Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Epop2021
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από Epop2021 »

Μόνο για στρατό πήρε παράταση;
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από XristosMP »

Για ολους.
Epop2021
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από Epop2021 »

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Γνωρίζει κάποιος που έκανε τώρα αιτήσει πόσες έχουν γίνει μέχρι στιγμής;
Thanasis123
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από Thanasis123 »

Καλησπέρα παιδιά θα ηθελα να κανω μια ερώτηση στα παιδια που γνωρίζουν καλυτερα απο εμένα, δυστυχώς είδα πολύ αργα την προκήρυξη και ειμαι πολυ στεναχωρημένος διότι ειναι κατι που ηθελα να κανω αλλα μπορει να μην το καταφέρω. Απολύθηκα απο Καταδρομείς το 20 και περιμενα μήπως βγει προκήρυξη αλλα δεν έβγαινε και κακός πέταξα την φυσική μου κατάσταση στα σκουπίδια.

Δυστυχώς παίρνω κιλα πολύ εύκολα, ηθελα να ρωτήσω για ειδικές δυναμεις ποσο αυστηρά ειναι τα πραγματα σε σύγκριση με την θητεία διότι ξερω για τα αθληματα στους στρατιώτες χάριζαν πολλα. Ρωτάω γιατι ενω ξερω ότι δεν πιανω τα ορια, θα δηλώσω και θα γυμναστω πολυ σκληρά μέχρι τις εξετάσεις.

Στην θητεία μου παίχτηκε το ίδιο ισα ισα περασα τα αθλήματα χοντρός και με πείσμα και πίστη καταφερα και εβγαλα Τπεν πορείες επανδρωσεις και ειχα γίνει πολυ δυνατος γενικά. Ενω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτο με εχει πιάσει απελπισία διότι Σεπτέμβρη παω 25 και τελειώνουν οι ειδικές δυνάμεις για εμενα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Αύγ 21, 2021 10:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από El AR »

Μην ανχωνεσε όλους θα τους πάρουν έδωσαν παράταση επειδή δεν συμπληρώνεται ο αριθμός που έθεσαν για τις προκυρισομενες θέσεις αλλά έτσι θα μας καθυστερήσουν να μας καλέσουν οι ανίδεοι το κόβω τέλη Σεπτέμβρη να μπαίνουμε
Άβαταρ μέλους
Tanto
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από Tanto »

Thanasis123 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θα ηθελα να κανω μια ερώτηση στα παιδια που γνωρίζουν καλυτερα απο εμένα, δυστυχώς είδα πολύ αργα την προκήρυξη και ειμαι πολυ στεναχωρημένος διότι ειναι κατι που ηθελα να κανω αλλα μπορει να μην το καταφέρω. Απολύθηκα απο Καταδρομείς το 20 και περιμενα μήπως βγει προκήρυξη αλλα δεν έβγαινε και κακός πέταξα την φυσική μου κατάσταση στα σκουπίδια.

Δυστυχώς παίρνω κιλα πολύ εύκολα, ηθελα να ρωτήσω για ειδικές δυναμεις ποσο αυστηρά ειναι τα πραγματα σε σύγκριση με την θητεία διότι ξερω για τα αθληματα στους στρατιώτες χάριζαν πολλα. Ρωτάω γιατι ενω ξερω ότι δεν πιανω τα ορια, θα δηλώσω και θα γυμναστω πολυ σκληρά μέχρι τις εξετάσεις.

Στην θητεία μου παίχτηκε το ίδιο ισα ισα περασα τα αθλήματα χοντρός και με πείσμα και πίστη καταφερα και εβγαλα Τπεν πορείες επανδρωσεις και ειχα γίνει πολυ δυνατος γενικά. Ενω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτο με εχει πιάσει απελπισία διότι Σεπτέμβρη παω 25 και τελειώνουν οι ειδικές δυνάμεις για εμενα.

Αδερφέ μέχρι 17 Σεπτέμβρη που είναι οι αιτήσεις και μέχρι να σε καλέσουν να δώσεις αθλήματα, εάν κανείς εντατική προετοιμασία δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσεις τα όρια.
Thanasis123
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Πολυ το ελπίζω γιατι ειναι η τελευταία μου 2 Σεπτέμβρη παω 25, στην θητεία μου τα έδινα ολα και βελτιωθηκα μεσα οποτε εαν καταφέρω και περασω ξερω οτι θα ειναι πολύ καλό και για εμένα. Γενικα δεν παω για τα λεφτά δεν ειναι και τρελο το ποσό, παω γιατι μου άρεσε αν εξαιρέσω το παλούκι και την αϋπνία με τις εκπαιδεύσεις και τις υπηρεσίες σαν στρατιώτης, ολα ηταν ωραία για εμενα.
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από brorouk »

ΕΛ. ΔΥ. Κ
Άβαταρ μέλους
Stepdad
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από Stepdad »

Εμείς που είμαστε υπόχρεοι να περάσουμε επιτροπή απαλλαγών σήμαινει ότι έχουμε περάσει; Ξέρει κανείς;
Nikos21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από Nikos21 »

Καλησπέρα μάγκες, οι υποψήφιοι που κάνανε μέχρι 11 Αυγούστου την αίτηση θα πάνε για εξετάσεις; Οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουμε μετά υποθέτω;
Thanasis123
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Τι εξετάσεις κανουν για οβα γνωρίζετε παιδια;
Adrikos199494
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από Adrikos199494 »

Καλημέρα το το δε βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία σημαίνει ότι δε με πηραν παιδιά έτσι;
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Adrikos199494 έγραψε:Καλημέρα το το δε βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία σημαίνει ότι δε με πηραν παιδιά έτσι;

Μάλλον φίλε μου

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)

Δημοσίευση από El AR »

Παιδιά διαβάστε τι λέει η ανακοίνωση όσοι έκαναν τα χαρτιά τους τις πρώτες δύο βδομάδες που βγήκε η προκήρυξη τους κάλεσαν τώρα 413 άτομα συνολικά για το δεύτερο σύνολο που έκαναν την αίτηση πιο μετά θα ξανά βγει ανακοίνωση για το αν περάσατε και αν σας κάλεσαν, ποτέ τα κάνατε τα χαρτιά μόλις βγήκε η αργότερα θυμάστε ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες