Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Άμα είναι να διοριστω χτυπάω και έβδομη δόση στο ματι μέσα...
Ρε παιδιά αφήστε τα εμβόλια και λέξεις πεζοδρομίου... Εδώ είμαστε για να βοηθήσει ο ένας τον άλλον με οποιαδήποτε πληροφορία έχει σχετικά με την προκήρυξη... Τι μας νοιάζουν τώρα τα εμβόλια και το αν θα υπογράψει ο άλλος ή όχι και αν θα τον αναγκάσουν κλπ κλπ... Ας βγει η προκυρηξη ας κάνουμε τα χαρτιά μας και ότι θέλει ας κάνει ο κάθε ένας με το εμβόλιο...
Βάση Ευρωπαϊκού δικαίου αυτά είναι αντισυνταγματικά έχω μιλήσει με δικηγόρους οποίος έχει τα κότσια το ψάχνει στο σύνταγμα υπάρχουν νόμοι που μας προστατεύουν απλά πρέπει να ξέρεις πολύ καλά από νόμους.. 

- loupinogr
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Για να ξεκολλήσουμε από το εμβόλιο Ξέρει κάνει αφού μπούμε με το καλό κρατάμε πολιτική ταυτότητα και όχι αστυνομική έτσι; Και επίσης σε σκοπευτήριο θα έχουμε έκπτωση?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
loupinogr έγραψε:Για να ξεκολλήσουμε από το εμβόλιο Ξέρει κάνει αφού μπούμε με το καλό κρατάμε πολιτική ταυτότητα και όχι αστυνομική έτσι; Και επίσης σε σκοπευτήριο θα έχουμε έκπτωση;
Έχω την εντύπωση ο, τι έχεις κανονικά τη ταυτότητα την πολιτική αλλά έχουν και μία επίσης υπηρεσιακή.
- loupinogr
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Καλό αυτό μπας και έχουμε καμία έκπτωση σαν ένστολοι
-
- Αντισυνταγματάρχης
loupinogr έγραψε:Καλό αυτό μπας και έχουμε καμία έκπτωση σαν ένστολοι
Δε νομίζω να έχουν κάτι διότι δεν είναι αστυνομικοί, πάντως υπομονή μέχρι να βγεί η προκήρυξη, και νομίζω 22 είχες πει.
Στο Σωματειο των εξωτερικων κοιμουνται ορθιοι, επρεπει να εχουν διεκδικησει να εχουν και υπηρεσιακη ταυτοτητα οι υπαλληλοι. Γενικα πετανε χαρταετο και Σωμα Ασφαλειας πρεπει να γινει η Εξωτερικη Φρουρα!Αλλα δε διεκδικει κανει τιποτα, εχουν υπηρεσιακα οπλα του 1960.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Player7 έγραψε:Στο Σωματειο των εξωτερικων κοιμουνται ορθιοι, επρεπει να εχουν διεκδικησει να εχουν και υπηρεσιακη ταυτοτητα οι υπαλληλοι. Γενικα πετανε χαρταετο και Σωμα Ασφαλειας πρεπει να γινει η Εξωτερικη Φρουρα!Αλλα δε διεκδικει κανει τιποτα, εχουν υπηρεσιακα οπλα του 1960.
Πάντως σα σωματείο ο φίλος του πατέρα μου που είναι εξωτερικός μας είχε πει ότι το σωματείο των σωφρονιστικών είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα.
Έχουν αποφασίσει παλιότερα (μιλαω για τους εκπροσώπους των εξωτερικών στο σωματείο) ότι δεν επιθυμούν να διεκδικήσουν να γίνουν σώμα με ότι αυτό συνεπάγεται. Όποιος γνωρίζει από δημόσιο θα καταλάβει. Έχουν και υπηρεσιακή ταυτότητα οι εξωτερικοί player.Player7 έγραψε:Στο Σωματειο των εξωτερικων κοιμουνται ορθιοι, επρεπει να εχουν διεκδικησει να εχουν και υπηρεσιακη ταυτοτητα οι υπαλληλοι. Γενικα πετανε χαρταετο και Σωμα Ασφαλειας πρεπει να γινει η Εξωτερικη Φρουρα!Αλλα δε διεκδικει κανει τιποτα, εχουν υπηρεσιακα οπλα του 1960.
Αν και κάποιοι σωφρονιστικοί λένε τα αντίθετα ότι δηλαδή οι εξωτερικοι διεκδικούνε Ενώ το δικό τους όχι, Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω γιατί η εξωτερικη φρουρά έχει παρουσία στο χώρο μόνο 20 χρόνια περίπου.geomp έγραψε:Player7 έγραψε:Στο Σωματειο των εξωτερικων κοιμουνται ορθιοι, επρεπει να εχουν διεκδικησει να εχουν και υπηρεσιακη ταυτοτητα οι υπαλληλοι. Γενικα πετανε χαρταετο και Σωμα Ασφαλειας πρεπει να γινει η Εξωτερικη Φρουρα!Αλλα δε διεκδικει κανει τιποτα, εχουν υπηρεσιακα οπλα του 1960.
Πάντως σα σωματείο ο φίλος του πατέρα μου που είναι εξωτερικός μας είχε πει ότι το σωματείο των σωφρονιστικών είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα.
Δεν ηθελαν να γινουν Σωμα γιατι παλια επαιρναν καλα λεφτα στο Δικαιοσυνης.
Έχω ακούσει ότι πριν τα μνημόνια έπαιρναν ένα επίδομα γύρω στα 400? το μήνα πέραν του μισθού τους.Player7 έγραψε:Δεν ηθελαν να γινουν Σωμα γιατι παλια επαιρναν καλα λεφτα στο Δικαιοσυνης.
Να τοσο, μιλαμε για πολυ καλο μισθο. Οι αστυνομικοι ζηλευαν!
Ρε μάγκες αντισυνταγματικά και μη αν ς' πουν κάτι για εμβόλιο πρέπει να το κάνεις αλλιώς θα μπλέξεις δηλαδή τι θα τους πεις βάζω δικηγόρο είναι αντισυνταγματικό αν μπορείς καλός εγώ νομίζω ότι θα μπλέξεις άσχημα και θα είσαι και νέος αν διοριστεις στο δημόσιο. Κάτι άσχετο οι εξωτερικοί χτυπάνε σκοπιά και μεταγωγές μέχρι να σβήσει ο ήλιος; Δηλαδή μετά χρόνια αυτή θα είναι η θέση; Η υπάρχει περίπτωση να σε τραβήξουν σε μια καλύτερη φύλαξη πχ σε καμία πύλη η γενικά δεν ξέρω τι έχουν άλλο φυλάνε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες