κι εμένα το ίδιο έβγαλε, και έβαλα όλα τα στοιχεία σωστά. Η αλήθεια είναι περίμενα να βγάλουν τον παραδοσιακό πίνακα όπως πέρυσι. Τώρα δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο έτσι όπως το έγραψαν, τουλάχιστον σε μέναAdrikos199494 έγραψε: Καλημέρα το το δε βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία σημαίνει ότι δε με πηραν παιδιά έτσι;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
ges_dsl@0007.syzefxis.gov.gr: ΠAPAKAΛOYME OΠΩΣ ENHMEPΩΘEITE AΠO TO www.army.gr ΣTIΣ ANAKOINΩΣEIΣ TYΠOY ΓIA TON TOΠO KAI TON XPONO THΣ EΞETAΣHΣ THΣ ΣΩMATIKHΣ ΣAΣ IKANOTHTAΣ. Μου στείλανε αυτο ξερει κάποιος τι σημάνει; Ευχαριστώ πολυ καλη επιτυχία
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ναι φίλε άκου Ανοίγεις την σελίδα πατάς Εκεί που λέει ενημερώσεις και ανοίγεις το επόμενο που λέει ανακοινώσεις
Εκεί υπάρχει καινούργια χθεσινή ανακοίνωση για τους οβα !
Και ενημερώνεσαι
Εκεί υπάρχει καινούργια χθεσινή ανακοίνωση για τους οβα !
Και ενημερώνεσαι
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Εννοώ οτι το μήνυμα που μου στειλανετι σημαίνει; Ευχαριστώ για τον χρονο σου
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ίσως επειδή έκανες κάποια ερώτηση; Ή αν εχεις κάνει αίτηση.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Φίλε μου καλησπέρα, τα παιδιά που κάνανε αίτηση μέχρι 11 του μηνός θα περάσουν από αθλήματα στις 30, οι υπόλοιποι που κάνανε αίτηση πιο μετά θα περάσουν Σεπτέμβρη; Γνωρίζεις κάτι σε αυτό;
- Dimitris-96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Στο email σου ήρθε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Παιδιά μπερδεύτηκα. Ειλικρινά. Μονο σρ μήνυμα στο τηλέφωνο μου ήρθε και μ ελεγε ΑΥΤΟ.ges_dsl@0007.syzefxis.gov.gr: ΠAPAKAΛOYME OΠΩΣ ENHMEPΩΘEITE AΠO TO www.army.gr ΣTIΣ ANAKOINΩΣEIΣ TYΠOY ΓIA TON TOΠO KAI TON XPONO THΣ EΞETAΣHΣ THΣ ΣΩMATIKHΣ ΣAΣ IKANOTHTAΣ. Μπορείτε να μ πείτε τι σημάνει; Σημάνει οτι περασα;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 15
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Αδερφέ άκου προσεκτικά τι κάνεις γιατί και εγώ είχα μπερδευτεί άνοιξε το λινκ που σου στείλανε και θα σου στείλω λινκ να μπεις να δεις αν πέρασες πρέπει να βάλεις το ονοματεπώνυμο σου το άσμ σου και το όνομα πατρός και μετά να πατήσεις υποβολή μετά θα σου βγάλει ένα μύνημα αν πέρασες και που παρουσίαζε ακριβώς από κάτωNospa έγραψε:Παιδιά μπερδεύτηκα. Ειλικρινά. Μονο σρ μήνυμα στο τηλέφωνο μου ήρθε και μ ελεγε ΑΥΤΟ.ges_dsl@0007.syzefxis.gov.gr: ΠAPAKAΛOYME OΠΩΣ ENHMEPΩΘEITE AΠO TO www.army.gr ΣTIΣ ANAKOINΩΣEIΣ TYΠOY ΓIA TON TOΠO KAI TON XPONO THΣ EΞETAΣHΣ THΣ ΣΩMATIKHΣ ΣAΣ IKANOTHTAΣ. Μπορείτε να μ πείτε τι σημάνει; Σημάνει οτι περασα;
-
- Αρχιλοχίας
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
https://ova2021.army.gr/Nospa έγραψε:Παιδιά μπερδεύτηκα. Ειλικρινά. Μονο σρ μήνυμα στο τηλέφωνο μου ήρθε και μ ελεγε ΑΥΤΟ.ges_dsl@0007.syzefxis.gov.gr: ΠAPAKAΛOYME OΠΩΣ ENHMEPΩΘEITE AΠO TO www.army.gr ΣTIΣ ANAKOINΩΣEIΣ TYΠOY ΓIA TON TOΠO KAI TON XPONO THΣ EΞETAΣHΣ THΣ ΣΩMATIKHΣ ΣAΣ IKANOTHTAΣ. Μπορείτε να μ πείτε τι σημάνει; Σημάνει οτι περασα;
-
- Αρχιλοχίας
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Πάνε στο νούμερο 6 τέρμα κάτω και πάτα το λινκ με μαυρισμένα γράμματα που γράφει " εδώ " μετά βάλε τα στοιχεία σου και πάτα υποβολή και δες τι γράφει
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ναι φίλε πρέπει να πας να περάσεις αθλήματα και γιατρούς, καλή επιτυχία
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Αθλήματα μόνο για ειδικές δυνάμεις δεν δίνουν?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Αθλήματα μόνο ειδικές δυνάμεις από αύριο μου είπαν μπορούμε να πάμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες