Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 21
Στην Ελλάδα ζούμε. Όλα να τα περιμένουμε από αυτούς. Αν δε βγει μέχρι Οκτώβριο, τελείωσε το παραμύθι και για φέτος.
IN COLD BLOOD έγραψε:Ναι μόνο που κάθε μήνα τα ίδια λέμε για τον επόμενο. Κάποιοι ισχυρίζονταν ότι θα έχουμε ρίξει την αίτηση τέλη Αυγούστου, βαριά αρχές Σεπτέμβρη αν ανατρέξετε σε προηγούμενα μηνύματα. Τώρα λένε για μέσα Οκτώβρη, μπορεί και αρχές Νοέμβρη. Το βλέπω στο τέλος να περνάνε πάλι οι μήνες έτσι και να πετάει το πουλάκι στο τέλος.
Ναι τότε που τα λέγαμε αυτά δεν είχε βγει καν το ΦΕΚ! Τώρα βγήκε 9κ του 21 δεν γίνεται να βγει τον επόμενο χρόνο! Θα το τρεξουν μπαμ.
Δεν έχω γράψει ποτέ. Ούτε κι είχα σκοπό αλλά υπάρχει τόση ασχετοσυνη εδώ μέσα που πετάτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι μόνο και μόνο για να πείτε κάτι ... Τι είναι φεκ ; Ξέρετε ; Ποιο ΦΕΚ βγήκε; Το 9κ σημαίνει ΦΕΚ ; Συνέλθετε και διαβάστε πρώτα πέντε πράγματα και μετά πάρτε μέρος να γράψετε. Βαρέθηκα να διαβάζω ανόητα πράγματα
Μ αρέσει σε αυτό το forum η αλληλοκατανόηση και η ευγένεια 😝

M96 έγραψε:Δεν έχω γράψει ποτέ. Ούτε κι είχα σκοπό αλλά υπάρχει τόση ασχετοσυνη εδώ μέσα που πετάτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι μόνο και μόνο για να πείτε κάτι ... Τι είναι φεκ ; Ξέρετε ; Ποιο ΦΕΚ βγήκε; Το 9κ σημαίνει ΦΕΚ ; Συνέλθετε και διαβάστε πρώτα πέντε πράγματα και μετά πάρτε μέρος να γράψετε. Βαρέθηκα να διαβάζω ανόητα πράγματα
😂😂😂😂😂😂😂😂 Για πες εσύ τι είναι ΦΕΚ ;
Ένα ακόμα νέο εάν θεωρείτε νέο τοπική εφημερίδα της Δράμας λέει για τέλος Σεπτέμβρη η προκήρυξη μιλάει για τον Νικηφόρο
Εγώ θα σου πω τι είναι ΦΕΚ; Κάτσε διάβασε να μάθεις εφόσον θέλεις να συμμετάσχεις σε προκήρυξη. Αλλά μιας και μου δίνεις το δικαίωμα, για στείλε μου ρε φίλε το ΦΕΚ της 9Κ/21 να δούμε τι μέλει γενέσθαι. Στείλε μου τον Αρ. Φύλλου μιας και "βγήκε ΦΕΚ". Κλαίνε και οι πέτρες εδώ μέσα. Μην εκτιθεστε χωρίς να γνωρίζετε τα πολύ στοιχειώδη πράγματα μιας προκήρυξης ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ... Αφού διαβάστε ... Φιλτράρετε και μετά γράψτε.
- Nemesis 93
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Παιδιά η 8κ βγαίνει Άμεσα είδα Την άλλη εβδομάδα... Άντε ε ε έρχεται
8Κ την άλλη βδομάδα 9κ Τέλη Σεπτέμβριου την στέλνουν και βγαίνει Οκτώβριο και τέλος
Stauros44 έγραψε:8Κ την άλλη βδομάδα 9κ Τέλη Σεπτέμβριου την στέλνουν και βγαίνει Οκτώβριο και τέλος
Απλό!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Σε σημερινό άρθρο γράφει ότι στο τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα ανοίξουν οι αιτήσεις για την 9κ.
Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τον εμβολιασμό στις φυλακές; Βγάζει σε αναστολή από 16 του μήνα τους ανεμβολιαστος υπαλλήλους; Και αν ναι οι προσλήψεις θα είναι μόνο για εμβολιασμενους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 13, 2021 2:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ειναι μονο για εμβοιασμενους, αλλα οταν ειναι να προσληφθεις λογικα θα πρεπει να εμβολιαστεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες