Ναι αυτό λέω... Πόσοι στην Δράμα όλη να έχουνε πιστοποίηση ΙΕΚ έτσι ώστε να μπούνε κατευθείαν; Οπότε για αυτούς που έχουνε ΙΕΚ και να μην έχουνε εντοπιότητα δεν κινδυνεύουν από αυτούς τις Δράμας...geomp έγραψε:Σε αυτή τη προκήρυξη δε παίρνεις μόρια απλά έχεις προτεραιότητα παράδειγμα ένας που έχει ΙΕΚ στέλεχος με εντοπιότητα προηγείται με έναν που έχει σκέτο ΙΕΚ, όμως κάποιος που έχει Α η β επικουρία εντοπιότητα προηγείται στο πίνακα του και όχι σε αυτόν που έχει ΙΕΚ στέλεχος.
Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 2:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πουθενά δε δίνει ούτε έδινε μόρια η εντοπιότητα, αλλά προηγείσαι αν την έχεις σε σχέση με κάποιον με τα ίδια προσόντα που δεν την έχει.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
εδω δεν αναφερει καθολου για δημους... Και λεει για 9κ πως θα παει κανονικα στο εθνικο τυπογραφειο
Νέμεσις έγραψε:Πουθενά δε δίνει ούτε έδινε μόρια η εντοπιότητα, αλλά προηγείσαι αν την έχεις σε σχέση με κάποιον με τα ίδια προσόντα που δεν την έχει.
+1
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Fulakas έγραψε:εδω δεν αναφερει καθολου για δημους... Και λεει για 9κ πως θα παει κανονικα στο εθνικο τυπογραφειο
Φίλε μου αλλά site λένε ότι θα βγεί η 9κ αλλά ότι θα βγεί των δήμων, ούτε οι δημοσιογράφοι δε ξέρουν τι τούς γίνετε, ΑΣΕΠ στη σελίδα να μπαίνετε από εβδομάδα γιατί εκεί θα φανεί τελικά πως θα πάει η όλη κατάσταση.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 34
Μακάρι να βγει η 9κ πρώτα μέσα στο Νοεμβρίο. Γιατί αν βγεί πρώτα για τους δήμους η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι Μάρτιο.
Glock 19
Νέμεσις έγραψε:Πουθενά δε δίνει ούτε έδινε μόρια η εντοπιότητα, αλλά προηγείσαι αν την έχεις σε σχέση με κάποιον με τα ίδια προσόντα που δεν την έχει.
Σε παλαιότερες προκυρηξεις πχ δήμων κλπ έδινε μόρια 25-30... Τώρα εάν δεν δίνει οκ... Δεν με απασχολεί κιόλας ιδιαίτερα... Απλά μην πιστεύεται πως οι φυλακές τις Δράμας θα γεμίσουνε μόνο με άτομα από εκεί...
και γω φιλε πρωτη φορα ακουω οτι δινει μορια η εντοπιοτητα... Μονο προταιριοτητα δινει ηξερα... Και οσο για τη δραμα οποιος κανει απο εκει προηγειται... Δεν θα βρεθουν 180 ατομα απο δραμα να κανουν χαρτια; Θα βρεθουν, οποτε για αλλους εκτος δραμα Ειναι λιγο δυσκολο... Τωρα θα δειξει μακαρι να βγει και τα βλεπουμε μετα αυταPetG έγραψε:Σε παλαιότερες προκυρηξεις πχ δήμων κλπ έδινε μόρια 25-30... Τώρα εάν δεν δίνει οκ... Δεν με απασχολεί κιόλας ιδιαίτερα... Απλά μην πιστεύεται πως οι φυλακές τις Δράμας θα γεμίσουνε μόνο με άτομα από εκεί...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 6:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG έγραψε:Σε παλαιότερες προκυρηξεις πχ δήμων κλπ έδινε μόρια 25-30... Τώρα εάν δεν δίνει οκ... Δεν με απασχολεί κιόλας ιδιαίτερα... Απλά μην πιστεύεται πως οι φυλακές τις Δράμας θα γεμίσουνε μόνο με άτομα από εκεί...
Ρε φίλε Έχεις μπερδέψει τα μόρια από γλώσσες, σε μόνιμες θέσεις δεν έδωσε ποτέ μόρια. Και στη Δράμα θα μπουνε όλοι από εκεί με εντοπιότητα.44.000 κάτοικοι πως δλδ λες ότι θα μπει κάποιος χωρίς εντοπιότητα ; Δεν υπάρχουν 188 άτομα δλδ να κάνουν αίτηση ; Κ άλλοι 100 για επιλαχών ; Τι είναι αυτά που λες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 6:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδερφέ δεν κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά μου σε προκυρηξη... Και στους δήμους που ζητούσε εντοπιότητα και άσε άλλες προκυρηξεις που έχω κάνει τα χαρτιά μόρια έδινε... Ποιες γλώσσες μου λες;Loxias89 έγραψε:Ρε φίλε Έχεις μπερδέψει τα μόρια από γλώσσες, σε μόνιμες θέσεις δεν έδωσε ποτέ μόρια. Και στη Δράμα θα μπουνε όλοι από εκεί με εντοπιότητα.44.000 κάτοικοι πως δλδ λες ότι θα μπει κάποιος χωρίς εντοπιότητα ; Δεν υπάρχουν 188 άτομα δλδ να κάνουν αίτηση ; Κ άλλοι 100 για επιλαχών ; Τι είναι αυτά που λες
Και στην τελική έχει κυριο προσόν ... Εάν κάποιος από την Δράμα δεν έχει κύριο προσόν και έχει εντοπιότητα θα μπει; Που το είδες εσύ αυτό; Σε όλη την Ελλάδα πόσοι έχουνε κύριο προσόν και πόσοι είναι από την Δράμα έτσι ώστε να μπούνε κατευθείαν; Δεν στέκει αυτό που λέτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 9:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://youtu.be/rwjR0aw71lw
Ορίστε και μια προκυρηξη στην οποία έδινε μόρια η εντοπιότητα... Τώρα τι έγινε εάν πήρε η δεν πήρε δεν ξέρω και δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια...
Ορίστε και μια προκυρηξη στην οποία έδινε μόρια η εντοπιότητα... Τώρα τι έγινε εάν πήρε η δεν πήρε δεν ξέρω και δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια...
PetG έγραψε:Αδερφέ δεν κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά μου σε προκυρηξη... Και στους δήμους που ζητούσε εντοπιότητα και άσε άλλες προκυρηξεις που έχω κάνει τα χαρτιά μόρια έδινε... Ποιες γλώσσες μου λες;Και στην τελική έχει κυριο προσόν ... Εάν κάποιος από την Δράμα δεν έχει κύριο προσόν και έχει εντοπιότητα θα μπει; Που το είδες εσύ αυτό; Σε όλη την Ελλάδα πόσοι έχουνε κύριο προσόν και πόσοι είναι από την Δράμα έτσι ώστε να μπούνε κατευθείαν; Δεν στέκει αυτό που λέτε...
Αν δεν έχει κύριο προσόν από τη Δράμα δλδ και έχει εντοπιότητα δεν μπαίνει ε ; Και ποιος μπαίνει ; Μόνο τα ΙΕΚ; Δλδ στη προκήρυξη μπαίνεις μόνο με κύριο προσόν ;416 άτομα με κύριο προσόν θα μπουνε ; Μάλλον δεν έχεις εικόνα της εντοπιότητας φίλε μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 9:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτη ειναι συνοριοφυλακων μεσω υπουργειου... Οχι ασεπ του τυπου ΚPetG έγραψε: https://youtu.be/rwjR0aw71lw
Άμα έχει πιστοποίηση από το Κεμεα και έχει εντοπιότητα και κάποιος που έχει κύριο προσόν θέλεις να μου πεις ότι θα πάρουνε αυτόν από το Κεμεα;Loxias89 έγραψε:Αν δεν έχει κύριο προσόν από τη Δράμα δλδ και έχει εντοπιότητα δεν μπαίνει ε ; Και ποιος μπαίνει ; Μόνο τα ΙΕΚ; Δλδ στη προκήρυξη μπαίνεις μόνο με κύριο προσόν ;416 άτομα με κύριο προσόν θα μπουνε ; Μάλλον δεν έχεις εικόνα της εντοπιότητας φίλε μου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες