιά να είναι αύριο εκεί να δει γιατί είναι επίφοβο να τους περάσουν στα μουλωχτά αυτούς τους 7 μπροστά στα μάτια μας κόπηκαν άτομα για πολύ παραπάνω από τα όρια τους χρόνους και τους δηλωσαν και καλά αναβολή ενώ έπρεπε να κοπούν ! Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό, σε καμία των περιπτώσεων, δηλαδή εμείς ***** και χαζοί είμαστε που τα βγάλαμε στα όρια μας και κάναμε τις προπονήσεις μας ! Ούτε καν ΔΜΣ δεν μέτρησαν και άτομα κομμένα στα ψυχοτεχνικα τα πέρασαν ! Αν είναι δυνατόν !
Prok1997
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Prok1997 »

Παιδιά θα βγουνε τελικοί πίνακες με ανακατατάξεις στου επιτυχόντες;Δηλαδή μπορεί κάποιος επιτυχών να αλλάξει περιοχή με βάση την σειρά προτίμησης ;

Tzoulianos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Tzoulianos »

Πόσοι περίπου δεν πήραν καρτέλα; Καμιά δεκαριά?
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από spyros94 »

Παιδιά γιατί μόνο αύριο δίνουν; Όσοι πήραν αναβολή δε δίνουν 1 Οκτωμβριου κάτι τέτοιο δεν έλεγε η ημερομηνία στο φυλλάδιο (εγώ πέρασα απλά μας νοιάζει όλους και για τους τελικούς πίνακες και κυρίως για να ξέρουμε ποτε περίπου θα πάμε για εκπαίδευση ώστε να φύγουμε από τις δουλειές μας κτλπ) ;
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kratoss »

Παιδιά δεν νομίζω να επιτρέπουν σε κανέναν να μπει στο χώρο διεξαγωγής των αγωνισμάτων. Αλλ ακόμα και να είναι κάποιος μπροστά δεν μπορεί να κάνει κάτι σε περίπτωση που η επιτροπή τους χαριστεί. Απαγορεύεται εξάλλου να καταγράψεις την διαδικασία. Τώρα για τον ΔΜΣ ίσως κάποιοι να ήταν εκτός Ορίων και όντως δεν το μέτρησαν αλλά δεν νομίζω να μπορεί να αποδειχθεί και αυτό κάπως. Οποίοι πέρασαν πέρασαν νομίζω. Μου φαίνεται εντελώς ακραίο να μας ξανακαλέσουν για να μας μετρήσουν δμς.

Παντως αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία για την διαδικασία που ακολουθείται ας μας πει. Τώρα η αστυνομία θα στείλει στην τράπεζα τα στοιχεία μας και θα μας καλέσουν από εκεί;

Crypton X
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Prok1997 έγραψε:Παιδιά θα βγουνε τελικοί πίνακες με ανακατατάξεις στου επιτυχόντες;Δηλαδή μπορεί κάποιος επιτυχών να αλλάξει περιοχή με βάση την σειρά προτίμησης ;

Ναι εννοείται θα έχουμε εάν οι κομμένοι στα αθλήματα δεν περάσουν στα μουλωχτά αύριο !

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Crypton X έγραψε:Θα μπορέσει κάποιος από εσάς παιδιά να είναι αύριο εκεί να δει γιατί είναι επίφοβο να τους περάσουν στα μουλωχτά αυτούς τους 7 μπροστά στα μάτια μας κόπηκαν άτομα για πολύ παραπάνω από τα όρια τους χρόνους και τους δηλωσαν και καλά αναβολή ενώ έπρεπε να κοπούν ! Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό, σε καμία των περιπτώσεων, δηλαδή εμείς ***** και χαζοί είμαστε που τα βγάλαμε στα όρια μας και κάναμε τις προπονήσεις μας ! Ούτε καν ΔΜΣ δεν μέτρησαν και άτομα κομμένα στα ψυχοτεχνικα τα πέρασαν ! Αν είναι δυνατόν !

Δεν μπορεις να κανεις τιποτα, μη σου πω θα βρεις και τον μπελα σου αν βγαλεις φωνη εκεινη την στιγμη.

Στους ΕΠΟΠ, υπηρχαν ατομα που ηταν υπερβαροι και τους εγραφαν για αδυνατους μπροστα στα ματια των παιδιων, παντα γινονται αυτα απλα ισως να ειναι η πρωτη φορα που το βιωνεις σε προκηρυξη εσυ.

Καλη σου επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
apolele
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από apolele »

Κόπηκαν και σήμερα τα παιδια που είχαν παρει αναβολή και όπως ήταν απόλυτα λογικό 🤮🤮🤮🤮 θα ξαναδώσουν την 01/10 με καινουργιο τραυματισμό. Ντροπή αυτά δεν έχουν ξαναγίνει. Όπως και ο ΔΜΣ δεν νομίζω να είναι τυχαίο που τον ξέχασαν θα έφερνε στεναχώρια σε πολλους σίγουρους επιτυχόντες.01/10 τώρα θα δουμε τι άλλο θα γίνει για να περασουν τους δυο φορες κομμενους (επιτυχόντες)
Trapezitis
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Trapezitis »

Kratoss έγραψε:Παιδιά δεν νομίζω να επιτρέπουν σε κανέναν να μπει στο χώρο διεξαγωγής των αγωνισμάτων. Αλλ ακόμα και να είναι κάποιος μπροστά δεν μπορεί να κάνει κάτι σε περίπτωση που η επιτροπή τους χαριστεί. Απαγορεύεται εξάλλου να καταγράψεις την διαδικασία. Τώρα για τον ΔΜΣ ίσως κάποιοι να ήταν εκτός Ορίων και όντως δεν το μέτρησαν αλλά δεν νομίζω να μπορεί να αποδειχθεί και αυτό κάπως. Οποίοι πέρασαν πέρασαν νομίζω. Μου φαίνεται εντελώς ακραίο να μας ξανακαλέσουν για να μας μετρήσουν δμς.

Παντως αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία για την διαδικασία που ακολουθείται ας μας πει. Τώρα η αστυνομία θα στείλει στην τράπεζα τα στοιχεία μας και θα μας καλέσουν από εκεί;

... Η τράπεζα θα σε καλέσει όταν θα αποφοιτήσεις από την σχολή εκπαιδεύσεις... Τότε αποκτάς δικαίωμα προσλήψεις για αυτό ο νου σας να είστε οκ και να αποφοιτήσεις με επιτυχία...
Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Alexhsupra »

Παιδιά να μας πει κάποιος αν γνωρίζει... Έχουμε ιδέα στο περίπου πότε μπορεί να παμε σχολή και που; Επίσης Κατά την διάρκεια Της σχολής πληρωνόμαστε Η οχι;
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kratoss »

Η αποζημίωση για κάθε ημέρα εκπαίδευσης δεν μπορεί να είναι κατώτερη του 1/30 των αποδοχών που ορίζονται με τη σύμβαση πρόσληψης.
Crypton X
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν μπορεις να κανεις τιποτα, μη σου πω θα βρεις και τον μπελα σου αν βγαλεις φωνη εκεινη την στιγμη.

Στους ΕΠΟΠ, υπηρχαν ατομα που ηταν υπερβαροι και τους εγραφαν για αδυνατους μπροστα στα ματια των παιδιων, παντα γινονται αυτα απλα ισως να ειναι η πρωτη φορα που το βιωνεις σε προκηρυξη εσυ.

Καλη σου επιτυχια.
Έχω δώσει και σε αλλες δυο όποτε έχω δει πολλά και δεν πρόκειται να τους αφήσω να κάνουν παρανομίες και αδικίες ξανά οκ ; Δεν πρόκειται να χάσω την θέση μου για κανένα από αυτούς ; Και εγώ δεν έβγαζα τα αθλήματα αλλά ζορίστηκα και εκαν προπόνηση Καο πλήρωσα και προπονητή και θυσίασα το καλοκαίρι μου κατάλαβες ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 17, 2021 4:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Crypton X
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

apolele έγραψε:Κόπηκαν και σήμερα τα παιδια που είχαν παρει αναβολή και όπως ήταν απόλυτα λογικό 🤮🤮🤮🤮 θα ξαναδώσουν την 01/10 με καινουργιο τραυματισμό. Ντροπή αυτά δεν έχουν ξαναγίνει. Όπως και ο ΔΜΣ δεν νομίζω να είναι τυχαίο που τον ξέχασαν θα έφερνε στεναχώρια σε πολλους σίγουρους επιτυχόντες.01/10 τώρα θα δουμε τι άλλο θα γίνει για να περασουν τους δυο φορες κομμενους (επιτυχόντες)
Αν είναι δυνατόν οι επιλαχόντες που θα είστε κει και όσοι δίκαια τραυματίστηκατε να είστε μπροστά ! Εμετικοί

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης