Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
- loupinogr
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Να κάνω μια ερώτηση. Έστω ότι οι δύο πρώτες επιλογές είναι Κορυδαλλό και Αυλώνα. Και δηλώσω με εμπειρία. Και δεν μπαίνω Κορυδαλλό με εμπειρία το σύστημα κοιτάνε πρωτα να με βάλει Κορυδαλλό χωρίς εμπειρία η προχωράει στην δεύτερη επιλογή μου με εμπειρία;
Επίσης ένας διαχειριστής γιατί δεν φτιάχνει ένα topic να μπούμε όσοι έχουμε ΙΕΚ κ να γράφουμε προτιμήσεις. Να δούμε πάνω κάτω πόσοι είμαστε και τι θέλουμε; Να γνωρίζουμε και μετά Μήπως κάνουμε κάποιες αμοιβαίες μεταθέσεις που νομίζω επιτρέπονται;
Επίσης ένας διαχειριστής γιατί δεν φτιάχνει ένα topic να μπούμε όσοι έχουμε ΙΕΚ κ να γράφουμε προτιμήσεις. Να δούμε πάνω κάτω πόσοι είμαστε και τι θέλουμε; Να γνωρίζουμε και μετά Μήπως κάνουμε κάποιες αμοιβαίες μεταθέσεις που νομίζω επιτρέπονται;
Υπάρχει και το τεστ προσωπικότητας στα ψυχοτεχνικα, να δούμε πόσοι θα κοπούν εκεί.Ήδη έχω δει 2 εδώ μέσα!
550+ ερωτήσεις!
550+ ερωτήσεις!
Παιδιά για να καταλάβω για να θεωρηθεί ότι έχουμε εντοπιότητα πρέπει να είμαστε κάτοικοι των δήμων κι όχι περιφέρεια της Αττικής για Κορυδαλλό και Αυλωνα;Μπορεί να θεωρηθεί χαζή η ερώτηση, οπότε συγγνώμη προκαταβολικά.
Antomts έγραψε:Παιδιά για να καταλάβω για να θεωρηθεί ότι έχουμε εντοπιότητα πρέπει να είμαστε κάτοικοι των δήμων κι όχι περιφέρεια της Αττικής για Κορυδαλλό και Αυλωνα;Μπορεί να θεωρηθεί χαζή η ερώτηση, οπότε συγγνώμη προκαταβολικά.
Γράφει στη προκήρυξη μέσα ποιος παίρνει εντοπιότητα... Ο κορυδαλλός δεν έχει
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Lina94 έγραψε:Καλησπέρα,Επειδή δεν το γνωρίζω... Έχει κανείς ιδέα σε
τί μόρια έχουν κυμανθεί σε προηγούμενες προκηρύξεις, οι θέσεις που είναι για γυναίκες χωρίς εμπειρία;
Είδα είναι καμία 10αρια θέσεις με προϋπηρεσία και άλλες τόσες χωρίς προϋπηρεσία. Προσωπικά μόρια δεν έχω (περίπου 560 χωρίς ιεκ) και δεν ξέρω αν αξίζει να μπούμε σε τέτοια διαδικασία όσες είμαστε β επικουρία με τέτοια μόριαπιο πολύ από περιέργεια ρωτάω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σου προτείνω να κανεις τα χαρτιά σου όπως και να χει. Στην 6Κ/2018 κόπηκαν 100αδες γυναίκες μέχρι να βρουν τις 35 που χρειαζόταν η προκήρυξη. Όλες κόπηκαν στα αθλήματα. Οπότε, κάνε χαρτιά και βάλε φορμούλα για τρέξιμο. Βέβαια αυτή τη φορά τα αθλήματα δε θα τα κανει ο ΑΣΕΠ με τσιπάκι αλλα το υπουργείο που ως γνωστόν είναι πιο ελαστικό σε χρόνους κλπ σε αντίθεση με τον ΑΣΕΠ. Πάντως το να χραμίσεις 3 ευρώ αξίζει. Μη χάσεις άδικα την ευκαιρία.
Player7 έγραψε:Υπάρχει και το τεστ προσωπικότητας στα ψυχοτεχνικα, να δούμε πόσοι θα κοπούν εκεί.Ήδη έχω δει 2 εδώ μέσα!
550+ ερωτήσεις!
Χαχαχαχχα... Βάζεις και το εαυτό σου μέσα; Γιατί είσαι επιθετικός με όλους εδώ μέσα άρα έχεις θεματακια
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Maria papadaki έγραψε:Ρε παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση όταν λέει τρόπος απόδειξης εμπειρίας, δηλαδή μετράει οποιαδήποτε δουλειά και να έχεις κάνει;
Δεν το διευκρινίζει. Ευχαριστώ
Εργασιακή εμπειρία σε θέση φύλαξης, φύλακας μουσείου,security κλπ.
Ειμαι επιθετικός με τους ανόητους που φασκουν και αντιφασκουν.Εγώ το τεστ το πέρασα πριν λίγο καιρό.
Player7 έγραψε:Ειμαι επιθετικός με τους ανόητους που φασκουν και αντιφασκουν.Εγώ το τεστ το πέρασα πριν λίγο καιρό.
Κανένας δεν φάσκει και αντιφάσκει... Εάν δεν ξέρεις 5 πράγματα καλό είναι να το παραδέχεσαι ότι δεν το ξέρεις να μην το παίζεις ξερολας και να μην επιτίθεσαι σε όλους... Εδώ είναι ένα φόρουμ για να μπορείς να μάθεις 5-10 πράγματα παραπάνω που δεν ξέρεις και όχι να λες στο κάθε έναν με χαρακτηρισμούς, ανηξερο, ανίδεο κλπ...
Player7 έγραψε:Ειμαι επιθετικός με τους ανόητους που φασκουν και αντιφασκουν.Εγώ το τεστ το πέρασα πριν λίγο καιρό.
Την λέξη σεβασμός όμως ακόμα και ανόητος να είναι ο άλλος δεν βλέπω να την ξέρεις... Και άμα τα πέρασες τα τεστ τι; Τι ακριβώς κάνεις εδώ εάν τα πέρασες; Δεν πέρασες στις προηγούμενες προκυρηξεις;
Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους σας.Επειδή δεν πήρα απάντηση χτες, είπα να ξαναστείλω το ίδιο μήνυμα μήπως μου απαντήσει κάποιος.
[Καλησπέρα,Επειδή δεν το γνωρίζω... Έχει κανείς ιδέα σε
τί μόρια έχουν κυμανθεί σε προηγούμενες προκηρύξεις, οι θέσεις που είναι για γυναίκες χωρίς εμπειρία;
Είδα είναι καμία 10αρια θέσεις με προϋπηρεσία και άλλες τόσες χωρίς προϋπηρεσία. Προσωπικά μόρια δεν έχω (περίπου 560 χωρίς ιεκ) και δεν ξέρω αν αξίζει να μπούμε σε τέτοια διαδικασία όσες είμαστε β επικουρία με τέτοια μόρια, πιο πολύ από περιέργεια ρωτάω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!]
Είδα είναι καμία 10αρια θέσεις με προϋπηρεσία και άλλες τόσες χωρίς προϋπηρεσία. Προσωπικά μόρια δεν έχω (περίπου 560 χωρίς ιεκ) και δεν ξέρω αν αξίζει να μπούμε σε τέτοια διαδικασία όσες είμαστε β επικουρία με τέτοια μόρια, πιο πολύ από περιέργεια ρωτάω.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Sec
Παιδιά μία σημαντική ερώτηση που την έχουνε πόλοι... Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν και τα ταχύρυθμα ΙΕΚ τα ιδιωτικά όπου μετά την λήξη τους πηγαίνεις για την πιστοποίηση σού όπως και στα δημόσια. Αυτά τα ΙΕΚ τα ταχύρυθμα περνάνε κάπως; Και αν περνάνε είναι στην πρώτη κατηγορία τα κυρίως; Ευχαριστώ.
stayros
Σου απαντήσανε λίγο πιο πάνω. Συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση του taksidioti. Κάνε την αίτηση σου σωστά και ποτέ δεν ξέρεις. Προσωπικά έτσι την έκανα και εγώ στην 6κ και στα προσωρινά ήμουν μέσα.Lina94 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους σας.Επειδή δεν πήρα απάντηση χτες, είπα να ξαναστείλω το ίδιο μήνυμα μήπως μου απαντήσει κάποιος.
Walas είμαι από κινητό, οπότε τώρα μου εμφάνισε το μήνυμα του ταξιδιώτη (γιατί καμιά φορά κολλάει). Ταξιδιώτη ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση.
Για τις γυναίκες είναι πιο δύσκολο γιατί είναι πολύ λίγες οι θέσεις (περίπου 10 με εμπειρία,10 χωρίς). Φαντάζομαι θα μπούνε μόνο με α επικουρία.
Λογικά σε ιδιώτη γιατρό θα πάω, αν κάνω την αίτηση (για να προλάβω γιατί σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα. Τρέχα γύρευε).
Για τις γυναίκες είναι πιο δύσκολο γιατί είναι πολύ λίγες οι θέσεις (περίπου 10 με εμπειρία,10 χωρίς). Φαντάζομαι θα μπούνε μόνο με α επικουρία.
Λογικά σε ιδιώτη γιατρό θα πάω, αν κάνω την αίτηση (για να προλάβω γιατί σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα. Τρέχα γύρευε).
Καλησπέρα παιδιά. Εντοπιότητα παίρνει κάποιος με τη μόνιμη κατοικία έτσι; Όχι από εκεί που νοικιάζει; Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες