Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Factoryxl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Factoryxl »

Factoryxl έγραψε:
Νέμεσις έγραψε:Έχουν μειώσει 50 μόρια τον κάθε βαθμό από 110 στα 60 οι αθειφοβοι. Μιλάμε ότι γίνεται πάρτυ ημετερων

Ναι ρε φίλε αχαχαχα εντομεταξη έχω ίδια μόρια με τον 6κ που είχα κάνει 😂😂 Ενώ από τότε έχω πάρει lower + 42 μήνες προϋπηρεσία περίπου Είναι το γραμμένο μας

Λες και κάνουμε για ΥΕ 😂😂

Άβαταρ μέλους
Pelopidas1238
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Pelopidas1238 »

Αλάνια η προκυρηξη είναι αυτή που είδαμε έτσι; Δλδ Διοικητικους δεν παιρνουν;
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Πιστεύω ότι λόγω των λιγότερων θέσεων και πως απ' ότι βλέπω εδώ σχεδόν όλοι έχουν προϋπηρεσία οι βάσεις θα ανέβουνΑλλά φυσικά ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να ρίξει αίτηση, όπως είχα αναφέρει εχω ήδη γνωστούς μου ο ένας μάλιστα έχει απολυτήριο με 14 και αγγλικά lower μόνο αυτά και μου πε δεν έχω να χάσω κάτι πάρα μόνο τρία ευρώ.

Factoryxl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

geomp έγραψε:Πιστεύω ότι λόγω των λιγότερων θέσεων και πως απ' ότι βλέπω εδώ σχεδόν όλοι έχουν προϋπηρεσία οι βάσεις θα ανέβουνΑλλά φυσικά ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να ρίξει αίτηση, όπως είχα αναφέρει εχω ήδη γνωστούς μου ο ένας μάλιστα έχει απολυτήριο με 14 και αγγλικά lower μόνο αυτά και μου πε δεν έχω να χάσω κάτι πάρα μόνο τρία ευρώ.

Σωστός φίλε όλοι έχουν δικαίωμα καί αυτός ο έχει 10 πτυχίο!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Πιστεύω ότι λόγω των λιγότερων θέσεων και πως απ' ότι βλέπω εδώ σχεδόν όλοι έχουν προϋπηρεσία οι βάσεις θα ανέβουνΑλλά φυσικά ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να ρίξει αίτηση, όπως είχα αναφέρει εχω ήδη γνωστούς μου ο ένας μάλιστα έχει απολυτήριο με 14 και αγγλικά lower μόνο αυτά και μου πε δεν έχω να χάσω κάτι πάρα μόνο τρία ευρώ.

30? θα χάσει. Είναι και η αίτηση που θα την κάνει σε γραφείο

Factoryxl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

PetG έγραψε:

30? θα χάσει. Είναι και η αίτηση που θα την κάνει σε γραφείο

Για μένα έχουν ελπίδες αυτοί που δεν έχουν προϋπηρεσία γιατί παίζονται τα πτυχία και αυξηθήκαν οι ξένες γλώσσες οπότε με ένα καλό πτυχίο και ξένες γλώσσες κάτι μπορεί να γίνει

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Στην γενική σειρά είναι 135 θέσεις με εμπειρία, και 111 χωρίς.Αν δεν καλυφθούν οι θέσεις απ τα ΙΕΚ που δεν έχουν ένσημα, εκεί θα μπουν τα μεγάλα απολυτηρια και οι ξένες γλώσσες.

Factoryxl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διασωστης31 έγραψε:Στην γενική σειρά είναι 135 θέσεις με εμπειρία, και 111 χωρίς.Αν δεν καλυφθούν οι θέσεις απ τα ΙΕΚ που δεν έχουν ένσημα, εκεί θα μπουν τα μεγάλα απολυτηρια και οι ξένες γλώσσες.

Έτσι ακριβώς! Μετά πάμε με προϋπηρεσία β επικουρικό πού εκεί θα γίνει σφαγή ! Με την νέα μοριοδότηση πιστεύω ελπίδα θα έχει από 800 μόρια + με βάσει πτυχίου πού είναι x 30

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

Διασωστης31 έγραψε:Στην γενική σειρά είναι 135 θέσεις με εμπειρία, και 111 χωρίς.Αν δεν καλυφθούν οι θέσεις απ τα ΙΕΚ που δεν έχουν ένσημα, εκεί θα μπουν τα μεγάλα απολυτηρια και οι ξένες γλώσσες.

Όταν κάνει κάποιος τη αίτηση με κύριο προσόν θα παίξει και στις 2 θέσεις και οποίες περισσέψουν θα καλυφθούν από α και β επικουρία

Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Anavatis »

Sam_wise έγραψε: Αν υπολογίζονται έτσι τα μόρια τότε έχω 1123. Ανουσιο βέβαια εάν όλες ή οι περισσότερες θέσεις καλυφθούν απο Ιεκ. Τελευταίο βήμα να γίνει σωστά η αίτηση. Ευτυχώς έχω ένα φιλαράκι που είχε περάσει στην 6κ να βοηθήσει τη κατάσταση.
Είναι πολύ καλά τα μόρια που έχεις. Σε ανεβάζει πολύ η προϋπηρεσία. Λίγοι θα είναι αυτοί που θα έχουν 84 μήνες προϋπηρεσία, μετρημένοι στα δάχτυλα και σε συνδιασμό με το καλό απολυτήριο εκτός απροόπτου θα είσαι μέσα στην προκήρυξη. Αυτό που έγραψες για την αίτηση είναι το άλφα και το ωμέγα. Θέλει προσοχή να μη γίνει λάθος. Γραφεία "μεγάλα" έχουν κάψει παιδιά γιατί δεν έχουν διαβάσει καλά τις λεπτομέρειες της εκάστοτε προκήρυξης και οι αιτήσεις βγήκαν άκυρες από το ΑΣΕΠ.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Fulakas »

Factoryxl έγραψε:

Έτσι ακριβώς! Μετά πάμε με προϋπηρεσία β επικουρικό πού εκεί θα γίνει σφαγή ! Με την νέα μοριοδότηση πιστεύω ελπίδα θα έχει από 800 μόρια + με βάσει πτυχίου πού είναι x 30

μην σου πω και 1000+
Factoryxl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

PetG έγραψε:

Όταν κάνει κάποιος τη αίτηση με κύριο προσόν θα παίξει και στις 2 θέσεις και οποίες περισσέψουν θα καλυφθούν από α και β επικουρία

Αν κάνει με εμπειρία ναι! Θα παίξει και στις δύο θέσεις!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τα ιεκ διεκδικούν όλες τις θέσεις, μπορούν να μπουν σε θέση με εμπειρία χωρίς ένσημα, γιατί προηγούνται.Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψιν, δεν είναι υποχρεωτική

Factoryxl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Διασωστης31 έγραψε:Τα ιεκ διεκδικούν όλες τις θέσεις, μπορούν να μπουν σε θέση με εμπειρία χωρίς ένσημα, γιατί προηγούνται.Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψιν, δεν είναι υποχρεωτική

Εάν δηλώσει στην εμπειρία όχι στήν αίτηση! Θα πάει και στον πίνακα με προϋπηρεσία;

Factoryxl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Factoryxl έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Τα ιεκ διεκδικούν όλες τις θέσεις, μπορούν να μπουν σε θέση με εμπειρία χωρίς ένσημα, γιατί προηγούνται.Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψιν, δεν είναι υποχρεωτική

Εάν δηλώσει στην εμπειρία όχι στήν αίτηση! Θα πάει και στον πίνακα με προϋπηρεσία;

Οπότε το αυτοματοποιημένο σύστημα του ΑΣΕΠ που καλεί για δικαιολογητικά μόνο από κύριο προσόν θα φωνάξει! Και όταν ανοίξουν οι φάκελοι θα ξανά φωνάξουν πάλι άτομα από Β επικουρία...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες