Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Παιδιά είναι μέσω ΑΣΕΠ η απ' το υπουργείο όπως ΕΠΟΠ ;
Γεια σας! Εύχομαι να είστε όλοι σας καλά! Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τα μόρια η να μου στείλει μια φόρμα η να του πω τι έχω για να μου πει αν έχω ελπίδες ; Μόνη μου υπολόγισα 1.600 περιπου . και ειμαι τέκνο πολύτεκνης και μονογονεϊκής .
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 28
Το δίκαιο είναι να περάσει όποιος περάσει όλες τις διαδικασίες δίκαια, όλα τα άλλα είναι Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Και υπάρχει τρόπος να τελειώνει μια προκυρηξη και σε 6 μηνες Όχι σε 4 χρόνια όπως γίνεται με την 6κ. Φανταστειτε τώρα σε αυτήν την προκυρηξη να πάνε 832 άτομα, κάποιοι να είναι στους πρώτους επιλαχοντες και κάποιοι από τους διορισθεντες να είναι σαν τα γιουβαρλακια να κάνουν 5 λεπτά το 1000αρι και να τους περνανε!Νέμεσις έγραψε:Τι σας απασχολεί αν έχει τσιπακι ή όχι; Θέλετε να τραβήξει 3-5 χρόνια ο διορισμός σας όπως πάει να γίνει στην 6κ; Όποιος είναι διοριστεος αρχικά γιατί να κοπεί πχ αν κάνει 5" παραπάνω χρόνο στο 1000αρι. Κοιτάξτε να κάνετε την αίτηση και αφήστε τα υπόλοιπα κατά μέρος
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Τουλάχιστον η δική μας θα τελειώσει γρηγορότερα σε σχέση με την 6κ, τώρα όσον αφορά τους χρόνους τα ΙΕΚ δε τα επηρεάζει διότι μαξ 150 να ναι οπότε θα μπούνε καρφί, εκεί στη β επικουρία θα γίνει μονομαχία.
Για μένα προσωπικά εφόσον είναι θέσεις πολιτικού προσωπικού και τυπικά δεν έχει ενταχθεί ως σώμα ασφαλείας στην ΕΛ ΑΣ τα αθλήματα και ειδικά τα συγκεκριμένα όρια είναι εν πολλοίς περιττά. Εντωμεταξύ προστέθηκε και η ρίψη σφαίρας τώρα που στην 6κ δεν υπήρχε καν.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 28
Απ'την στιγμή που έχει βγει η προκυρηξη με αυτά τα αθλήματα και αυτά τα όρια είναι αντισυνταγματικό να περάσει κάποιος χωρίς να βγάλει τα όρια...Νέμεσις έγραψε:Για μένα προσωπικά εφόσον είναι θέσεις πολιτικού προσωπικού και τυπικά δεν έχει ενταχθεί ως σώμα ασφαλείας στην ΕΛ ΑΣ τα αθλήματα και ειδικά τα συγκεκριμένα όρια είναι εν πολλοίς περιττά. Εντωμεταξύ προστέθηκε και η ρίψη σφαίρας τώρα που στην 6κ δεν υπήρχε καν.
Ναι να μην έχει αθλήματα για να μπαίνουν όλοι οι γιώταδες σας εσένα Νέμεσις.Είναι ενστολο προσωπικό που χρειάζεται φυσική κατάσταση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Είμαι υπέρ των αθλημάτων, βέβαια και υπέρ για το τσιπακι, φυσικά δε θα υπάρχει στη προκήρυξη απ' ότι βλέπω αλλά τουλάχιστον δε θα περάσουν και τον άλλον που θα κάνει το χιλιόμετρο πέντε λεπτά
Player7 έγραψε:Ναι να μην έχει αθλήματα για να μπαίνουν όλοι οι γιώταδες σας εσένα Νέμεσις.Είναι ενστολο προσωπικό που χρειάζεται φυσική κατάσταση.
Υπηρέτησα σε βραχονησίδες στα σύνορα στις ειδικές δυνάμεις. Πιστεύεις ότι είσαι περισσότερο μάχιμος από μένα μωρη λουμπινα μη σε αρχίσω στις σφαλιάρες;
Εγώ πάντα λέω την άποψή μου όχι αυτό που με συμφέρει.
Και γω σε αμφίβια μοίρα ήμουν. Ναι είμαι! Καλό μεσημέρι!
Με την όπισθεν σίγουρα είσαι και πιο μάχιμος και πιο δραστήριος. ΦιλάκιαPlayer7 έγραψε:Και γω σε αμφίβια μοίρα ήμουν. Ναι είμαι! Καλό μεσημέρι!
FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Απ'την στιγμή που έχει βγει η προκυρηξη με αυτά τα αθλήματα και αυτά τα όρια είναι αντισυνταγματικό να περάσει κάποιος χωρίς να βγάλει τα όρια...Νέμεσις έγραψε:Για μένα προσωπικά εφόσον είναι θέσεις πολιτικού προσωπικού και τυπικά δεν έχει ενταχθεί ως σώμα ασφαλείας στην ΕΛ ΑΣ τα αθλήματα και ειδικά τα συγκεκριμένα όρια είναι εν πολλοίς περιττά. Εντωμεταξύ προστέθηκε και η ρίψη σφαίρας τώρα που στην 6κ δεν υπήρχε καν.
Στις προηγούμενες προκηρύξεις πριν την 6κ που υπήρχαν τα όρια, ρωτα λίγο τους παλιούς που μπήκαν πως πέρασαν
Γειά σε όλους πόσοι είμαστε για Κορυδαλλό με πιστοποίηση ΙΕΚ. Εγώ έχω 38 μήνες προϋπηρεσία μετά την πιστοποίηση. Έχω proficiency και βαθμό πιστοποίησης 16.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Laoura έγραψε:Γεια σας!Εύχομαι να είστε όλοι σας καλά! Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τα μόρια η να μου στείλει μια φόρμα η να του πω τι έχω για να μου πει αν έχω ελπίδες ; Μόνη μου υπολόγισα 1.600 περιπου . και ειμαι τέκνο πολύτεκνης και μονογονεϊκής .
Πάει απολυτήριο επί 30,lower 40,advanced 60 proficiency 90, και 7 μόρια ο μήνας, νομίζω λάθος θα υπολόγισες.
Αν έχεις προϋπηρεσία στον στρατό μετράνε τα μόρια ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες