παίζει κ αυτό μετά 15/8 ως 20MakisD έγραψε:Θα βγουν τα αποτελέσματα σύντομα μετα το καλοκαίρι όμως
Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
pepegas έγραψε:MakisD έγραψε:Παίρνεται τηλ όλοι το κοριτσάκι στην προκήρυξη γιατί η προϊσταμένη εχει φύγει με άδεια και την έχετε χαλάσει φίλε βαλε μυαλό λίγο και ηρεμία να υπάρχει γιατί άμα σε βρω από κοντά θα ζητάς συγνώμη για αυτά που λες
Εχει 35 βαθμους και δεν μπορω να ανατριχιασω ρε συ μην με κανεις ετσι.
Εχεις δικιο. Συγνωμη που δινω αξια σε κατι πλεμπες καλη ωρα ζορικλα επιλαχων (εισαι ο μονος που εβγαζε χολη εδω περα αν αναρωτιεσαι γιατι τρως μπουλινκ).
Κάνει πολύ ζέστη η αλήθεια αυτή είναι όλη την εβδομάδα λεει 45 εδω στην λαμια... Θα έχουν υδρωσει τα χέρια τους αρα περιμένουμε από τον νέο μηνα την τελευταία υπογραφή γιατί αν γλίστρησει το στυλό και πέσει κάτω είναι το αντίστοιχο με το σαπούνι... Καλη αναμονή και καλα μπάνια φιλε χαβαλέ κάνουμε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Makisd Καλημέρα Φίλε... Εχεις Καμια πληροφορία για αποτελεσματα Κ λοιπα; Εσυ εισαι επιτυχων;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 61
Τα αθλήματα τα μας θα γίνουν μετά των Οππι άρα θα πάει πίσω η διαδικασία ! Έχουμε δρόμο ακόμα Μπροστά μας
-
- Posts in topic: 190
Μετά την οππι γιατί να πάνε τα αθλήματα;
-
Γιατί έχουμε ακομα δρόμο ως που να μας πάρουν !Kratoss έγραψε:Μετά την οππι γιατί να πάνε τα αθλήματα;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
μαζί με τους οππι. Είναι τ σχέδιο για πκεNick greek έγραψε:Γιατί έχουμε ακομα δρόμο ως που να μας πάρουν !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Ιούλ 27, 2021 9:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Περίεργο να γίνουν οι πκε μετά τις πκε των οππι αφού αυτή η προκήρυξη εκδόθηκε νωρίτερα.
Πάντως νομίζω μετά από τόσο καιρό που καθυστέρησε θα έχουμε ρεκόρ επιτυχίας στα αθλήματα, νομίζω θα είναι η προκήρυξη που θα κοπούν οι λιγότεροι επιτυχόντες.
Πάντως νομίζω μετά από τόσο καιρό που καθυστέρησε θα έχουμε ρεκόρ επιτυχίας στα αθλήματα, νομίζω θα είναι η προκήρυξη που θα κοπούν οι λιγότεροι επιτυχόντες.
Καλα αυτο σχετικό ειναι. Το οτι εχουν χρονο δεν σημαίνει οτι τα βγαζουν. Ας ειναι κανονικα τα αθλήματα κ να ειναι τυπικοί στα ορια κ. Βλεπουμε... Αν κ παλι λίγοι είναι 70 ατομα ποσοι να κοπουν?
Ο. Π. Κ. Ε
-
Είναι αρκετοί με προϋπηρεσία σε σώματα ασφαλείας που σημαίνει ότι τα έχουν ξαναπεράσει, ελάχιστες κοπέλες που συνήθως κόβονται πιο εύκολα, οι περισσότεροι είναι από ειδικές δυνάμεις, είναι και λίγα τα άτομα, δόθηκε και αρκετός χρόνος για προπόνηση. Δύσκολα τα βλέπω για τους επιλαχόντες.
Ου καλα νασαι. Εγω στην β ειμαι. Επιλαχών πρεπει να κοπουν 6 άτομα να έρθει η σειρα μου κ δεν το βλεπω καν.14 ατομα να κοπουν οι 6; Χαχαχχα
Ο. Π. Κ. Ε
-
Θα Κόπουν ελάχιστα ελάχιστα άτομα γιατί όντως είναι μόνο 70 άτομα προκήρυξη ! Καλό είναι που δίνεται χρόνος σε όλους να προετοιμαστούν και να δώσουν τα αθλήματα !
-
Xanthos έγραψε:Ου καλα νασαι. Εγω στην β ειμαι. Επιλαχών πρεπει να κοπουν 6 άτομα να έρθει η σειρα μου κ δεν το βλεπω καν.14 ατομα να κοπουν οι 6; Χαχαχχα
Καλά δεν είναι ακατόρθωτο αλλά δύσκολα τα πράγματα γιατί ενώ παίζουν επιτυχοντες και σε άλλες προκηρύξεις μάλλον θα επιλέξουν την τράπεζα. Πάντως αν τελικά πάρει και επιλαχόντες από αυτή την προκήρυξη θα είσαι μέσα σίγουρα.
Μακαρι να παρει σε αυτους και τους υπόλοιπους 25 που έλεγαν. Τοτε ναι θα ειμαι. Κ εγω ετσι πιστεύω οτι δυσκολα θα πανε οππι. Στην δικη μ κατηγορία μεχρι την δικη μ σειρα ειναι 5 επιτυχόντες οππι και 6 επιλαχόντες κοντινοί. Δλδ για επιλαχών 82 θεση στην β κατηγορία. Θα δείξει βέβαια
Ο. Π. Κ. Ε
-
Λογικά θα πάρει σίγουρα ακόμα 25 άτομα αφού έχουν εγκρίνει 101 άτομα τα οποία έχουν πει θα σπάσουν σε 76 +25 ακόμα για Αθήνα.Απλά έχει σημασία λογικά και ποτε θα αποφασίσουν να τους πάρουν, δεν ξέρω για ποσο καιρό είναι έγκυροι οι πίνακες. Προσωπικά θεωρώ πιθανότερο να πάρει πάντως από αυτό το διαγωνισμο από το να κάνει καινούργιο μόνο για 25 άτομα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες