Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Απο θεμα επικινδυνοτητας ειναι καλυτερα εξω!Γιωργο σε κανεναν δε φαινονται οι 2 τελευταιοι μηνες!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

Εμένα ο Οκτώβριος φαίνεται κανονικά και έχει οριστικοποιηθεί
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

loupinogr έγραψε:Στον αθλητισμό πρέπει καμιά φορά να Νίκας και τον διαιτητή. Μην σκέφτεστε να είστε κοντά στα όρια. Αν είναι 4 20' το 1000αρι να το κάνετε 3 45'. Ας έδιναν τα αθλήματα μόρια να μιλούσαμε για αξιοκρατία. Τώρα έτσι όπως τα έχουν τσάμπα τα έχουν. Θεωρώ πως είναι γελοία με 2 μήνες προπόνηση (για κάποιον που δεν αθλείται. Για έναν που αθλείται δεν χρειάζεται καν έξτρα προπόνηση. Απλά ίσα ίσα 2 προπονήσεις για την τεχνική)

Εγώ προσωπικά λόγο του θέματος υγειας που ειχα χρειάζομαι λίγο χρόνο για αποκατάσταση και ας έκανα στίβο για 5 χρόνια... Χρειάζομαι λίγο να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα για εμένα

Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Τα αθλήματα βγαίνουν τα έβγαλα εγώ έκανα τους χρόνους μόνος μου που έχω να τρέξω 10 χρόνια κάνω και βάρη και είμαι δυσκίνητος 85 κιλα αΠλα θέλει προπόνηση έκανα σπριντακια σε ανηφορα καιε πάλι χαλαρά και σπριντακια με βοήθησε αρκετά αυτό πόσο μάλλον για έναν γύρο στα 75-80 που έχει επαφή με τρέξιμο απλά θέλει έναν σταθερό σχετικά γρήγορο Ρυθμό και να φτιάξεις αντοχή για να μην μείνεις προς το τέλος για κάνα μήνα τα έκανα από περιέργεια και προπόνηση μιλάω για το 1000 Άρι τα άλλα δεν τα δοκίμασα
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Stauros44 έγραψε:Τα αθλήματα βγαίνουν τα έβγαλα εγώ έκανα τους χρόνους μόνος μου που έχω να τρέξω 10 χρόνια κάνω και βάρη και είμαι δυσκίνητος 85 κιλα αΠλα θέλει προπόνηση έκανα σπριντακια σε ανηφορα καιε πάλι χαλαρά και σπριντακια με βοήθησε αρκετά αυτό πόσο μάλλον για έναν γύρο στα 75-80 που έχει επαφή με τρέξιμο απλά θέλει έναν σταθερό σχετικά γρήγορο Ρυθμό και να φτιάξεις αντοχή για να μην μείνεις προς το τέλος για κάνα μήνα τα έκανα από περιέργεια και προπόνηση μιλάω για το 1000 Άρι τα άλλα δεν τα δοκίμασα

Έκανα κγω το καλοκαίρι... Τελείωνα την δουλειά και πήγαινα κατευθείαν για τρεξιμο... Έφτασα 78 κιλά να φανταστείς... Απλά μετά είχα ένα θέμα και έπρεπε να σταματήσω... Πήγα διακοπές μήπως και γίνει κάτι έγινε κάτι ψιλά αλλά μετά έμπλεξα με την δουλειά και δεν είχα καθόλου χρόνο γτ έκανα διπλοβαρδιες... Τώρα θα αρχίσω πάλι αλλά έχει ξεσκιστει ο καιρός... Μια βρέχει μια έχει ήλιο μια κρύο μια ζεστή γενικά είναι ότι νάνε...

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από loupinogr »

Σε αυτό που έγραψα προφανώς και δεν εννοώ όταν υπάρχει η υπάρξει πρόβλημα υγείας. Εύχομαι να το ξεπεράσεις και να μην σε δυσκολέψει. Τρέξιμο έχω να κάνω πολλά χρόνια αλλά λόγο αθλητισμού έχω τις ανάσες οπότε δεν θα έχω θέμα. Αλλά 1000 μέτρα 4 20' είναι πολύ.1 30' λεπτό τον γύρο (400 μέτρα) Να κάνει το βγάζεις.2μιση γύρους είναι τα 1000 μέτρα σε ένα στάδιο. Σταθερό Ρυθμό θέλει κ βγαίνει Παιδιά.
Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από loupinogr »

Θέλω να κάνω μια ερώτηση και να απαντήσει όποιος ξέρει με σιγουριά. Διάβαζα σε ένα άλλο τοπική ότι οι εσωτερικοί παίρνουν προαγωγές κανονικά σε αντίθεση με τους εξωτερικούς. Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνουν και μισθολογικά; Μια αν ναι γνωρίζει κάποιος Πόσο;
Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγώ δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα τα αθλήματα γ αυτούς που λέτε κόπηκαν στην 6κ μπορεί να πήγαν να τρέξουν έτσι χωρίς προπόνηση χωρίς τπτ δεν το ξες αυτό μην βλέπετε εμάς που τα βλέπουμε με αχγος και λεπτομέρειες υπάρχουν πολλοί που παν γιολο το θέμα είναι να δεις ότι είσαι μέσα στα μόρια αν γίνει αυτό Τα αλλά Τα έχουν Ολοι με λίγη προπόνηση
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Βγαίνουν με προπόνηση, προσωπικά το κάνω σε 3:55 και είμαι 92 κιλά, αλλά δε θα έχει τσιπακι όπως είπαμε πράγμα που σημαίνει ότι θα ναι ελαστικοί, τώρα δε νομίζω να περάσουν τον άλλον που θα το βγάλει σε 5 λεπτά θεωρώ άντε να δώσουν 10-15 δεύτερα παραπάνω.
Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Για αυτό λέω 92 κιλά! Πες σε 4 είναι φοβερός χρόνος για τα κιλά σου
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Stauros44 έγραψε:Για αυτό λέω 92 κιλά! Πες σε 4 είναι φοβερός χρόνος για τα κιλά σου

Καλά όταν πάμε να δώσουμε φίλε εκεί θα μας βγεί αδρεναλίνη, θα τα δώσουμε όλα

Stayrospet
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Sec

Δημοσίευση από Stayrospet »

Παιδιά μία σημαντική ερώτηση που την έχουνε πόλοι... Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν και τα ταχύρυθμα ΙΕΚ τα ιδιωτικά όπου μετά την λήξη τους πηγαίνεις για την πιστοποίηση σού όπως και στα δημόσια. Αυτά τα ΙΕΚ τα ταχύρυθμα περνάνε κάπως; Και αν περνάνε είναι στην πρώτη κατηγορία τα κυρίως; Ευχαριστώ.
stayros
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Predator »

Ακριβς αυτο!1 αρχικα εσυ με τα 92 κιλα εισαι παρα πολυ καλα με το χρονο που κανεις κ ετσι δειχνεις σε ολους οτι τα αθληματα αυτα δν ειναι κατι. Επισης θα συμφωνησω οσο δεν παει με τον φιλο που λεει οτι εκεινη την ωρα θα σ βγει η αδρεναλινη και οχι ολα θα τα δωσεις αλλα δεν θα καταλαβεις πως τα περασες τα αθληματα... Δν θελει τρελη προσπαθεια... Ανασες και κανα τρεξιματακι 2-3 φορες τι βδομαδα κ ταχυτητουλες κ ολα θα πανε αψογα... Καλη επιτυχια σε οσους κανουν χαρτια

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Predator έγραψε:Ακριβς αυτο!1 αρχικα εσυ με τα 92 κιλα εισαι παρα πολυ καλα με το χρονο που κανεις κ ετσι δειχνεις σε ολους οτι τα αθληματα αυτα δν ειναι κατι. Επισης θα συμφωνησω οσο δεν παει με τον φιλο που λεει οτι εκεινη την ωρα θα σ βγει η αδρεναλινη και οχι ολα θα τα δωσεις αλλα δεν θα καταλαβεις πως τα περασες τα αθληματα... Δν θελει τρελη προσπαθεια... Ανασες και κανα τρεξιματακι 2-3 φορες τι βδομαδα κ ταχυτητουλες κ ολα θα πανε αψογα... Καλη επιτυχια σε οσους κανουν χαρτια

Καλή επιτυχία και σε σένα φίλε, όποιος κάνει γυμναστική εντατική θα τα καταφέρει τώρα αν ο άλλος είναι αγυμναστος δε θα βγάλει το χιλιόμετρο

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Θα τα βγάλω μωρέ τα αθλήματα... Δεν είναι κάτι... Απλά να προσαρμοστώ θέλω και να βρω τον Ρυθμό μου ξανά... Όταν είχα πάθει αυτό που έπαθα το έβγαζα στα 5 λεπτά περίπου και με 1 πακέτο τσιγάρα να φανταστείς... Απλά με ξέσκισε η μαλακια αυτήν παχυνα κιόλας λόγο των χαπιών που έπαιρνα όποτε θέλω λίγο χρόνο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες