Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostas_91
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostas_91 »

Ο ΑΣΕΠ έχει σκοπό να το ανεβάσει οστοσο η ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Την άλλη εβδομάδα ξεκινούν οι αιτήσεις και αυτοί ακόμα τίποτα
firefighter92
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από firefighter92 »

Γυναικα ειμαι προφανως. Απλα ρωταω αν εχει καποιος καποια ιδεα για το πως ειναι. Ψαχνω αρμοδιοτητες στο ΦΕΚ αλλα δεν τις εχω βρει.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

kanenas έγραψε:Βλεπω τις ερωτησεις και απορω Σιγουρα θελετε τον διαγωνισμο η χαβαλε κανετε ; Και ηλικια δινει και κανει διαχωρισμο κωδ Για ανδρες -γυναικες Δεν μπορει να παει οπου θελει ο καθενας, και εντοπιοτητα δινει και πρυπηρεσια στον στρατο δινει και πολλα διαβαστε πρωτα και μετα Πεστε αποριες, μασημενη τροφη θελετε οι περισσοτεροι μηπως να σας κανουν και αλλοι την αιτηση ΕΛΕΟς ;

Πες τα φίλε μου μια απλή αναζήτηση και ο καθένας κατεβάζει τη προκήρυξη και φυσικά όπως κ εγώ είχα απορίες εδώ είναι το φόρουμ, αλλά χαβαλε κανουν, θα τελειώσει η προκήρυξη και θα τρέχουν για αιτήσεις, δε πειραζει όμως, φαίνεται ποιοι το θέλουμε.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Πες τα φίλε μου μια απλή αναζήτηση και ο καθένας κατεβάζει τη προκήρυξη και φυσικά όπως κ εγώ είχα απορίες εδώ είναι το φόρουμ, αλλά χαβαλε κανουν, θα τελειώσει η προκήρυξη και θα τρέχουν για αιτήσεις, δε πειραζει όμως, φαίνεται ποιοι το θέλουμε.
Αυτοί που το θέλουν φαίνονται και αυτοί που τρολλαρουν Επισεις... Κάποιοι βαριουνται να διαβάσουν την προκυρηξη, άλλοι λένε γιατί κατέβασαν τα μόρια, άλλοι για προϋπηρεσία, άλλοι για εάν είναι του υπουργείου ή του ΑΣΕΠ (για να βάλουν μέσον) ... Ότι νάνε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 15, 2021 3:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tsirigodis62
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Tsirigodis62 »

kostaspapa95 έγραψε:Αν εννοείς προϋπηρεσία σαν εμπειρία ναιΈχω 12 μήνες.

Λίγα φίλε μου μαζί με προϋπηρεσία 😔

Tsirigodis62
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Tsirigodis62 »

Tsirigodis62 έγραψε:
kostaspapa95 έγραψε:Αν εννοείς προϋπηρεσία σαν εμπειρία ναιΈχω 12 μήνες.

Λίγα φίλε μου μαζί με προϋπηρεσία 😔

Έχεις όμως ελπίδες σε θέσεις χωρίς προϋπηρεσία. Γτ πρέπει να έχεις καλό βαθμό στις θέσεις με εμπειρία αρχίζει κ δυσκόλευει

Vaggelismp
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vaggelismp »

Παιδιά μια ερώτηση Για να καταλαβω. Έστω ότι δηλώνω το 213 που ειναι εξ. Στο Κορυδαλλό. Εχω το ΙΕΚ και 20 μήνες σαν σεκιουριτι. Διεκδικω μόνο τις 5 θέσεις γενικής με προυπηρεσια η όλες όσες έχουν τον κωδικό 213;
Gianakoz67
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gianakoz67 »

Καλησπέρα ο λόγους που άλλαξε η μοριοδότηση ποιος είναι;
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

Vaggelismp έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση Για να καταλαβω. Έστω ότι δηλώνω το 213 που ειναι εξ. Στο Κορυδαλλό. Εχω το ΙΕΚ και 20 μήνες σαν σεκιουριτι. Διεκδικω μόνο τις 5 θέσεις γενικής με προυπηρεσια η όλες όσες έχουν τον κωδικό 213;

Όλες εφόσον δεν καλυφθούν

Άβαταρ μέλους
Panos999
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Panos999 »

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση τα πτυχία αγγλικών που αναφέρει στο παράρτημα Γ δε θέλουν μετάφραση στα ελληνικά η τα θέλουν όλα και σφραγίδα από δικηγόρο
Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Anavatis »

firefighter92 έγραψε: Γυναικα ειμαι προφανως. Απλα ρωταω αν εχει καποιος καποια ιδεα για το πως ειναι. Ψαχνω αρμοδιοτητες στο ΦΕΚ αλλα δεν τις εχω βρει.
Καταρχάς δεν είναι εξωτερικοί φύλακες. Είναι φρουροί! Άλλο φρουρός άλλο φύλακας. Οι εξωτερικοί φρουροί έχουν αστυνομικά καθήκοντα. Διάβασε το ΠΔ215/06 και θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες για τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα.
Fanis679
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Fanis679 »

Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κατι. Χρειάζετε μαζί με την αίτηση που θα κάνουμε να βάλουμε και τα δικαιολογητικά; Και αν ναι, το χαρτί για την εντοπιότητα από που το περνούμε;
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Loxias89 έγραψε:
firefighter92 έγραψε:Στις γυναικειες φυλακες πως ειναι παιδια; Οι εξωτερικοι φυλακες τι καθηκοντα εχουν; Μηπως γνωριζει καποιος;

Θες να πας στις γυναικείες ; Η ρωτάς για μια φίλη ;

Είναι ο φιλος της φίλης χα χα

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Vaggelismp έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση Για να καταλαβω. Έστω ότι δηλώνω το 213 που ειναι εξ. Στο Κορυδαλλό. Εχω το ΙΕΚ και 20 μήνες σαν σεκιουριτι. Διεκδικω μόνο τις 5 θέσεις γενικής με προυπηρεσια η όλες όσες έχουν τον κωδικό 213;
Αναλόγως τι κατηγορία είσαι. Αν είσαι πχ πολύτεκνος προφανώς όχι. Αν δεν είσαι σε κάποια ειδική κατηγορια, διεκδικείς τις 5 θέσεις της Γενικής ναι.

Gianakoz67
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Gianakoz67 »

nik0s10 έγραψε:
Toner έγραψε:Καλησπέρα ξέρει κανείς να μου πει εγώ που είμαι πολύτεκνος και έφεδρος αξιωματικός και 15;7 απολυτήριο κάνω τπτ η όχι

Καλημέρα έχεις 863.5 μόρια, δεν μετράει ο στρατός σαν μορια, κάνε τα ανάλογα σε ποια περιοχή είσαι ίσως έχεις ελπίδες

Την έχουν αλλάξει την μοριοδότηση 471 έχεις είναι x30 όχι επί 55

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες