Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
panos7
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από panos7 »

nesapouliata έγραψε:Καλημέρα και πάλι σε όλους!

Πήρα τηλέφωνο σήμερα ΑΝΥΕ ξανά (μου είχαν πει την Παρασκευή να καλέσω σήμερα) και μου είπαν ότι δεν έχει πάει ακόμα ο φάκελος.

Σε ερώτησή τους, για το μέχρι πότε πρέπει να παρουσιαστώ απάντησα μέχρι 30 Σεπτεμβρίου όπως και έγραφε το παραπεμπτικό της Στρατολογίας και μου είπαν να τους καλώ 1 φορά την εβδομάδα.

Θα πρέπει να αρχίσω να αγχώνομαι ή θα γίνει η μεταφορά του φακέλου σε εύλογο χρόνο;

Έχεις κάποιος πρότερη εμπειρία σε αυτό;

Ευχαριστώ!

Καλησπερά φίλε, μην αγχώνεσαι για τίποτα, θα έρθει ο φάκελος σου. Δεν φταις εσύ σε κάτι αν καθυστερήσει για τον χ, ψ λόγο. Παίρνε τους τηλέφωνο όπως σου είπαν κανονικά και όλα καλά.

nesapouliata
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nesapouliata »

panos7 έγραψε:Καλησπερά φίλε, μην αγχώνεσαι για τίποτα, θα έρθει ο φάκελος σου. Δεν φταις εσύ σε κάτι αν καθυστερήσει για τον χ, ψ λόγο. Παίρνε τους τηλέφωνο όπως σου είπαν κανονικά και όλα καλά.

Οκ, έτσι θα κάνω! Σε ευχαριστώ πολύ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 06, 2021 2:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λεφ

Δημοσίευση από Λεφ »

Καλησπέρα,Σήμερα πήγα φρουραρχείο για αναβολή λόγο βαριάς μορφής αϋπνίας. Στις 8 περίπου άρχισαν να μας δέχονται (5 άτομα ήμασταν) του λέω του ψυχιάτρου τι έχω άλλα μου λέει χωρίς γνωμάτευση ιατρού δεν μπορεί να κάνει κάτι και μου έγραψε 6 μήνες (να προσθέσω έχω πάρει ένα χρόνο αναβολής μέσω στρατόπεδο μετά από 7 μήνες θητείας) τώρα περιμένω για επιτροπή, λέτε να μην μου εγκρίνουν τους 6 μήνες αναβολής λόγο του ότι δεν έχω χαρτί ιατρού ή θα μπορούσα να τους εξηγήσω το πρόβλημα μου και μου το δώσουν τελικά;

Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

Λεφ έγραψε:Καλησπέρα,Σήμερα πήγα φρουραρχείο για αναβολή λόγο βαριάς μορφής αϋπνίας. Στις 8 περίπου άρχισαν να μας δέχονται (5 άτομα ήμασταν) του λέω του ψυχιάτρου τι έχω άλλα μου λέει χωρίς γνωμάτευση ιατρού δεν μπορεί να κάνει κάτι και μου έγραψε 6 μήνες (να προσθέσω έχω πάρει ένα χρόνο αναβολής μέσω στρατόπεδο μετά από 7 μήνες θητείας) τώρα περιμένω για επιτροπή, λέτε να μην μου εγκρίνουν τους 6 μήνες αναβολής λόγο του ότι δεν έχω χαρτί ιατρού ή θα μπορούσα να τους εξηγήσω το πρόβλημα μου και μου το δώσουν τελικά;

Καλησπέρα Φίλε μου, θεωρώ αρχικά ό, τι έφοσον έχεις πρόβλημα καλό είναι να πας σε κάποιον ειδικό για να σε βοηθήσει κιόλας. Τώρα όσο αφορά τον στρατό με το να έχεις ένα χαρτί απο ένα γιατρό επιβεβαιώνει το πρόβλημα σου και λύνει τα χέρια των ανθρώπων του στρατου να σου δώσουν αναβολή και απαλλαγή. Όσο και καλή διάθεση να έχουν αν δεν έχεις χαρτί πετάς κατα κάποιο τρόπο το μπαλάκι σε αυτούς και είναι λογικό να είναι διστακτικοι να στηριχτουν μόνο στα λόγια κάποιου. Η γνώμη μου έιναι να πας να πάρεις το χαρτί και να είσαι και εσυ ανετος αλλά και αυτοι.

Giorgio

Δημοσίευση από Giorgio »

Καλησπέρα μου στειλανε αυτό το μύνημα, από websms sgdytattik@5512.syzefxis.gov.gr: ΠAPAKAΛOYME OΠΩΣ EΠIKOINΩNHΣETE AMEΣA ME TH ΣTPATOΛOΓIKH YΠHPEΣIA ΔYTIKHΣ ATTIKHΣ ΣTO 2131501780... Εχει έρθει και σε κανέναν άλλον αυτό; Προσωπικά την άλλη Τετάρτη θα μπω, και αύριο θα πήγαινα για την αναβολή στο φρουραρχείο, ΑΜΑ τύχων δεχόντουσαν νωρίτερα από τις 5 τελευταίες ημέρες...
panos7
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από panos7 »

Giorgio έγραψε:Καλησπέρα μου στειλανε αυτό το μύνημα, από websms sgdytattik@5512.syzefxis.gov.gr: ΠAPAKAΛOYME OΠΩΣ EΠIKOINΩNHΣETE AMEΣA ME TH ΣTPATOΛOΓIKH YΠHPEΣIA ΔYTIKHΣ ATTIKHΣ ΣTO 2131501780... Εχει έρθει και σε κανέναν άλλον αυτό; Προσωπικά την άλλη Τετάρτη θα μπω, και αύριο θα πήγαινα για την αναβολή στο φρουραρχείο, ΑΜΑ τύχων δεχόντουσαν νωρίτερα από τις 5 τελευταίες ημέρες...

Καλησπέρα φίλε, το sms νομίζω σε όλους έρχεται όταν είναι να παρουσιαστούμε, αλλά δεν θυμάμαι να λέει αυτό νομίζω... Μήπως έγινε κάτι και θέλουν να σε ενημερώσουν; Πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις. Κανονικά θα πας όπως είπαμε στις 13 του Μηνός για αναβολή, μην αγχώνεσαι.

Jimmy

Δημοσίευση από Jimmy »

Καλησπέρα εγώ Που έχω χαρτί από τον ψυχίατρο 4 μήνες πριν θα έχω κάποιο θέμα; Μπαίνω αυτόν το μήνα
Giorgio

Δημοσίευση από Giorgio »

Τελικά ήταν για το χαρτί της στρατολογίας που το έβγαλα φωτοτυπία άρα δεν ήτανε κάτι σοβαρό. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

Jimmy έγραψε:Καλησπέρα εγώ Που έχω χαρτί από τον ψυχίατρο 4 μήνες πριν θα έχω κάποιο θέμα; Μπαίνω αυτόν το μήνα

Καλησπέρα φίλε μου, Τυπικά ζητάνε το χαρτί να είναι το πολύ ένα μήνα πριν.

αλεξανδρος

Δημοσίευση από αλεξανδρος »

Καλησπερα μαγκες ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις

αν δικαιουμαι απαλλαγη θητειας γιατι η μητερα μου πεθανε πριν μια εβδομαδα μεσα στην θητεια ενω υπηρετουσα. Ειχα μολις κατι μερες που ειχα γυρισει απο την αδεια ορκωκοσιας και εγινε αυτο με την μητερα μου και εφυγα με αδεια και τωρα παλι ειμαι στρατοπεδο. Επισης εχει πεθανει και ο πατερας μου, ειμαι

ορφανος και απο τους δυο γονεις και εχω δυο αδερφους ιδια ηλικια 20 χρονων και εγω τοσο ειμαι Ιδια μερα ειμαστε απλα εγω βγηκα πρωτος και στα χαρτια πρωτος ειμαι ... Δικαιουμαι απαλλαγη για κοινωνικους λογους ; Ευχαριστω

Jimmy

Δημοσίευση από Jimmy »

Καλησπερα και ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Στο φρουραρχειο δεν μου ειπαν κατι οταν αντιγραφανε τα χαρτια ελπιζω να μην εχω θεμα στην επιτροπη τωρα 401
Jimmy

Δημοσίευση από Jimmy »

Παύλος έγραψε:
Jimmy έγραψε:Καλησπέρα εγώ Που έχω χαρτί από τον ψυχίατρο 4 μήνες πριν θα έχω κάποιο θέμα; Μπαίνω αυτόν το μήνα

Καλησπέρα φίλε μου, Τυπικά ζητάνε το χαρτί να είναι το πολύ ένα μήνα πριν.

Καλησπερα και ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Στο φρουραρχειο δεν μου ειπαν κατι οταν αντιγραφανε τα χαρτια ελπιζω να μην εχω θεμα στην επιτροπη τωρα 401

Giorgio

Δημοσίευση από Giorgio »

Εγώ φίλε jimmy δεν νομίζω να σε πάρουν, γιατί, με την λογική πάντα, άμα εσύ έχεις θέματα παράδειγμα λέμε τώρα, και σε βάλουν με το ζόρι μέσα ενώ έχεις περιθώριο, για αναβολή, ενώ έχεις ήδη δείξει χαρτί ότι έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να κινηθείς και νομικά. Για τις extreme περιπτώσεις λέμε τώρα. Έτσι θέλω να πιστεύω, ο άλλος μπορεί να τον βάλουν μέσα με το ζόρι και να θέλει να μαχαιρώσει κανέναν, εκεί δεν φταίει το παιδί.
Jimmy

Δημοσίευση από Jimmy »

Giorgio έγραψε:Εγώ φίλε jimmy δεν νομίζω να σε πάρουν, γιατί, με την λογική πάντα, άμα εσύ έχεις θέματα παράδειγμα λέμε τώρα, και σε βάλουν με το ζόρι μέσα ενώ έχεις περιθώριο, για αναβολή, ενώ έχεις ήδη δείξει χαρτί ότι έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να κινηθείς και νομικά. Για τις extreme περιπτώσεις λέμε τώρα. Έτσι θέλω να πιστεύω, ο άλλος μπορεί να τον βάλουν μέσα με το ζόρι και να θέλει να μαχαιρώσει κανέναν, εκεί δεν φταίει το παιδί.
Ευχαριστω πολυ φιλε Giorgio μακαρι. Ειμαι για απαλλαγη βεβαια συμπληρωσα 2 χρονια αναβολης.

Λεφ

Δημοσίευση από Λεφ »

Είχα πάει φρουραρχείο Αθηνών την Δευτέρα για αναβολή μου έγραψε 6 μήνες ο ψυχίατρος αλλά τώρα που μπήκα stratologia.gr να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται έκαναν ενημέρωση απλά στο σημείωμα κατάταξης Κανονικά στις 13 του μηνός και έγινε αυτό σήμερα μιας και λέει 9/9.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες