33 ΛΔΒ - Πολύκαστρο (Κιλκίς)
- leuterkil
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Προγραμματιστής
Καλησπέρα παιδιά υπηρετώ στην Κύπρο διαβιβαστης και η μετάθεση μου βγήκε για την 33 ΛΔΒ ξέρει κανείς πως πάει εκεί από υπηρεσίες, διοικητή κλπ?
Αν τελικά ήρθες, καλώς ήρθες! Δεν μπορώ βέβαια να σου πω συγκεκριμένα για ΛΔΒ, αλλά γενικά:
1. Οι υπηρεσίες είναι λίγο τρέξιμο αλλά νομίζω (πάντα με τη δικιά μου οπτική) ότι είναι καλά.
2. Δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο θέμα με στελέχη. Τουλάχιστον όχι όπως κάποιες ιστορίες τρόμου που έχω διαβάσει και ακούσει από άλλες μονάδες.
3. Το κλίμα γενικότερα είναι χαλαρό. Μόνο όταν έρχεται κανένας στρατηγός τρέχουμε παραπάνω. Αλλά αυτό είναι αναμενόμενο.
4. Το φαγητό είναι κακό εώς μέτριο και πολύ προβλέψιμο.
5. Το ΚΨΜ υπάρχει κυρίως για τον καφέ. Περισσότερα είδη δύσκολα θα βρεις. Υπάρχουν αυτόματοι πωλητές στο ΛΣ όμως!
1. Οι υπηρεσίες είναι λίγο τρέξιμο αλλά νομίζω (πάντα με τη δικιά μου οπτική) ότι είναι καλά.
2. Δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο θέμα με στελέχη. Τουλάχιστον όχι όπως κάποιες ιστορίες τρόμου που έχω διαβάσει και ακούσει από άλλες μονάδες.
3. Το κλίμα γενικότερα είναι χαλαρό. Μόνο όταν έρχεται κανένας στρατηγός τρέχουμε παραπάνω. Αλλά αυτό είναι αναμενόμενο.
4. Το φαγητό είναι κακό εώς μέτριο και πολύ προβλέψιμο.
5. Το ΚΨΜ υπάρχει κυρίως για τον καφέ. Περισσότερα είδη δύσκολα θα βρεις. Υπάρχουν αυτόματοι πωλητές στο ΛΣ όμως!
Να ρωτήσω κάτι αδερφέΈκανα βασική εκπαίδευση Πολύκαστρο 525 και τώρα πάω για 20 μέρες 33 λδβ
Τι παίζει εκεί; Ξέρεις;
Τι παίζει εκεί; Ξέρεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες