Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Η οππι καλα καλα δε βγηκαν τα οριστικα. Εκτός αν τα κανουν φαστ τρακ. Τι να πω θα δειξει. Παντος μ φαινεται περιεργο να θελουν να κανουνε το πρωτο 10ημερο πκε κ μαζι με οππι ενω δν εχουν βγει. Θα δειξει αναμονή
Ο. Π. Κ. Ε
Η προκήρυξη δεν ακυρώθηκε;
Demetrius xanthos, αθηνα ειστε; Να ρθω κι εγω μαζι σας ρε για προπονηση.
Αα οκ, καλες προπονησεις! Για τις εξετασεις στο νοσοκομειο, ξερει κανενας, γινονται μονο με ραντεβου; Γιατι αν ειναι ετσι, τον ηπιαμε
Ευχαριστούμε φιλε επισεις. Δεν εχω ιδεα φαντάζομαι πως ναι με τετοιες καταστασεις που ζουμε. Εμεις ακομη δεν πήραμε καρτέλες ακομη για να δουμε πως θα κινηθούμε για να μπορεσω να σ πω
Ο. Π. Κ. Ε
Αν έχεις κάποια ενημέρωση από Λάρισα φίλε μου στείλε κάτι εδώ γιατί αγχώνομαι και εγώ Θα κάνω τι ίδιο
Παρτε τηλ στη γαδα και ζητηστε το τηλ του γραφειου 338. Απο εκει παρελαβα την καρτελα μου. Ισως σας βοηθησει η αξιωματικος. Να ξερετε οτι το χαρτι που παρελαβα απο το Α. Τ. Που ειχα κανει την αιτηση μου, εγραφε διορία απο 5/8/2021-9/8/2021 να παω στη γαδα να παραλαβω την καρτελα μου. Κινητοποιηθειτε παιδια. Μην τ αφήνετε.
Εσυ απο Αθήνα. Εμεις απο λαρισα τι μπορούνε να κάνουμε; Αφου εδω δεν εχουν καμία ενημερωση λένε
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
δηλαδή ακόμη δεν σας πήρε η Λάρισα από το τμήμα ή από την δνση πάρτε τηλέφωνα η να πάτε από εκεί.Xanthos έγραψε:Εσυ απο Αθήνα.Εμεις απο λαρισα τι μπορούνε να κάνουμε; Αφου εδω δεν εχουν καμία ενημερωση λένε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
η πάρτε τηλ στ αρχηγειοΕΛ. ΑΣ έγραψε:δηλαδή ακόμη δεν σας πήρε η Λάρισα από το τμήμα ή από την δνση πάρτε τηλέφωνα η να πάτε από εκεί.Xanthos έγραψε:Εσυ απο Αθήνα.Εμεις απο λαρισα τι μπορούνε να κάνουμε; Αφου εδω δεν εχουν καμία ενημερωση λένε
Όχι δεν μας πηρε. Αντε ενταξει εμενα ειμαι επιλαχων. Αν ισχυει ο πινακας που καλουν ανα μερος εμενα δεν θα με καλεσουν λογικα. Αλλα τα παιδια τους επιτυχών ουτε καν ακομη. Βλέπουμε απο Δευτέρα
Ο. Π. Κ. Ε
Εγω προσωπικά πηρα 2 φορες τηλέφωνο μια στο τμημα και μια στο αριθμό απο το γραφείο που ειχα κανει την αίτηση και δεν ξέρουν τιποτα.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Ακριβώς τα ίδια και εγώ από Λάρισα που είμαι επιτυχών.
Παρτε τηλ στη γαδα παιδια. Απο εκει δινονται ολες οι εντολες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες