Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Δε νομιζω ολες οι θεσεις στην αεροπορια να ειχαν ιεκ για αμυνης αεροδρομιων!
Πάντως μπορεί αρκετοί κι από τα δύο ΙΕΚ να απορροφήθηκαν στην 6κ υπάρχουν όμως κ κάποιοι κομμένοι που θα ξανασυμμετασχουν συν του ότι βγήκαν και καινούργιοι πιστοποιημένοι από το 18 μέχρι σήμερα. Εγώ είπα γύρω στους 100 πάνω κάτω, αλλά μην απορησουμε αν δούμε και τις μισές κ πλέον θέσεις να τις πιάσουν ΙΕΚ στα προσωρινά.
Το 19 δεν εγιναν εξετασεις, το 2020 εγιναν!
Ναι φίλε μου, μόνο μια φουρνιά νομίζω βγήκε από τότε ακόμη.
Δεν είναι μόνο η 6Κ. Από το 18 και μέχρι σήμερα έχουν απορροφηθεί πολλοί με ΙΕΚ σε διάφορους διαγωνισμούς που αναλύθηκαν πιο πάνω. Στην εξίσωση μπαίνουν επίσης μη προσέλευση, ΠΚΕ και προϋποθέσεις της προκήρυξης.
Ακριβως ΔΥΚ, ειναι και οι προυποθεσεις.Εγω εχω 5 ατομα απο το ιεκ μου που πηραν πιστοποιηση αλλα οι 4 ειναι κατω απο 1.70 και ο αλλος ειναι παχυσαρκος αρα ειναι εκτος και οι 5.
Κάπως έτσι είναι και η πλειοψηφία της Α' επικουρίας. Και πολλές μα πάρα πολλές γυναίκες από εκεί. Θεωρώ ότι όσα παιδιά είναι από Α' επικουρία και είναι μέσα στις προϋποθέσεις, είναι μια χαρά. Θα παίξουν μπάλα και αρκετοί από Β' επικουρία. Καλά για το κύριο προσόν δεν το συζητώ. Αυτοί θα κονταροχτυπηθούν για τις θέσεις ΥΕΦΚΚ. Στις θέσεις ΔΕ φύλαξης είναι μέσα στο ρελαντί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Νοέμ 03, 2021 12:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Ακριβώς όπως τα λέει ο D.Y.K, το βλέπω και στη δουλειά η της Α επικουρία οι περισσότερες είναι γυναίκες+ότι έχουν περάσει το όριο ηλικίας στο τμήμα στα Γιάννενα όταν ήμουν απ' τα 35 άτομα οι κάτω των 32 να τανε μαξ 6-7 άτομα τότε, επίσης στάνταρ τον κύριο προσόν θα κονταροχτυπηθουν για εξωτερικοί, προσωπικά πλέον εγώ θα βάλω Αθήνα για εξω και μετά Δράμα μιας κ από. Οτι βλέπω έχω εκεί περισσότερες πιθανότητες για εξω.
Οι θεσεις των υεφκκ ειναι πανω απο 100... Ουτως η αλλως δε νομιζω να υπαρχουν 100 ιεκ Ασφαλειας οποτε οσοι εχουν ιεκ κυριο προσον θα πιασουν θεση υεφκκ ουτως η αλλως!
Πώς υπολογίζονται τα μόρια ρε παιδιά δεν μπορώ να το βρω πουθενά
Pyrop έγραψε:Πώς υπολογίζονται τα μόρια ρε παιδιά δεν μπορώ να το βρω πουθενά
Διάβασε το παρακάτω νήμα. Για οποιαδήποτε πληροφορία έχεις αφού διαβάσεις όλα τα μηνύματα μπορείς να δημοσιεύσεις την απορία σου εκεί.
Πόσα μόρια έχουμε;(9Κ21)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Νοέμ 03, 2021 1:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stauros44 έγραψε:Δυστυχώς ήταν να πάω στην Δράμα στο ιεκ δεν πήγα δεν φαντάστηκα ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα και θα έχει μεγαλύτερη αξία το ΙΕΚ από απλή πιστοποίηση κεμεα νόμιζα θα ήταν το ίδιο εγώ θα ήμουν ο πέμπτος στο τμήμα όλοι εδώ θα παίξουν με εντοπιότητα και δυστυχώς για εμένα θα παίξουν και με απολυτήρια και εμείς με προιπυρεσια στο συγκεκριμένο ένσημο 4 χρόνια θα μας Περασουν τα απολυτήρια
Με προϋπηρεσία είναι άλλες θέσεις. Συνήθως τα μεγάλα απολυτήρια δεν έχουν προϋπηρεσία. Υπάρχουν κ εξαιρέσεις βέβαια... Αν έχεις εντοπιότητα Δράμα θα παίξεις στη κατηγορία με προυπηρεσία. Δε σε νοιάζει του απολυτηριο αν είναι μεγαλύτερο από το δικό σου μόνο αν έχετε ίδια προϋπηρεσία
Ναι έτσι όπως το λες έχεις δίκιο
Σε κατηγορία με προϋπηρεσία όμως πάνω από 50 άτομα δεν έχει η Δράμα
Για οσους κανουν τα χαρτια τους για Δραμα, καλη τυχη με το θεμα της ευρεσης κατοικιας αδερφια!
Το λεω γιατι το θεμα ειναι πολυ χοντρο στη Δραμα!
Το λεω γιατι το θεμα ειναι πολυ χοντρο στη Δραμα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες