Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Καλημέρα, δηλαδή το "φύλακες θυρωροί και ασκούνται συναφή επαγγέλματα (πλην νυχτοφυλάκων) " δεν πιάνεται; Γιατί έγραψες κάτι για θυρωρός...
Παιδιά εμείς που έχουμε ιεκ, να επισυναψουμε και τη βεβαίωση Πιστοποίησης που γράφει το βαθμό και το επίσημο Δίπλωμα;Μεσα ζητάει και τα 2 όπως το καταλαβαίνω εγώ διαβάζοντας το.
Εγώ όταν τον έστειλα ατομικό λογαριασμό γτ και εγώ αυτό του είπα επειδή φενεται αναλυτικά αυτός μου λέει βεβαίωση προϋπηρεσίας θέλει ότι δούλεψες σαν φύλακας τάδε μέρες και απλά λέει δίπλα φύλακας ιδιωτική ασφάλεια
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Εγώ πάντως πέρα απ' τη Βεβαίωση προϋπηρεσίας (εφκα), πάντα παίρνω απ' το φορέα που δουλεύω ως φύλακας και από κει μια βεβαίωση που αναγράφει αναλυτικά τα καθήκοντα μου.
Geomp εσύ έχεις σύμβαση με δημόσιο φορέα.Αν κάποιος είναι σε εταιρεία σεκιουριτι πρέπει να χαρτί και από την εταιρεία; Η προκηρυξη δε λέει κάτι τέτοιο, λέει μόνο να γράψουμε την επωνυμία της εταιρείας και του εργοδότη.
Player7 έγραψε:Geomp εσύ έχεις σύμβαση με δημόσιο φορέα.Αν κάποιος είναι σε εταιρεία σεκιουριτι πρέπει να χαρτί και από την εταιρεία; Η προκηρυξη δε λέει κάτι τέτοιο, λέει μόνο να γράψουμε την επωνυμία της εταιρείας και του εργοδότη.
Η επωνυμία του εργοδότη φαίνεται στη βεβαίωση προϋπηρεσίας.
θυρωροι, φυλακες και ασκούνταις σε Συναφή επαγγέλματα (πλην νυχτοφυλακων) πιανεται κανονικα η προπηρεσια, αν ελεγε ομως σκετο θυρωρος δεν πιανετα310LELE έγραψε:Καλημέρα, δηλαδή το "φύλακες θυρωροί και ασκούνται συναφή επαγγέλματα (πλην νυχτοφυλάκων) " δεν πιάνεται; Γιατί έγραψες κάτι για θυρωρός...
Φαγωθηκες τι ζητάει και τι δεν ζητάει η προκυρηξη... Δεν ζητάει μέσα η προκυρηξη τον ατομικό λογαριασμό ασφαλισεις αλλά όποιος θέλει να δει αναλυτικά τι ένσημα κλπ τον κολλάνε μπορεί να το κάνει... Εγώ πχ δουλεύω 18 μέρες το μήνα και παίρνω 25 ένσημα... Δεν το ήξερα... Από εκεί το είδα... ☺️☺️☺️
Ότι θέλω θα ρωτάω, μη σπαζεσαι που έχεις λιγότερα μόρια από μένα και θα σου φάω τη φυλακή που θες!
ποσα μορια εχεις φιλε μου?Player7 έγραψε:Ότι θέλω θα ρωτάω, μη σπαζεσαι που έχεις λιγότερα μόρια από μένα και θα σου φάω τη φυλακή που θες!
Player7 έγραψε:Ότι θέλω θα ρωτάω, μη σπαζεσαι που έχεις λιγότερα μόρια από μένα και θα σου φάω τη φυλακή που θες!
Δεν με νοιάζει καν ούτε τα μόρια ούτε τπτ γτ ξέρω ότι θα είμαι μέσα... Ακόμη και 300 μόρια να είχα εγώ ή κάποιος άλλος δεν θα με ένοιαζε καν... Ούτε 100 άτομα δεν υπάρχουν με κύριο προσόν οπότε ακόμα και στην τελευταία επιλογή μπαίνω...
Πόσα μόρια έχεις?
Stauros44 έγραψε:Πόσα μόρια έχεις;
500
Αν κατάλαβα καλά είσαι από Δράμα; Σαν πρώτη σου επιλογή θα βάλεις εξωτερικός?
Stauros44 έγραψε:Αν κατάλαβα καλά είσαι από Δράμα; Σαν πρώτη σου επιλογή θα βάλεις εξωτερικός;
Όχι δεν είμαι από δραμα αλλά θα την βάλω και αυτή μέσα και ίσως πρώτη επιλογή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες