Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

IN COLD BLOOD έγραψε:Ούτε μέσα σου εγγυάται κανείς ότι θα μπεις ως Β επικουρία. Είμαστε αρκετοί με κύριο προσόν και μαθαίνω μέσα από ομάδες στο FB ότι τελικά είναι κάμποσοι και με Α' επικουρία. Μάλλον τελικά τα ΙΕΚ δεν είμαστε και τόσα λίγα όσα ισχυρίζονταν μερικοί.

Καλησπέρα φίλε, τώρα στην Α επικουρία δε νομίζω να είμαστε αρκετοί και μέχρι 32 η ειδικότητα αυτή έχει μεγάλους σε ηλικία στη πλειοψηφία (40+) τότε στο τμήμα (ΙΕΚ ιωαννινων). Μου το 2018 και μέχρι σήμερα 7 άτομα από τα τόσα πληρουμε τις προϋποθέσεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 22, 2021 10:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Stavris92 »

Sam_wise έγραψε:Μοριοδοτουν αρκετά τη προϋπηρεσία. Εγώ έχω 16,5 με lower και 84 μήνες προϋπηρεσία.1123 μόρια δηλαδή. Και πάλι όμως δε πιστεύω να μείνει θέση για εξωτερικούς που θέλω. Εσωτερικό με βλέπω.

Παίζεις ψηλά φίλε! Από τούς λίγους με τόση προϋπηρεσία !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 22, 2021 10:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sam_wise
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Sam_wise »

IN COLD BLOOD έγραψε:Ούτε μέσα σου εγγυάται κανείς ότι θα μπεις ως Β επικουρία. Είμαστε αρκετοί με κύριο προσόν και μαθαίνω μέσα από ομάδες στο FB ότι τελικά είναι κάμποσοι και με Α' επικουρία. Μάλλον τελικά τα ΙΕΚ δεν είμαστε και τόσα λίγα όσα ισχυρίζονταν μερικοί.

Θεωρώ απίθανο να μη πάρει απο β' επικουρία και να καλυφθούν όλες οι θέσεις απο ιεκ. Το πολύ να καλυφθούν οι μισές θέσεις. Και μη ξεχνάς και τα αθλήματα, ψυχοτεχνικά κτλπ. Θα κοπούν κάμποσοι και εκεί.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 22, 2021 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Anavatis »

Sam_wise έγραψε:Μοριοδοτουν αρκετά τη προϋπηρεσία. Εγώ έχω 16,5 με lower και 84 μήνες προϋπηρεσία.1123 μόρια δηλαδή. Και πάλι όμως δε πιστεύω να μείνει θέση για εξωτερικούς που θέλω. Εσωτερικό με βλέπω.
Πιστεύω ότι έχεις και κάποιες (λίγες) ελπίδες και για εξωτερικός αν δηλώσεις όλες τις θέσεις. Είναι πολύ καλά τα μόρια που έχεις για β' επικουρία. Για εσωτερικός δεν το συζητάω καν ότι θα είσαι μέσα. Ξεκίνα αθλήματα φίλε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 22, 2021 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας

Sam_wise έγραψε:Θεωρώ απίθανο να μη πάρει απο β' επικουρία και να καλυφθούν όλες οι θέσεις απο ιεκ. Το πολύ να καλυφθούν οι μισές θέσεις. Και μη ξεχνάς και τα αθλήματα, ψυχοτεχνικά κτλπ. Θα κοπούν κάμποσοι και εκεί.
Εδώ επετρεψε μου να διαφωνήσω. Στα αθλήματα θα είναι ελαστικοί, δεν θα κοπούν πολλά άτομα. Τα αθλήματα αυτή την φορά τα διοργανώνει το υπουργείο και όχι το ίδιο το ΑΣΕΠ που είχαν τσιπάκι οι υποψήφιοι της 6Κ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 22, 2021 10:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Stavris92 »

Sam_wise έγραψε:Θεωρώ απίθανο να μη πάρει απο β' επικουρία και να καλυφθούν όλες οι θέσεις απο ιεκ. Το πολύ να καλυφθούν οι μισές θέσεις. Και μη ξεχνάς και τα αθλήματα, ψυχοτεχνικά κτλπ. Θα κοπούν κάμποσοι και εκεί.

Ρε φίλε με βάση ΕΟΠΠΕΠ βγάλαμε το πόρισμα δεν μύρισαμε τα νύχια μας. Κύριος και Α επικούρια γύρο βαριά στα 110 άτομα να είναι όχι παραπάνω ! Θα πάρουν αρκετούς β επικουρια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 22, 2021 10:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Maria papadaki »

605 για γυναίκες, β επικουρικό καλά είναι;
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι. Τις θέσεις στη στήλη με τον αριθμό (3) τις διεκδικούν μόνο άτομα χωρίς εμπειρία;
Άβαταρ μέλους
Andy88
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Andy88 »

Εγώ επειδή έχω δηλώσει χωρίς προϋπηρεσία θέσεις με το απολυτήριο μου 18,7 και λοουερ θεωρώ οτι ειτε για εσωτερικος ειτε για εξωτερικός θα μπω αν σκέφτεται οτι έχω δηλώσει όλες τις θέσεις και περιοχές
Άβαταρ μέλους
Sam_wise
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Anavatis έγραψε:[Πιστεύω ότι έχεις και κάποιες (λίγες) ελπίδες και για εξωτερικός αν δηλώσεις όλες τις θέσεις. Είναι πολύ καλά τα μόρια που έχεις για β' επικουρία. Για εσωτερικός δεν το συζητάω καν ότι θα είσαι μέσα. Ξεκίνα αθλήματα φίλε.

Προσωπικά δήλωσα και εξωτερικός και εσωτερικός όλες τις φυλακές. Προτρέπω και όλους να κάνουν το ίδιο. Μετά απο τόσα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα κατάλαβα τι σημαίνει δημόσιο. Μη φοβηθεί κάνεις να φύγει απο τη πόλη του. Σε 3-5 χρόνια μπορεί να ζητήσει μετάθεση. Εκτός απο αυτούς με εντοπιότητα που δεσμεύονται για μια 10ετια.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Sam_wise έγραψε:Προσωπικά δήλωσα και εξωτερικός και εσωτερικός όλες τις φυλακές. Προτρέπω και όλους να κάνουν το ίδιο. Μετά απο τόσα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα κατάλαβα τι σημαίνει δημόσιο. Μη φοβηθεί κάνεις να φύγει απο τη πόλη του. Σε 3-5 χρόνια μπορεί να ζητήσει μετάθεση. Εκτός απο αυτούς με εντοπιότητα που δεσμεύονται για μια 10ετια.
Καλά έκανες κ τις δηλώσεις όλες και γω το ίδιο θα κάνω, καλή επιτυχία σού εύχομαι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 22, 2021 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sam_wise
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

geomp έγραψε:Καλά έκανες κ τις δηλώσεις όλες και γω το ίδιο θα κάνω, καλή επιτυχία σού εύχομαι

Καλή επιτυχία και σε σένα φίλε και σε όλα τα παιδιά!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 22, 2021 11:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας

Καλή επιτυχία σε όλους. Όπως τα λέει ο sam_wise είναι τα πράγματα! Και για την ακρίβεια επειδή το έχω ψάξει μπορείς μετά τα 2 χρόνια που είσαι δόκιμος να ζητήσεις μετάθεση στον τόπο διαμονής σου. Και όπως λέει ο φίλος εδώ ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να σου προσφέρει την σιγουριά του δημοσίου. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι δεν θα χάσεις την δουλειά σου. Αποδοχές δημοσίου μπορείς να βρεις και σε ορισμένες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα αλλά την σιγουριά ότι θα έχεις την δουλειά σου δεν μπορεί να στην προσφέρει καμία επιχείρηση. Επίσης στον ιδιωτικό τομέα έχουν καταργηθεί οι 3τιες ενώ εδώ θα ανεβαίνουμε σε αποδοχές όσο περνούν τα χρόνια έστω κι αν τα ποσά είναι μικρά.
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Maria papadaki έγραψε:605 για γυναίκες, β επικουρικό καλά είναι;
Πιστεύω δεν θα περάσει καμία γυναίκα από Β επικουρικό στην 9κ. Ολες θα είναι με Ιεκ

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

IN COLD BLOOD έγραψε:

Ούτε μέσα σου εγγυάται κανείς ότι θα μπεις ως Β επικουρία. Είμαστε αρκετοί με κύριο προσόν και μαθαίνω μέσα από ομάδες στο FB ότι τελικά είναι κάμποσοι και με Α' επικουρία. Μάλλον τελικά τα ΙΕΚ δεν είμαστε και τόσα λίγα όσα ισχυρίζονταν μερικοί.

Κοιτά εσυ να μη στραβοπάτησεις στα αθλήματα γτ κ εμεις είμαστε Πολλοί με πάνω από 1150 με εμπειρία που περιμένουμε πως κ πως να ανατρέψουμε τη θεωρία

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7, purosvestis και 3 επισκέπτες