Nick greek έγραψε:Έτσι και αλλιώς από ότι νου έχει πει ένας γνωστός μου που είναι συνταξιούχος τώρα και δούλευε Ττε, σε 3-4 χρόνια μικρά υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος, όπως Σαμος, Αλεξανδρούπολη και αλλά 2-3 θα κλείσουν και θα μεταφέρθει το προσωπικό σε κοντινότερα υποκαταστήματα .
Ισχύει ότι έχουν ήδη κλείσει κάποια υποκαταστήματα και πολύ πιθανό να κλείσουν και αλλά, σε κάποια κιόλας νομίζω πλέον δεν έχουν 24 ωρη φύλαξη. Στα νησιά και στην Λαμία έχω την εντύπωση.
Υποθέτω πριν την προκήρυξη θα μπορούσαν να αιτηθούν όσοι ήθελαν να πάρουν μετάθεση σε άλλη πόλη και ότι θέση περίσσεψε στην επαρχία θα μπήκε στην προκήρυξη.
Xanthos έγραψε:Εσυ δεν ειχες πει αυτη την εβδομαδα;
Ναι αυτήν την πληροφόρηση είχα ! Αν δεν βγουν λέω λέω μέχρι τέλος Ιουλίου θα πάει και άλλο πίσω ούτως η άλλως έχω πει πάνε με αργούν ρυθμόυς Γιατί δεν βιάζονται . και άθληματα ξέρω για Σεπτεμβρίο!
Παιδιά πήρα πάλι τηλέφωνό Πάλι στο τηλέφωνο Της προκυρηξης. Μου είπαν εντός ολίγων ημερών θα εκδοθούν και συγκεκριμένα εντός του μήνα... Αυτά μου είπαν αυτά σας λέω...
Άντε να δουμε τι θα δουμε. Εγω χθες που πηρα μ ειπαν κατι για τελος τις εβδομαδας. Μετα κατι για την αλλη. Μετα ότι ειναι σε επεξεργασια και πρεπει να υπογράψει ο υπουργός. Αντε να δουμε. Βγαλε άκρη
Το μισθολόγιο για τους υπαλληλους μεσα το εχω βρει. Για τους φρουρούς οχι. Πολλοι λενε 1300 με 1400 δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Αλλα. Κατι που ειχα διαβασει ειναι 980+ αν εχεις τελειωσει τει αει λυκειο αν εισαι παντρεμένος κτλπ
Ναι τι επιδόματα παίρνουν οι φρουροί δεν ξέρω. Αλλά λογικά θα υπάρχει κάποιο επίδομα φρουρού/χρηματαποστολών ή κάτι τέτοιο. Συν τα επιδόματα σπουδών για όποιον έχει πτυχία, γάμου κλπ. Και το επίδομα κεντρικής τράπεζας που μάλλον για τους φρουρούς θα είναι χαμηλό. Αλλά από αυτά που έχω διαβάσει/ακούσει 1000 στην χειρότερη θα είναι, αλλά μάλλον παραπάνω.
Kratoss έγραψε:Ναι τι επιδόματα παίρνουν οι φρουροί δεν ξέρω. Αλλά λογικά θα υπάρχει κάποιο επίδομα φρουρού/χρηματαποστολών ή κάτι τέτοιο. Συν τα επιδόματα σπουδών για όποιον έχει πτυχία, γάμου κλπ. Και το επίδομα κεντρικής τράπεζας που μάλλον για τους φρουρούς θα είναι χαμηλό. Αλλά από αυτά που έχω διαβάσει/ακούσει 1000 στην χειρότερη θα είναι, αλλά μάλλον παραπάνω.
940-50 παίρνουν οι σοφρονιστικοι και φρουροί της Ττε θα παίρνουν 1040-50 δηλαδή αυτή η διαφορά μόνο ;