Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Απολύομαι Αύγουστο από ΠΝ. Αν δηλώσω ΟΒΑκαι με πάρουν, από ότι κατάλαβα από την προκύρηξη, θα μπω με την καινούρια ΕΣΣΟ. Η απορία μου είναι: Θα πάω στην υπηρεσία από την οποία απολύθηκα ή κάπου αλλού; Επίσης, δε βρήκα κάπου στην προκύρηξη να αναφέρεται ρητά ο μισθός. Γνωρίζει κανείς πόσα παίρνουν οι ΟΒΑ;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Οι ΟΒΑ παίρνουν καθαρά 836,63? το μήνα. Πιθανόν είναι να πας εκεί που υπηρετείς αλλά και άλλου.
-
- Στρατιώτης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Άλλη μία απορία: Υποθέτω, όντας ΟΒΑ ναύτης, παίζεις όπως και οι υπόλοιποι ναύτες στην υπηρεσία που βρίσκεσαι; Πχ αν είναι 3 μέσα 1 έξω οι απλοί ναύτες έτσι θα είσαι κι εσύ; Ή παίζεις εργάσιμο σαν τα στελέχη εκτός από όταν έχεις βάρδια;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Σχολάς κανονικά και πηγαίνεις σπίτι σου. Δεν έχω εικόνα από ΠΝ αλλά στο ΣΞ 07:00-14:30 δουλεύεις συν τις υπηρεσίες. Μετά από κάθε 24ωρη υπηρεσία δικαιούσαι απαλλαγή.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Υπηρεσίες φαντάρου κάνεις επανάκαταξη είναι απλά είναι δουλειά πηγενεις το πρωί και σχολάς το μεσημέρι με καποιε σ υπηρεσειες 24ωρες το μήνα χωρίς βαθμολογίκη ανάπτυξη
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ο μέγιστος αριθμός υπηρεσιών είναι 7 το μήνα. Έχεις 40 μέρες άδεια τον χρόνο συν τα γκρουπ Χριστουγέννων και Πάσχα. Βαθμολογική εξέλιξη δεν υπάρχει. Η ανακατάταξη γίνεται με τον βαθμό που είχες ως οπλίτης θητείας, δηλαδή Στρ, Δνεας, ή Λχιας.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Ενημερωτικα:Tα επιδόματα (δηλαδή, το επίδομα ιδιαιτέρων συνθηκών εργασίας, το επίδομα θέσης ευθύνης, η ειδική αποζημίωση για εργασία πέραν του πενθημέρου, η ειδική αποζημίωση για νυχτερινή απασχόληση και το μηνιαίο επίδομα παραμεθορίων Νομών), δεν καταβάλλονται στους οπλίτες βραχείας ανακατάταξης (μέχρι τριών ετών)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Στους εποπ τα πρώτα χρόνια ισχύουν;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
anonymous19970 έγραψε:Ενημερωτικα:Tα επιδόματα (δηλαδή, το επίδομα ιδιαιτέρων συνθηκών εργασίας, το επίδομα θέσης ευθύνης, η ειδική αποζημίωση για εργασία πέραν του πενθημέρου, η ειδική αποζημίωση για νυχτερινή απασχόληση και το μηνιαίο επίδομα παραμεθορίων Νομών), δεν καταβάλλονται στους οπλίτες βραχείας ανακατάταξης (μέχρι τριών ετών)
Δυστυχώς μια ακόμη αδικία για τα οβά μόνο χαμαλικια
- Dimitris-96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Πόσους τόπους προτιμήσης βάζουμε; Ευχαριστώ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Καλησπέρα. Είμαι Α εσσο του 2021. Απολυωμαι 19 Οκτωβρίου. Αν κάνω αίτηση να μπω οβα θα πρέπει να περάσω αθλήματα; Επίσης υπάρχει μοριοδοτηση αν έχεις πτυχίο πανεπιστημίου κλπ
Υπάρχει κάπου άρθρο; Ευχαριστώ
Υπάρχει κάπου άρθρο; Ευχαριστώ
-
- Στρατιώτης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Έστω ότι δηλώνω ΟΒΑ για τριετία. Θα μάθω την υπηρεσία που θα παρουσιαστώ την ίδια μέρα που θα ξέρω και ότι με δέχτηκαν ή πρώτα παρουσιάζομαι Κανελλόπουλο και μετά μας δίνουν τις τοποθετήσεις; Αν μέχρι την ημερομηνία που μπαίνω έχω βρει δουλειά και δε θέλω τελικά να επανακαταταγώ μπορώ να διακόψω τη διαδικασία ή θα έχω κυρώσεις; Επίσης, αν μπω και μετά από κάποιο διάστημα αποφασίσω να παραιτηθώ, το δηλώνω και ξεμπερδεύω ή έχω δεσμεύσεις; Θα χρειαστεί να πληρώσω κάποια αποζημίωση ή να επιστρέψω μισθούς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Για οβα μπορώ να δηλώσω και πολεμική αεροπορία ή πολεμικό ναυτικό ή μόνο στρατό ξηράς που είχα υπηρετήσει;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Μόνο στον κλάδο που έχεις υπηρετήσει
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2021)
Εγινε. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες