Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Προσωπικά για μένα μακάρι να με έπαιρναν μόνιμο στα μουσεία αλλά πλέον δε βγάζουν θέσεις, εδώ με βάση αυτά που βλέπω αλλά και βάση στατιστικών ειμαι μέσα στη προκήρυξη λόγω Α επικουριας και αυτό μου ανεβάζει τη ψυχολογία, μακάρι όμως να πάω εξωτερικός, για μέσα θα το σκεφτώ παρά πολύ αλλά γενικά διορισμός δεν σου χτυπάει κάθε μέρα τη πόρτα
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Αμα εχει τσιπακι στα αθληματα θα κλαψει πολυς κοσμος οπως στην 6κ!
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Player7 έγραψε:Αμα εχει τσιπακι στα αθληματα θα κλαψει πολυς κοσμος οπως στην 6κ!

Εκεί ποντάρω εγώ στο πιάσω ως εξωτερικός στο να κοπούν στο τσιπακι και μακάρι να έχει, βέβαια ο καθένας όπως τον συμφέρει το σκέφτεται.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Ωστόσο το τσιπακι είναι κάτι θετικό μιας και εξασφαλίζει διαφάνεια στις διαδικασίες. Πολλές φορές δίναν 5 δευτερόλεπτα καβατζα στο 1000. Κάποιος που έχει την στοιχειώδη σωματική κατάσταση (χωρίς καν προπόνηση) , θα πρέπει να κάνει το χιλιαρι κάτω από 4:10.

Ο καθένας το κοιτάει από την πλευρά του, εάν είσαι επιτυχών δεν το θες, εάν είσαι επιλαχών το θες.

Αλλά το αντικειμενικό είναι να τηρούνται τα όρια των προκηρύξεων.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Άμα είσαι επιτυχών γιατί να μη θες το τσιπακι;Επιτυχών μπορεί να είσαι, αλλά όχι στη 1η επιλογή σου, άρα ποντάρεις στο τσιπακι να κοπούν κάποιοι άλλοι επιτυχόντες για να μπεις στη φυλακή που θες.

Όπως και να χει άμα βγάζεις τα αθλήματα δε σε νοιάζει άμα έχει τσιπακι ή όχι.

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Προσωπικά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει εκδοθεί η προκήρυξη ακόμα από το τυπογραφείο. Παρακολουθώ γενικά τις προκηρύξεις και από τη στιγμή που φεύγει μια για το τυπογραφείο σε 10 μέρες το πολύ έχει εκδοθει. Κοντεύουν 2.5 εβδομάδες κι ακόμα τίποτα.
Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από loupinogr »

Χτες βράδυ διορθώθηκε η προκήρυξη. Θα πάρει λίγες μέρες ακόμα αλλά ξέρω σίγουρα διότι Οικογενειακό μου άτομο την έπιασε στα χέρια του να τσεκαρει για ορθογραφικά και την έστειλε για έγκριση. Θα επιστρέψει ξανά στο τυπογραφείο για να αναρτηθεί
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

loupinogr έγραψε:Χτες βράδυ διορθώθηκε η προκήρυξη. Θα πάρει λίγες μέρες ακόμα αλλά ξέρω σίγουρα διότι Οικογενειακό μου άτομο την έπιασε στα χέρια του να τσεκαρει για ορθογραφικά και την έστειλε για έγκριση. Θα επιστρέψει ξανά στο τυπογραφείο για να αναρτηθεί

Με κάθε σεβασμό, το οικογενειακό σου άτομο που τη τσεκαρε για ορθογραφικά τι θέση έχει; Είναι υπάλληλος του τυπογραφείου; Μήπως υπάρχουν και άλλα πράγματα που ήθελαν να προσθαφαιρεσουν; Περίεργα μου ακούγονται όλα αυτά.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Τρολαρει ο. Τυπος, υπομονή λογικά μέχρι Παρασκευή θα βγεί το ΦΕΚ, ηδη λένε αιτήσεις θα ξεκινήσουν 13-17 του μήνα.
Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Με όλο τον σεβασμό λοιπόν να σου απαντήσω τι δουλειά νομίζεις κάνει το τυπογραφείο; Αλλάζει πράγματα; Διορθώνει κείμενα και κάνει ανάρτηση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως... Πιστεύεις ότι με το που πάει τυπογραφείο την κάνουν και ανάρτηση; Εγώ το είπα για να μην υπάρχουν ανησυχίες. Σε λίγες μέρες όπως λέει κ ο φίλος από κάτω που λέει ότι τρολαρω θα αναρτηθεί. Άρα πως τρολαρω;
Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Βάση λογικής και όχι τρολ σε 3 μέρες να αρχίσουν αιτήσεις αποκλείεται. Αφού αναρτηθεί (που αυτό θα γίνει μέχρι την Παρασκευή. Ελπίζω) Θα δώσουν σίγουρα κάποια διορία. Λογικά βδομάδα... Υπολόγιζε από τις 20 και μετά να αρχίσουν οι αιτήσεις... Αλλά τι λέμε τρολαρω λογικά
Antomts
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Antomts »

Καλησπέρα σε όλους!Ήθελα να θέσω ένα ερώτημα ενός επικαιρου θέματος.

Λέτε να θέλουν στα πκε υποχρεωτικό εμβόλιο;

Έπεσα πάνω σε ένα άρθρο που λέει επίσης ότι έγινε πρόταση να μπορούν να κάνουν στο ΑΣΕΠ μόνο εμβολιασμένοι.

Δεν ξέρω άμα είναι τρολ

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Lupino εσύ χθες ρώταγες αν έχεις ελπίδες με ιεκ και προυπηρεσια και τώρα ξέρεις ότι διορθώθηκε και η προκηρυξη; Αρε τρολομαριες.

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Που κολλάει το ένα με το άλλο φίλε μου; Ειλικρινά; Μόνο για να ψάχνετε είστε εδώ; Τρολαρω φίλε. Ξέρεις τι γίνεται; Με έχει βάλει η κυβέρνηση να σας τα γράφω για να έχετε ελπίδες. Δεν θα βγει τίποτα και τώρα την ετοιμάζουν φωτογραφικά για 416 άτομα και δεν θα μπείτε. Αφού αυτά θέλετε να ακούτε ακούστε τα. Λες κ σας είπα έχω βισμα κ θα μπω εγώ και κανένας σας. Συνομωσιολογοι ... Όλοι διαβάζετε τι λέει ένα newsbomb. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό. Επειδή δουλεύει στο τυπογραφείο μέλος της οικογένειάς μου; Εγώ καλό πήγα να κάνω και να σας πω ότι μπαίνει στην τελική ευθεία και ακούω για τρολ ... Λάθος μου.

Επίσης το ότι ρώτησα Για το ΙΕΚ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Επειδή έφαγα όλη την μέρα χτες να διαβάζω Μην νομίζετε Ότι μόνο 100 άτομα έχουν το ΙΕΚ Είναι πάρα πολλοί και πολύ λίγες οι θέσεις Μακάρι να μπουν Όσοι περισσότεροι Το αξίζουν. Φιλάκια και καλή επιτυχία σε όλους

Άβαταρ μέλους
loupinogr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Έλα άντε και η τελευταία πληροφορία από το Τρολ Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ξεκινάνε οι ηλεκτρονικές αιτήσεις και τελειώνουν Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.. Τρολ 100%

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες