Τα έγγραφα που ανεβάζουμε μέσω PDF είναι; Και κάτι άλλο δεν τα ανεβάζουμε όλα μαζί. Σε κάθε κατηγορία σου λέει να ανεβάζεις κάθε αρχείο πχ ταυτότητα ανεβάζεις στο αρχείο προϋπηρεσία ανεβάζεις στο αρχείο έτσι δε γίνεται;
Kostas_91 έγραψε:Κανονικά θα έπρεπε μέσα η αίτηση να την ζητάει την βεβαίωση ύψους γιατί δεν την ζητάει; Που την καταχωρούμε; Ξέρει κάποιος με βεβαιότητα να μας πει;
Αφού δεν τήν ζητάει ! Δεν την βάζουμε απλό μπορεί να ζητήθει μετά !
Kostas_91 έγραψε:Κανονικά θα έπρεπε μέσα η αίτηση να την ζητάει την βεβαίωση ύψους γιατί δεν την ζητάει; Που την καταχωρούμε; Ξέρει κάποιος με βεβαιότητα να μας πει;
Αφού δεν τήν ζητάει ! Δεν την βάζουμε απλό μπορεί να ζητήθει μετά !
Στη προκήρυξη το λέει μέσα για βεβαίωση ύψους από ορθοπεδικό είτε ιδιωτικού είτε δημοσίου.
Εγώ πάντως που μίλησα με άτομο που ξέρει καλά από αιτήσεις ΑΣΕΠ μου είπε ότι αποκλείεται να την ζητάει ηλεκτρονικά. Αλλά μου είπε θα την διαβάσω και θα σου πω για σιγουριά. Αλλά από όσες αιτήσεις έχει κάνει και για αυτή και για άλλα άτομα ποτέ δεν ζητάει χαρτί γιατρού στην αίτηση. Μετά στις επιτροπές το πας
Παιδιά τα λέει πολύ απλά μέσα στην προκυρηξη... Τώρα εάν δεν ξερεται ανοίξτε μπείτε στον ΑΣΕΠ κατεβαστε αυτήν την ρημαδα την προκυρηξη διαβάστε την 1 ωρίτσα πόσο θα σας πάρει και μπείτε να κάνετε τα χαρτιά... Εάν δεν ξέρετε να πάτε σε κάποιους που κάνουν αιτήσεις ΑΣΕΠ να πληρώσετε και να σας την κάνουν...
ALEXISPOLO9 έγραψε:Όσον αφορά τη βεβαίωση του ορθοπεδικού μίλησα με ΑΣΕΠ κ είπε ότι αύριο ίσως διορθωθεί κ θα τη ζητάει, οπότε μην κάνετε οριστική υποβολή.
Τι να διορθωθεί; Όλα εντάξει είναι, αφού το λέει στη προκήρυξη εξαρχής, απλά δε μπαίνουν να τη διαβάσουν.
PetG άμα δεν έχεις την διάθεση να τους απαντήσεις μην απαντάς από κάτω δεν μπήκαν εδώ να τους κάνεις κήρυγμα το φόρουμ είναι για απορίες πάνω στην προκήρυξη δεν είναι σε προωθούμε να την διαβάσεις επιβλητικά εκτός αν κατάλαβα λάθος! Άμα γνώριζαν δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να ρωτάνε εδώ δεν θα είχαν ανάγκη τις (γνώσεις) σου επάνω στην προκήρυξη θα την διάβαζαν και τέλος