geomp έγραψε:Μακάρι φίλε αλλιώς θα πάω κ μέσα προσωπικά όλες τις θέσεις θα δηλώσω εκτός αυτών των γυναικών, ούτος η άλλος εδώ Πρέβεζα φυλακές δεν έχει, Ιωάννινα έχει αλλά δεν έβγαλαν οπότε και πάλι θα φύγω μακριά. Καλξ επιτυχία να έχεις κ να μπεις εκεί που θες
Το ιδανικό θα ήταν να έπαιρναν και β' επικουρίας εξωτερικούς μπας και μπαίναμε και εμείς. Δε πειραζει θα κάνουμε τη καρδιά μας πέτρα και θα παμε μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 21, 2021 11:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sam_wise έγραψε:Το ιδανικό θα ήταν να έπαιρναν και β' επικουρίας εξωτερικούς μπας και μπαίναμε και εμείς. Δε πειραζει θα κάνουμε τη καρδιά μας πέτρα και θα παμε μέσα.
Θα έχει και Β επικουρίας για εξωτερικούς αλλά πιστεύω λίγους... Εάν βρεθούν λιγότεροι από 110 με κύριο τίτλο θα μπούνε και κάποιοι από Β
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 21, 2021 11:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους και ελπίζω να έχουμε προσωρινά περίπου στο Πάσχα για να μας φύγει το ανχος
Αν έχουμε αποτελέσματα μέχρι το Πάσχα θα πάω να ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου αλήθεια, μακάρι φίλε μου πάντως, ας βγούμε και τα ΠΚΕ είναι παιχνιδάκι μετά.
geomp έγραψε:Αν έχουμε αποτελέσματα μέχρι το Πάσχα θα πάω να ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου αλήθεια, μακάρι φίλε μου πάντως, ας βγούμε και τα ΠΚΕ είναι παιχνιδάκι μετά.
Εγώ είμαι λίγο πιο πάνω από τα όρια και αυτό γιατί είχα ένα θέμα υγείας και έπρεπε να σταματήσω προπόνηση κλπ αλλά πιστεύω πως άμα μπω πάλι στο κλίμα θα τα βγάλω άνετα... Εξάλλου έκανα και Στίβο 5 χρόνια οπότε δεν μου είναι και δύσκολο... Δεν βοηθάει και ο καιρός τώρα... Ελπίζω σε 2 μήνες Μαξ να είμαι έτοιμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 21, 2021 11:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG έγραψε:Εγώ είμαι λίγο πιο πάνω από τα όρια και αυτό γιατί είχα ένα θέμα υγείας και έπρεπε να σταματήσω προπόνηση κλπ αλλά πιστεύω πως άμα μπω πάλι στο κλίμα θα τα βγάλω άνετα... Εξάλλου έκανα και Στίβο 5 χρόνια οπότε δεν μου είναι και δύσκολο... Δεν βοηθάει και ο καιρός τώρα... Ελπίζω σε 2 μήνες Μαξ να είμαι έτοιμος
Άνετα προλαβαίνεις, εξάλλου δε θα έχει τσιπακι, οπότε θα υπάρχει ανοχή οπότε και με τη σειρά του αυτό θα κλείσει και τη προκήρυξη πιο γρήγορα.
Το οτι δε θα χει τσιπακι δεν ειναι καθολου καλο.Στην 6κ που ειχε τσιπακι, υποψηφιοι που απλα εκαναν αιτηση με απολυτηριο λυκειου και β2 αγγλικα εφτασαν να μπαινουν στο Κορυδαλλο διοτι πολλα ιεκ κοπηκαν στα αθληματα επειδη ειχε τσιπακι.
Δυστυχως δε θα υπαρχει αξιοκρατια με την τριμελη επιτροπη του Προ. Πο, διοτι δε θα υπαρχει και εκπροσωπος του ΑΣΕΠ και ετσι οι επιλαχοντες δε θα εχουν μεγαλες ελπιδες!
geomp έγραψε:Άνετα προλαβαίνεις, εξάλλου δε θα έχει τσιπακι, οπότε θα υπάρχει ανοχή οπότε και με τη σειρά του αυτό θα κλείσει και τη προκήρυξη πιο γρήγορα.
Έχει δεν έχει τσιπακι τα βγάζω τα αθλήματα απλά η μαλακια θα είναι ότι θα πέσει πολύ μέσον άμα δεν έχει τσιπακι... Θα περνάνε άτομα το 1000αρι με 5 λεπτά τρέξιμο... Αυτό είναι που φοβάμαι... Όσοι δεν έχουν μέσον θα κόβονται και όσοι έχουν θα περνάνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 21, 2021 11:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Player7 έγραψε:Το οτι δε θα χει τσιπακι δεν ειναι καθολου καλο.Στην 6κ που ειχε τσιπακι, υποψηφιοι που απλα εκαναν αιτηση με απολυτηριο λυκειου και β2 αγγλικα εφτασαν να μπαινουν στο Κορυδαλλο διοτι πολλα ιεκ κοπηκαν στα αθληματα επειδη ειχε τσιπακι.
Δυστυχως δε θα υπαρχει αξιοκρατια με την τριμελη επιτροπη του Προ. Πο, διοτι δε θα υπαρχει και εκπροσωπος του ΑΣΕΠ και ετσι οι επιλαχοντες δε θα εχουν μεγαλες ελπιδες!
Φίλε μου εφόσον όμως δε θα έχει, εσείς κυρίως με κύριο προσόν είστε μέσα δλδ εφόσον δε θα κόβουν τόσο πολύ.
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Ερώτηση μόνο για άτομα πού ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ, υπάρχει τρόπος απόδειξης τής εμπειρίας για τους δύο τελευταίους μήνες που δεν φαίνεται στο ΙΚΑ; Με βεβαίωση προϋπηρεσίας εργοδότη, από δημόσιο (εφορία αρχαιοτήτων) και ιδιωτικό τομέα (εταιρεία security) πιστεύεται θα κάνω δουλίτσα; Ξαναλέω για το τελευταίο διάστημα των δύο μηνών που δεν φαίνεται στο ΙΚΑ
Στον αθλητισμό πρέπει καμιά φορά να Νίκας και τον διαιτητή. Μην σκέφτεστε να είστε κοντά στα όρια. Αν είναι 4 20' το 1000αρι να το κάνετε 3 45'. Ας έδιναν τα αθλήματα μόρια να μιλούσαμε για αξιοκρατία. Τώρα έτσι όπως τα έχουν τσάμπα τα έχουν . Θεωρώ πως είναι γελοία με 2 μήνες προπόνηση (για κάποιον που δεν αθλείται. Για έναν που αθλείται δεν χρειάζεται καν έξτρα προπόνηση. Απλά ίσα ίσα 2 προπονήσεις για την τεχνική)