Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Fulakas έγραψε:Τωρα οσον αφορα τα ιεκ στελεχος υπηρεσιων δεν θα ναι Πανω απο 150 γιατι δεν υπαρχουν... Τωρα για φυλακες αρχαιολογικων υπαρχουν 1000δες απλα για φυλακες δεν κανουν χαρτια οποτε θεωρω καμια 50αρια

Δεν υπάρχουμε πολλοί αρχαιοφυλακες και να μαστε μέχρι 32, ελάχιστοι, η πλειοψηφία των αρχαιοφυλακων είναι 40+ το βλέπω κ απ' τη δουλειά μου αλλά και σε άλλα μουσεία.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

ΟΥΚ7 έγραψε:Το ξερω πως δεν μετράει το σεμινάριο 105 ωρών... Ρωτάω για την προϋπηρεσία γιατι με ένα γραφείο που μίλησα μου ειπαν ότι για να μετράει η προϋπηρεσία πρεπει να έχεις το ΙΕΚ αλλιώς δεν μετράει και πας μονο με απολυτήριο

Πάνε σαυτο το γραφείο και δείρε όσο πιο πολλούς μπορείς...

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Fulakas »

ΟΥΚ7 έγραψε:Το ξερω πως δεν μετράει το σεμινάριο 105 ωρών... Ρωτάω για την προϋπηρεσία γιατι με ένα γραφείο που μίλησα μου ειπαν ότι για να μετράει η προϋπηρεσία πρεπει να έχεις το ΙΕΚ αλλιώς δεν μετράει και πας μονο με απολυτήριο
στο ξαναλεω η προυπηρεσια μετραει. Το γραφειο που πηγες μου φενεται δεν κανει πηγαινε ρωτα και αλλου...
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Loxias89 έγραψε:

Πάνε σαυτο το γραφείο και δείρε όσο πιο πολλούς μπορείς...

χαχχαχαχχαχχ
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:
Fulakas έγραψε:Τωρα οσον αφορα τα ιεκ στελεχος υπηρεσιων δεν θα ναι Πανω απο 150 γιατι δεν υπαρχουν... Τωρα για φυλακες αρχαιολογικων υπαρχουν 1000δες απλα για φυλακες δεν κανουν χαρτια οποτε θεωρω καμια 50αρια

Δεν υπάρχουμε πολλοί αρχαιοφυλακες και να μαστε μέχρι 32, ελάχιστοι, η πλειοψηφία των αρχαιοφυλακων είναι 40+ το βλέπω κ απ' τη δουλειά μου αλλά και σε άλλα μουσεία.

Παιδιά και 150 που λέτε πολλοί είναι... Καμία 100αρια και αν θα είναι και τόσοι γιατί οι πιο πολλοί προτυμησαν να πάνε για ΕΠΟΠ, Ε. Φ. ΤτΕ, ΟΠΠΙ κλπ... Τώρα για αρχαιοφυλακες δεν νομίζω ούτε αυτοί να είναι πολλοί... Στην προηγούμενη προκυρηξη βρήκαν 130 άτομα με κύριο προσόν και καμία 35αρια με α επικουρία

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Vasilis331 έγραψε:Και εγώ επί 60 βλέπω οτι γράφει κάνω κάπου λάθος

Ο βαθμός βασικού τίτλου σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανάγεται στην 10βαθμη κλίμακα και υπολογίζεται με 2 δεκαδικά ψηφία.

Στην περίπτωση κλασματικών αριθμών πρέπει να γίνει αναγωγή των κλασματικών πεδίων σε δεκαδικά, π. Χ. Ο βαθμός 16 9/12 καταχωρείται σαν 8.38 στην 10βαθμη κλίμακα.

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από loupinogr »

Καλησπέρα έχω κατεβάσει τα αποτελέσματα της 6κ και για να λυθεί η απορία μπορεί κάποιος να μου πει αν ΒΠ ΕΠ1 και ΕΠ2 είναι (κύριο επικουρία α και επικουρία β; Εικόνα
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

loupinogr έγραψε:Καλησπέρα έχω κατεβάσει τα αποτελέσματα της 6κ και για να λυθεί η απορία μπορεί κάποιος να μου πει αν ΒΠ ΕΠ1 και ΕΠ2 είναι (κύριο επικουρία α και επικουρία β;
Ακριβώς βπ είναι το ΙΕΚ στέλεχος υπηρεσιών

Επ1 το αρχαιοφυλακων και

επ2 το λυκειο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 19, 2021 8:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Maria papadaki »

Ρε παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση όταν λέει τρόπος απόδειξης εμπειρίας, δηλαδή μετράει οποιαδήποτε δουλειά και να έχεις κάνει;

Δεν το διευκρινίζει. Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Maria papadaki έγραψε:Ρε παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση όταν λέει τρόπος απόδειξης εμπειρίας, δηλαδή μετράει οποιαδήποτε δουλειά και να έχεις κάνει;

Δεν το διευκρινίζει. Ευχαριστώ

μονο φυλακα, αρχαιοφυλακα και συναφη
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Καλησπερα παιδια ξερει κανεις αν στο μητρωο διαγραφεται η παλια εμπερια;
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από nikos521 »

Καλησπέρα Μαρία! Δυστυχώς όχι, μετράει μόνο η εμπειρία στο αντικείμενο πχ σεκιουριτι.
Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

PetG εσένα αυτό με τα ένσημα που τα θελουν αναλυτικά έχεις μιλήσει με κάποιο γραφείο η δικηγόρο;
Lina94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lina94 »

Καλησπέρα,Επειδή δεν το γνωρίζω... Έχει κανείς ιδέα σε

τί μόρια έχουν κυμανθεί σε προηγούμενες προκηρύξεις, οι θέσεις που είναι για γυναίκες χωρίς εμπειρία;

Είδα είναι καμία 10αρια θέσεις με προϋπηρεσία και άλλες τόσες χωρίς προϋπηρεσία. Προσωπικά μόρια δεν έχω (περίπου 560 χωρίς ιεκ) και δεν ξέρω αν αξίζει να μπούμε σε τέτοια διαδικασία όσες είμαστε β επικουρία με τέτοια μόριαΕικόναπιο πολύ από περιέργεια ρωτάω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Stauros44 έγραψε:PetG εσένα αυτό με τα ένσημα που τα θελουν αναλυτικά έχεις μιλήσει με κάποιο γραφείο η δικηγόρο;

Αναλυτικά είναι για να τα δεις εσύ έτσι ώστε να δεις εάν έχεις τα σωστά ένσημα και Για να υπολογίσεις πως θα τα βάλεις σαν προϋπηρεσία... Πχ δούλευες σαν φύλακας σε εταιρεία και δεν είχες πιστοποίηση και μέσα του μήνα πήρε την πιστοποίηση... Καλό είναι να δεις εκείνο τον μήνα πόσα ένσημα πήρες έτσι ώστε να βάλεις περίπου τα μισά... Μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο ή δεν βάζεις καθόλου αυτό τον μήνα...

Και το άλλο είναι να δεις μέσω του ΚΑΔ εάν το ένσημο που σου έχουνε βάλει αντιστοιχεί σε φύλακα γιατί πολλές εταιρείες κάνουνε λαμογιες... Πχ κάποιες αντί για φυλακες, σωματοφύλακες, ιδιωτικοί φυλακές κλπ βάζουν θυρωρός ή υπάλληλος γραφείου ή οδηγός κ. Α... Αν και το γράφει αναλυτικά βέβαια στην συνολική προϋπηρεσία από τον Εφκα τι ένσημα σου βάζουνε αλλά εγώ πάντα τα κοιτάω...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες