Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Για νέο μας το λέει τώρα το bloko; Είναι πόσες μέρες που έχει φύγει η προκήρυξη για τυπογραφείο. Μες την βδομάδα το πολύ την. Επόμενη θα έχει εκδοθεί κανονικά σε ΦΕΚ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Νέμεσις έγραψε:Με 825 μόρια φίλε μου β επικουρία σε γενική σειρά, ειλικρινά πες στο φιλαράκι σου πως το μόνο θετικό είναι ότι θα γεμίσει πάλι το ταμείο του ΑΣΕΠ με τα τα παράβολα των διαφόρων υποψηφίων. Μπορεί να είναι μόλις 3 ευρώ το παράβολο, αλλά σκεφτείτε πόσοι θα κάνουν αίτηση χωρίς καμία ελπίδα. Και ισχύει για όλες τις προκηρύξεις αυτό. Είναι σα να παίζεις τζόκερ, ειδικά ορισμένοι διαγωνισμοί. Δεν θα φτωχυνει κιόλας το παλικάρι, αλλά πραγματικά είναι δώρον αδωρον καλύτερα να πάει ΟΠΑΠ νομίζω.
Φίλε μου συμφωνώ αλλά όπως είπες θα γεμίσει ο ΑΣΕΠ το ταμείο του, ξέρω κ. Αλλους με. Τοσα μόρια και χαμηλότερα που λένε θα τη ρίξουν κ. Ο, τι γίνει δεν έχουμε να χάσουμε τπτ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Charlie Harper 13 έγραψε:Έρχεται.
Λογικά αιτήσεις μετά τις 15, υπομονή δεν έμεινε πολύ
Ξέρει κανένας πως μετράμε τα μόρια
Panos999 έγραψε:Ξέρει κανένας πως μετράμε τα μόρια
Κάπου έλεος ρε παιδιά με όλο τον σεβασμό. Ενδιαφέρεστε για κάτι και τα θέλετε όλα στο πιάτο. Έχουν ειπωθεί τα πάντα πιο πάνω μέχρι λίγες σελίδες πίσω. Καντε κόπο να Διαβάσετε λίγο.
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Κοντευουν οι μερες που θα δημοσιευτει. Εχει παει τυπογραφειο. Εγω συμμετειχα στην 6Κ 2018 Β επικουρια. Και ενω βασει μοριων ημουν μεσα (ειμαι και πολυτεκνος), δεν εστειλε αυτος που μου εκανε την αιτηση μου την βεβαιωση υψους. Και βγηκα εκτος διαδικασιας. Τωρα στην 9Κ δεν με περνει το οριο ηλικιας. Απλα σας παρακολουθω διοτι ειχε ακουστει οτι θα βγαλει και λιγες θεσεις ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ αλλα τζιφος. Εβγαλε μονο φρουρησης-φυλαξης. Σχολιαζω για τον εξης λογο. Ποιο πανω το παλικαρι που ειπε οτι μπηκε στην 6Κ2018 ατομο με 800 μορια. Ναι οντως μπηκε. Αλλα ηταν Β ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ), Και ειχε και εντοπιοτητα. Και 1200 μορια να ειχαν οι υπολοιποι πολυτεκνοι την θεση αυτη την πηρε με 800 μορια γιατι δηλωσε εντοπιοτητα. Χωρις ειδικη κατηγορια και εντοποιτητα δεν ειχε καμια ελπιδα, Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια.
Γειααα χαρά! Πάτησα σωφρονιστικός προκήρυξη και μου έβγαλε αυτό το φόρουμ. Να ρωτήσω με απολυτήριο λυκείου με 1121 μόρια με προϋπηρεσία είμαι καλά; Να προσπαθήσεισω η να να πάω να πιο κάνα καφέ με αυτά τα 3 ευρώ χαχαχα
jioseftsavi έγραψε:Κοντευουν οι μερες που θα δημοσιευτει. Εχει παει τυπογραφειο. Εγω συμμετειχα στην 6Κ 2018 Β επικουρια. Και ενω βασει μοριων ημουν μεσα (ειμαι και πολυτεκνος), δεν εστειλε αυτος που μου εκανε την αιτηση μου την βεβαιωση υψους. Και βγηκα εκτος διαδικασιας. Τωρα στην 9Κ δεν με περνει το οριο ηλικιας. Απλα σας παρακολουθω διοτι ειχε ακουστει οτι θα βγαλει και λιγες θεσεις ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ αλλα τζιφος. Εβγαλε μονο φρουρησης-φυλαξης. Σχολιαζω για τον εξης λογο. Ποιο πανω το παλικαρι που ειπε οτι μπηκε στην 6Κ2018 ατομο με 800 μορια. Ναι οντως μπηκε. Αλλα ηταν Β ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ), Και ειχε και εντοπιοτητα. Και 1200 μορια να ειχαν οι υπολοιποι πολυτεκνοι την θεση αυτη την πηρε με 800 μορια γιατι δηλωσε εντοπιοτητα. Χωρις ειδικη κατηγορια και εντοποιτητα δεν ειχε καμια ελπιδα, Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια.
Ντροπή σε όλους εκείνους τους άσχετους απατεώνες που κάνουν αιτήσεις με το αζημιωτο και χαντακώνουν κόσμο. Κι εγώ ήμουν επιτυχών αλλά κόπηκα στα αθλήματα, δεν μπορώ να παραπονεθώ. Πραγματικά όμως αν ήμουν στην θέση σου αυτόν τον τύπο θα τον έτρεχα ακόμα. Έπρεπε να την έχεις διαβάσει την προκήρυξη και να την έκανες μόνος σου. Δεν ήταν τίποτα. Καλή τύχη σε ο, τι κάνεις στο εξής
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
ΝΕΜΕΣΙΣ Καλημερα φιλαρακι. Στην αρχη μου ειχε κακοφανει πολυ σε σημειο να θελω να παω να κανω γερη μανουρα στο γραφειο του. Εντομεταξυ ειναι δικηγορος και θα εβρισκα και το μπελα μου. Απλα εχω ξενερωσει μαζι του και δεν του λεω ουτε γεια οταν τον βλεπω εξω. Ειναι και μακρινος συγγενης μου! Εγω εφταιξα αρχικα ομως που δεν καθισα μιση ωρα να διαβασω την προκηρυξη. Και μετα αυτος που ανελαβε να κανει κατι που δεν ξερει! Παει τωρα αυτο πανε κοντα 3 χρονια εκτοτε. Αλλα παιδια προσοχη μεγαλη στην αιτηση σας. Καλο διαβασμα ολη την προκηρυξη (και τα ψιλα γραμματα), Και μην βιαζεστε. Το παραμικρο λαθος και ειστε εκτος διαδικασιας. Καλη επιτυχια σε ολους σας και σιδεροκεφαλοι οι διοριστεοι οταν με το καλο.
Γειααα χαρά! Πάτησα σωφρονιστικός προκήρυξη και μου έβγαλε αυτό το φόρουμ. Να ρωτήσω με απολυτήριο λυκείου με 1121 μόρια με προϋπηρεσία είμαι καλά; Να προσπαθήσεισω η να να πάω να πιο κάνα καφέ με αυτά τα 3 ευρώ χαχαχα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Παιδιά καλησπέρα ξέρει κανεις αν υπάρχει όριο στις φυλακές που μπορείς να δηλώσεις; Μπορουμε να τις δηλώσουμε όλες;
Όλες τις θέσεις μπορείς, είτε εσωτερικός, είτε εξωτερικός, σε όλες τις φυλακές της προκηρηξης.Vaggelismp έγραψε:Παιδιά καλησπέρα ξέρει κανεις αν υπάρχει όριο στις φυλακές που μπορείς να δηλώσεις; Μπορουμε να τις δηλώσουμε όλες;
Ο νέος διαγωνισμός θα πάρει ΦΕΚ εντός της εβδομάδας kai μέσα Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις.
Πηγή
Πηγή
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Είναι κοντά να εκδοθεί η προκήρυξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες