Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

Guardian1 έγραψε:Ναι αλλά μέσα το φεκ νομίζω ότι ζητάει και τα 2, αν κατάλαβα καλά.Θέλει τη βεβαίωση που γράφει το βαθμό, αλλά θέλει και το επίσημο Δίπλωμα.

Αν μπορεί να με επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που έχει ιεκ.

Θέλει και την βεβαίωση και το δίπλωμα τύπου 5 από τον ΕΟΠΠΕΠ... Στην βεβαίωση γράφει πάνω τον βαθμό και στο δίπλωμα πότε απέκτησες την πιστοποίηση... Οπότε όσοι έχουνε το δίπλωμα θα βάλουνε την προϋπηρεσία τους από την ημερομηνία που αναγράφει πάνω και μετά...

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Αν η βεβαίωση γράφει το βαθμό, πότε κατέστη πτυχιούχος και ότι επέχει θέση διπλώματος δεν χρειάζεται το δίπλωμα.
Gianakoz67
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Gianakoz67 »

Ο στρατός μετράει ως προϋπηρεσία;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Μεσα λεει και για βεβαιωση και για Διπλωμα!
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Και κάτι άλλο... Καλύτερα την βεβαίωση του ορθοπεδικού για το ύψος να την βγάλετε στην περίοδο που θα είναι οι αιτήσεις... Δλδ 22 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι θα σας την πιάσουνε κανονικά
Άβαταρ μέλους
Panos999
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Panos999 »

Μια ερώτηση για τους πολύτεκνους. Θέλουν βεβαίωση από τα αδέρφια μας ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν την πολυτεκνικής ιδιότητα για αυτή την προκυρηξη ;
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Γράφει διαζευκτικά έτσι ήταν πάντα το συγκεκριμένο χωρίο.
Gianakoz67
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gianakoz67 »

PetG έγραψε:Τα ίδια έλεγαν και στην προηγούμενη προκυρηξη τα ίδια λένε και σε αυτήν... Βγαίνει ο άλλος και λέει έχω πιστοποίηση ΙΕΚ... Πήγες 2 χρόνια σε ΙΕΚ; Όχι... Άρα δεν έχεις πιστοποίηση ΙΕΚ αλλά πιστοποίηση Κεμεα... Αυτό το πράγμα έγινε και στην 6Κ... Δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τα πτυχία και τα βαφτίζουν όλα ίδια. Στην προηγούμενη προκυρηξη μέχρι και ενστάσεις έκαναν ορισμένοι γιατί δεν τους μέτρησαν το πτυχίο ή γιατί κόπηκαν κλπ...

Άστους ρε φίλε καλύτερα για εμάς! Ειδικά για εμένα που είμαι Β επικουρικός να έχω περισσότερες ελπίδες χαχαχ

Άβαταρ μέλους
Sam_wise
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Sam_wise »

PetG έγραψε:Και κάτι άλλο... Καλύτερα την βεβαίωση του ορθοπεδικού για το ύψος να την βγάλετε στην περίοδο που θα είναι οι αιτήσεις... Δλδ 22 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι θα σας την πιάσουνε κανονικά

Εγώ έχω κλείσει ραντεβού σε δημόσιο τη Παρασκευή. Δηλαδή αν είναι 3 μέρες πριν η βεβαίωση δε τη δέχονται. Υπάρχει περίπτωση να μπω στο πλύσιμο;

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Sam_wise έγραψε:Εγώ έχω κλείσει ραντεβού σε δημόσιο τη Παρασκευή. Δηλαδή αν είναι 3 μέρες πριν η βεβαίωση δε τη δέχονται. Υπάρχει περίπτωση να μπω στο πλύσιμο;
Θα την δεχτούν φυσικά. Η προκηρηξη δεν αναφέρει χρονικό περιορισμό για την βεβαίωση.

Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να κοντύνεις δύο τρεις μέρες μετά😂😂

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Νοέμ 17, 2021 11:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Sam_wise έγραψε:Εγώ έχω κλείσει ραντεβού σε δημόσιο τη Παρασκευή. Δηλαδή αν είναι 3 μέρες πριν η βεβαίωση δε τη δέχονται. Υπάρχει περίπτωση να μπω στο πλύσιμο;
Μπορεί να πιαστείς και να έχεις καμπούρα ή να μαζέψεις στο πλυντήριο ή αντί για σαμπουάν στο μπάνιο να βάλεις μαλακτικό και σε συνδιασμό με το ζεστό νερό να μαζέψεις... Μπορεί να σε έπιασαν τα γεράματα... 😂😂😂

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Νοέμ 17, 2021 11:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sam_wise
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Sam_wise »

PetG έγραψε:Μπορεί να πιαστείς και να έχεις καμπούρα ή να μαζέψεις στο πλυντήριο ή αντί για σαμπουάν στο μπάνιο να βάλεις μαλακτικό και σε συνδιασμό με το ζεστό νερό να μαζέψεις... Μπορεί να σε έπιασαν τα γεράματα... 😂😂😂
Καλά επειδή είναι μηχανογραφημενο το σύστημα δε θα μου κάνει εντύπωση να με πετάξει έξω γιαυτο το λόγο. Θα ρωτήσω τη κοπέλα που θα αναλάβει την αίτηση μου καλού κακού.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Νοέμ 17, 2021 11:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Peter28
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Peter28 »

Παιδιά καλησπέρα έχω 2 ερωτήσεις να κάνω. Είπατε στα προηγούμενα ποστ πως όσοι είναι με Β επικουρια βάζουν μόνο το απολυτήριο τους και ξένη γλώσσα που δίνει μόρια όσοι έχουν και οτιδήποτε άλλο βάλουμε μέσα απλά θα είναι στα προσόντα μας χωρίς να πιαστούν για μορια. Σωστά; Ήθελα να ρωτήσω αυτά τα στέλνουμε στον ασεπ μαζί με την γνωμάτευση από τον ορθοπεδικο; Η γίνονται όλα ηλεκτρονικά; Δηλ σκαναρισμα και με μειλ στον άσεπ?
Fanis679
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Fanis679 »

Παιδια μια ερώτηση. Για Β επικουρικος εκτός από το απολυτιριο και το πτυχίο ξένης γλώσσας τι άλλο χρειάζετε ν στηλουμε τώρα που θα κάνουμε την αιτηση; Χρειάζετε Τώρα να σταλθει και η γνωμάτευση τ ορθοπεδικου, το χαρτί για την εντοπιότητα, το χαρτί για το ότι πήγαμε στρατό, το χαρτί για την πολυτεκνια;
Kostas_91
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostas_91 »

Θα κάνεις επίκληση από το μητρώο του ΑΣΕΠ για να ανεβάσεις μέσα στην αίτηση τα δικαιολογητικά
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες