Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Καλησπέρα... Τι έγινε πολύ ησυχία. Ξεμειναμε από νέα?
Εβαλα στο γατι μου να φαει μεταξυ 2 μπολ.
Το 1 εγραφε αυτη την εβδομαδα πινακες
Το 2ο εγραφε την επομενη.
Πηγε και εφαγε μισο και απο τα 2 μπολ οποτε δεν εχω καθαρη απαντηση να δωσω παναθεμα με.
Το 1 εγραφε αυτη την εβδομαδα πινακες
Το 2ο εγραφε την επομενη.
Πηγε και εφαγε μισο και απο τα 2 μπολ οποτε δεν εχω καθαρη απαντηση να δωσω παναθεμα με.
E.K.A.M-CTSFO
Χαχαχα ειααι τρελός. Εγώ μιλησα σημερα με την κοπέλα που πηρα την προηγούμενη εβδομάδα στο τηλ τις προκήρυξης. Πολύ εξυπηρετική. Μ. Ειπε ότι υπογραφή θελουν και τα ανεβαζουν. Μ λεει απο μερα σε μερα η απο ωρα σε ωρα. Λεω αυτή την εβδομάδα θα βγούνε; Κ μ είπε ενα ξερό ναι. Τωρα ισχύει η οχι θα δείξει
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 61
Xanthos έγραψε:Χαχαχα ειααι τρελός. Εγώ μιλησα σημερα με την κοπέλα που πηρα την προηγούμενη εβδομάδα στο τηλ τις προκήρυξης. Πολύ εξυπηρετική. Μ. Ειπε ότι υπογραφή θελουν και τα ανεβαζουν. Μ λεει απο μερα σε μερα η απο ωρα σε ωρα. Λεω αυτή την εβδομάδα θα βγούνε; Κ μ είπε ενα ξερό ναι. Τωρα ισχύει η οχι θα δείξει
Είπαμε είναι σε άδεια ο υπουργός για αυτό δεν έχει υπογράψει, είναι έτοιμα τα αποτελέσματα... Μην αγχώνεστε !
Ποια αδεια ρε πατοψαρο, ο Υπουργος παει Μυκονο ακου αδεια.Σε ολα τα νηματα γραφεις ανοησιες, δε κανεις ουτε για κομπαρσος!
-
- Στρατιώτης
Στρατηγέ μου είσαι κομπλέ
-
Βούλωνε και μιλαPlayer7 έγραψε:Ποια αδεια ρε πατοψαρο, ο Υπουργος παει Μυκονο ακου αδεια.Σε ολα τα νηματα γραφεις ανοησιες, δε κανεις ουτε για κομπαρσος!
Πιο ευγενικά από την στιγμή που δεν σε έχω προσβάλει !
Θα βγουν τα αποτελέσματα σύντομα μετα το καλοκαίρι όμως
Xanthos έγραψε:Χαχαχα ειααι τρελός. Εγώ μιλησα σημερα με την κοπέλα που πηρα την προηγούμενη εβδομάδα στο τηλ τις προκήρυξης. Πολύ εξυπηρετική. Μ. Ειπε ότι υπογραφή θελουν και τα ανεβαζουν. Μ λεει απο μερα σε μερα η απο ωρα σε ωρα. Λεω αυτή την εβδομάδα θα βγούνε; Κ μ είπε ενα ξερό ναι. Τωρα ισχύει η οχι θα δείξει
Εμενα παλι με ειπαν οτι ειναι στο αρχηγειο της ΕΛΑΣ οποτε δεν γινεται να μην βγουν αυτη την εβδομαδα τι διαολο.
E.K.A.M-CTSFO
-
Είτε αυτή την εβδομάδα είτε την επόμενη θα βγουν Δεν πάει πιο πίσω η ανακοίνωση των οριστικών ! Και από Σεπτέμβρη αθλήματα !
Μακάρι ρε φιλε μακάρι αντε να δουμε απο μερα σε μέρα
Ο. Π. Κ. Ε
Nick greek έγραψε:Είτε αυτή την εβδομάδα είτε την επόμενη θα βγουν Δεν πάει πιο πίσω η ανακοίνωση των οριστικών ! Και από Σεπτέμβρη αθλήματα !
Μήπως θα βγούν και 15αυγουστου; Τι τρελές λέτε ειπα μετα το καλοκαίρι
MakisD έγραψε:Μήπως θα βγούν και 15αυγουστου; Τι τρελές λέτε ειπα μετα το καλοκαίρι
Στα τετοια μας τι ειπες εσυ προσωπικα
Προχωραμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιούλ 27, 2021 4:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
pepegas έγραψε:Στα τετοια μας τι ειπες εσυ προσωπικα
Προχωραμε...
Παίρνεται τηλ όλοι το κοριτσάκι στην προκήρυξη γιατί η προϊσταμένη εχει φύγει με άδεια και την έχετε χαλάσει φίλε βαλε μυαλό λίγο και ηρεμία να υπάρχει γιατί άμα σε βρω από κοντά θα ζητάς συγνώμη για αυτά που λες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιούλ 27, 2021 4:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
Χαλαρώστε... Πάτε καμμία θάλασσα κλπ. Το είπαμε έχει άδειες πολλές. Προϊσταμένη επιτελάρχης κλπ... Οι πίνακες είναι εκεί όσοι έχουν περάσει το ξέρετε... Λοιπόν τη ανασφάλεια είναι αυτή που έχετε κάποιοι.. Παιδάκια είστε; Βρίζετε απειλείται κλπΈλεος για να σας κόψουν οι ψυχολόγοι ταμαμ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες