Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Καλημέρα κύριοι. Έμειναν 2 γιατροί για να συμπληρωθεί η καρτέλα. Όλοι οι γιατροί εκτός από τον περίεργο τον οφθαλμίατρο με δέχτηκαν χωρίς ραντεβού καθώς έχουμε το παραπεμπτικό πάνω στην υγειονομική καρτέλα. Απλά ενημερώνετε ότι είναι για εξετάσεις για την ελληνική αστυνομία. Και το 19 και τώρα δεν έκλεισα ραντεβού ούτε εγώ ούτε οι γνωστοί μου που πέρασαν ειδικοί φρουροί. Όσο αφορά τον περίεργο, στη γραμματεία μου έβαλαν ένα εμβόλιμο ραντεβού για να μην έχω πρόβλημα με τον τύπο. Το 19 είχα τσακωθεί δυστυχώς με τον ίδιο. Μάλλον δεν γουστάρει όσους είναι για υγειονομικές για την αστυνομία.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Και προτιμήστε στρατιωτικά νοσοκομεία. Καλή δύναμη σε όλους.
Καλησπέραα! Μπορεί ν απαντήσει κάποιος με σιγουριά μέχρι πιο όνομα πρέπει ν καλέσουν στην Α κατηγορία στους επιλαχόντες; Όνομα και μόρια. Υπάρχει κάποιος που ρώτησε;
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πήραν 62 άτομα στην Α και πρέπει ν πάνε για αθλήματα 84 αρά 22 άτομα από τους επιλαχόντες σωστά?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Teoteo έγραψε:Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πήραν 62 άτομα στην Α και πρέπει ν πάνε για αθλήματα 84 αρά 22 άτομα από τους επιλαχόντες σωστά;
Λογικά έτσι είναι. Απλά υπάρχει και περίπτωση να είναι και κάποιοι επιλαχόντες που δεν έχουν δηλώσει Αθήνα όποτε να μην είναι ακριβώς οι πρώτοι 22 από τον πίνακα της Αθήνας. Σε κάθε περίπτωση δεν χάνεις κάτι να παρεις ένα τηλεφωνο να ρωτήσεις για σιγουριά αν βρίσκεσαι στους επιλαχόντες ή οχι. Αν και μάλλον θα σε είχαν ενημερώσει στην περίπτωση που ήσουν.
84 άτομα πάνε. Ενώ πίστευα ότι είμαι 82 πήρα στην προκυρηξη και μου είπαν ότι είμαι 85 θέση και ότι είμαι τυχερός επειδή 2 άτομα ακύρωσαν την συμμετοχή τους οπότε θα πάω κανονικά για αθλήματα. Δεν ρώτησα αν αυτά τα 2 άτομα ήταν επιτυχόντες ή επιλαχόντες. Οπότε λογικά και η Χρόνη Ελένη θα κληθεί για αθλήματα αν αυτά π μου λένε ισχύουν
-
karaflas325 έγραψε:Καλημέρα κύριοι. Έμειναν 2 γιατροί για να συμπληρωθεί η καρτέλα. Όλοι οι γιατροί εκτός από τον περίεργο τον οφθαλμίατρο με δέχτηκαν χωρίς ραντεβού καθώς έχουμε το παραπεμπτικό πάνω στην υγειονομική καρτέλα. Απλά ενημερώνετε ότι είναι για εξετάσεις για την ελληνική αστυνομία. Και το 19 και τώρα δεν έκλεισα ραντεβού ούτε εγώ ούτε οι γνωστοί μου που πέρασαν ειδικοί φρουροί. Όσο αφορά τον περίεργο, στη γραμματεία μου έβαλαν ένα εμβόλιμο ραντεβού για να μην έχω πρόβλημα με τον τύπο. Το 19 είχα τσακωθεί δυστυχώς με τον ίδιο. Μάλλον δεν γουστάρει όσους είναι για υγειονομικές για την αστυνομία.
Πρέπει να πάρουμε και ξεχωριστό χαρτί γνωμάτευσης από τον κάθε γιατρό ή μόνο συμπληρώνουν πάνω στην καρτέλα;
-
Teoteo έγραψε:84 άτομα πάνε. Ενώ πίστευα ότι είμαι 82 πήρα στην προκυρηξη και μου είπαν ότι είμαι 85 θέση και ότι είμαι τυχερός επειδή 2 άτομα ακύρωσαν την συμμετοχή τους οπότε θα πάω κανονικά για αθλήματα. Δεν ρώτησα αν αυτά τα 2 άτομα ήταν επιτυχόντες ή επιλαχόντες. Οπότε λογικά και η Χρόνη Ελένη θα κληθεί για αθλήματα αν αυτά π μου λένε ισχύουν
Είπαν θα σε ενημερώσουν για την παραλαβή καρτέλας;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Kratoss έγραψε:Πρέπει να πάρουμε και ξεχωριστό χαρτί γνωμάτευσης από τον κάθε γιατρό ή μόνο συμπληρώνουν πάνω στην καρτέλα;
Ο ψυχίατρος και ο χειρουργός σημείωσαν μονο την καρτέλα. Αύριο περνάω οφθαλμίατρο και παθολόγο. Ο παθολόγος λογικά μονο καρτέλα γιατί θέλει να τσεκάρει ακτινογραφία και εξετάσεις μικροβιολογικές. Ακτιν, μικρ, καρδ και ωρλ σου δίνουν αποτελέσματα εξετάσεων και συμπληρώνουν την καρτέλα. Αν θυμάμαι σωστά από το 19 και ο οφθαλμίατρος μονο καρτέλα. Πάντα για δημόσιο νοσοκομείο μιλαω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 10, 2021 3:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι τις επόμενες μερες
Karaflas Αθηνα βρισκεσαι?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Nic27 έγραψε:Karaflas Αθηνα βρισκεσαι;
Ναι φίλε.
-
karaflas325 έγραψε:Ο ψυχίατρος και ο χειρουργός σημείωσαν μονο την καρτέλα. Αύριο περνάω οφθαλμίατρο και παθολόγο. Ο παθολόγος λογικά μονο καρτέλα γιατί θέλει να τσεκάρει ακτινογραφία και εξετάσεις μικροβιολογικές. Ακτιν, μικρ, καρδ και ωρλ σου δίνουν αποτελέσματα εξετάσεων και συμπληρώνουν την καρτέλα. Αν θυμάμαι σωστά από το 19 και ο οφθαλμίατρος μονο καρτέλα. Πάντα για δημόσιο νοσοκομείο μιλαω.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 10, 2021 3:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Kratoss έγραψε:Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
Τίποτα φίλε. Τι ευχαριστώ. Για ένα καλύτερο μέλλον παλεύουμε όλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 10, 2021 3:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σ ευχαριστουμε karaflas ! Σε ποιο νοσοκομειο πήγες. Πηγα σε 2 εγω και μου λενε μονο με ραντεβου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες